bu maçın kadrosu önemli değil maçı alırız ama önemli olan 55. dakikadaki protesto ve sloganlar ve tabiki pankart maçı seyredemeyeceğim işte olacağım ama bugün volkan ve burak gol atar
55.dakika nedir abi ? 61den başka anlamı olan dakika yoktur benim için. Hasetten çatlayan bir grup taraftarı da onları ciddiye alarak memnun etmeyelim bence.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
27 seneden beri gülmüyor ki ulan yüzümüz mü? Geçtiğimiz yılki şampiyonluğumuzu istiyorsak bunu her yerde belirtmemiz gerekiyor. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Yapılan besteler de şampiyonlukla ilgili olacaksa 8. şampiyonlukla ilgili olmalı.
55. dakika falan yalvarıyorum takılmayın böyle şeylere. Samsunspor ve taraftarı yemin ediyorum zerre kadar umrumda değil. Trabzonspor taraftarı Samsun'u mu kale alacak? Daha öncelikli şeyler yok mu bugün bağırılması gereken?
bu maçın kadrosu önemli değil maçı alırız ama önemli olan 55. dakikadaki protesto ve sloganlar ve tabiki pankart maçı seyredemeyeceğim işte olacağım ama bugün volkan ve burak gol atar
55. dakkada protesto etmek samsunlu çingeneleri amacına ulaştırmak olur kesinlikle.
kaale almayalım bizim rakibimiz onlar değil, Avrupa'nın devleri.
samsunla, sivasla, eskişehirle didişmek bizi büyültmez kesinlikle küçültür, bizden küçüklerle değil avrupa'nın devleri ile didişelim
maçı izlemek istemiyorum aslında ama renklere olan sevdam bunu yapmamı engelliyor.
asıl şike,adaletsizlik ve ş..zlik bu yıl yapılıyor. fenev bu yıl açık ara lider bitirecek ligi göreceksiniz.
herşey ayarlandı bütün planlar buna göre yapıldı. geçen yılki maçlara göre bu yıl daha bariz korunuyor fenev.
medya,siyaset,kamuoyu herkes birlik olmuş fenevi aklamak,daha önce kendisinde bulunmayan şeref onur gurur haysiyet gibi bir takım özellikler kazandırılmaya, en azından öyleymiş gibi gösterilmeye çalışıyor. bu iğrenç ligi artık izlemek istemiyorum.
Yorum