Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç bizim Allah'ın izniyle.

Üzerimizdeki şanssızlığı atma vakti artık.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu maçın kadrosu önemli değil maçı alırız ama önemli olan 55. dakikadaki protesto ve sloganlar ve tabiki pankart maçı seyredemeyeceğim işte olacağım ama bugün volkan ve burak gol atar
      55.dakika nedir abi ? 61den başka anlamı olan dakika yoktur benim için. Hasetten çatlayan bir grup taraftarı da onları ciddiye alarak memnun etmeyelim bence.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• 27 seneden beri gülmüyor ki ulan yüzümüz mü? Geçtiğimiz yılki şampiyonluğumuzu istiyorsak bunu her yerde belirtmemiz gerekiyor. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Yapılan besteler de şampiyonlukla ilgili olacaksa 8. şampiyonlukla ilgili olmalı.

55. dakika falan yalvarıyorum takılmayın böyle şeylere. Samsunspor ve taraftarı yemin ediyorum zerre kadar umrumda değil. Trabzonspor taraftarı Samsun'u mu kale alacak? Daha öncelikli şeyler yok mu bugün bağırılması gereken?
        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 12:32.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu maçın kadrosu önemli değil maçı alırız ama önemli olan 55. dakikadaki protesto ve sloganlar ve tabiki pankart maçı seyredemeyeceğim işte olacağım ama bugün volkan ve burak gol atar
          55. dakkada protesto etmek samsunlu çingeneleri amacına ulaştırmak olur kesinlikle.
          kaale almayalım bizim rakibimiz onlar değil, Avrupa'nın devleri.
          samsunla, sivasla, eskişehirle didişmek bizi büyültmez kesinlikle küçültür, bizden küçüklerle değil avrupa'nın devleri ile didişelim

Yorum

• Samsunspor'a karşı hiçbir şey yapmamak gerek.

Doğrusu bu bana göre.

Onlar kendi kendilerine takılıyorlar.

Bu geçen yıl da böyle idi, bu sene de böyle olmalı.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• maçı izlemek istemiyorum aslında ama renklere olan sevdam bunu yapmamı engelliyor.
              asıl şike,adaletsizlik ve ş..zlik bu yıl yapılıyor. fenev bu yıl açık ara lider bitirecek ligi göreceksiniz.
              herşey ayarlandı bütün planlar buna göre yapıldı. geçen yılki maçlara göre bu yıl daha bariz korunuyor fenev.
              medya,siyaset,kamuoyu herkes birlik olmuş fenevi aklamak,daha önce kendisinde bulunmayan şeref onur gurur haysiyet gibi bir takım özellikler kazandırılmaya, en azından öyleymiş gibi gösterilmeye çalışıyor. bu iğrenç ligi artık izlemek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Küfürün neresi güzel be güzel kardeşim.

Bize edilen küfürlerden rahatsız olurken bir de biz mi küfür edeceğiz.

Güzel güzel şike de yapalım mı?
                Herkesin anladıgı dilden konusmak lazım ben küfür güzel bişey de demedim. .

Burda ki göndermeler tffye ve pek degerli yönetim kurulumuza. .

Adamlar her mac küdür ediyo bizim yönetimden ses seda yok

Biz küfür edince ceza vericekler mi onu merak ediyorum .

Abicim şike filan diyipte lafları carpıtmayalım.

Yorum

• Avni aker stadinda bu akşam şiddetli firtina bekleniyor hadi aslanlarim dönün özünüze !!!
                  ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne oluyorsa 80 den sonra oluyor zaten..
                    maçlar 80dk olsa 7 puanımız vardı zaten
                    TRABZON SPOR

Yorum

• Bugün için şüphede olduğum 2 şey :

1.Takımın Futbolu
                      2.Seyirci Desteği

Yorum

• Takımın artık inanarak oynaması lazım. Kendilerine güvenleri eksik futbolcularımızın. Herkesin kendine güvenmesi lazım artık.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• ahmetcakar1 ahmetcakar

arkadaslar futbolda hersey eski tas eski hamam .fb manisa macından sonra bagırdı dün gecede kayserinin net penaltısı verilmedi

bunu Fenerlilere anlatamazsın ama.

Ayrıca ; http://t.co/K2rNqNI6
                          En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 12:57.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Tolga
                            Serkan Celutska Giray Cech
                            Zokora(Sapara) Colman
                            Burak Adrian Halil
                            Pawel

Bi kadroda ben yapayım
                            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 13:01.

Yorum

• YES 2 gün önce 70 tane bilet satıldı falan diyordu .
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X