Geçen sene gözü kapalı kadro yapıyorduk,100 kişinin nerdeyse 105 i aynı kadroyu yazıyordu.Bunu handikap olarak görüyorduk,şimdi ise sadece bu sayfada bile 3 kadro kurulsa hepsi birbirinden farklı kadrolar çıkıyor,bu seferde ideal 11 bulamamak handikapımız oldu.Hey yarabbim nedir bizim bu çektiğimiz
Daha taşlar yerine oturmadı Abi yani Daha takım olmadık..
Bunun İçin Sabır ve Zaman gerekli..
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Son derece güzel 11.Yalnız ben Adrian'ı oynatırdım.
Adrian'ı oynatacaktım da kontenjan el vermedi
Tabi Pawel yerine çekersin Halil'i, Adrian'ı oraya alırsın vs. . Olabilir aslında doğru söylüyorsun ancak Pawel'i görmek isterim, Sapara'yı da; biraz onlara şans verilmeli.
En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 23.09.2011, 14:55.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Daha taşlar yerine oturmadı Abi yani Daha takım olmadık..
Bunun İçin Sabır ve Zaman gerekli..
İnşallah Uğur'um inşallah gardaşım.
Maçlar başlamadan önce Egemen'in yeri hariç geçen seneden çok çok kaliteli bir takımımız olduğuna kalpten inanmıştım,3 maçta 2 puan alınca biraz sendeledim ama yine de inancım tam,senin dedğin gibi sabır ve destek ile bu takım şahlanır.
Nötr den çıkıyorum o zaman
Karabük'ü 2 fark la yeneceğiz,yazın bi tarafa.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Maçlar başlamadan önce Egemen'in yeri hariç geçen seneden çok çok kaliteli bir takımımız olduğuna kalpten inanmıştım,3 maçta 2 puan alınca biraz sendeledim ama yine de inancım tam,senin dedğin gibi sabır ve destek ile bu takım şahlanır.
Evet hocam, geçen seneden tek eksik yerimiz Egemen'in yeri. Onun haricinde hem takımımız daha kaliteli, hem de alternatifi daha bol. Forvetten bir Umut gitti ama Henrique, Halil, Vittek geldi. Orta sahada giden-gelen sadeleştirmesi yaparsak Eren Albayrak ve Aykut Akgün ekstra alternatif kalıyor. Takım rayına oturunca çok iyi olacak, ama burdaki asıl mesele bu zamana kadar mümkün olan en yüksek puanı toplamak, az daha dikkatli olsaydık şu 3 maçtan 7 puan çıkarabilirdik.
Nötrden Çık tabiki Abi Gönlün Rahat Olsun Buradaki Eleştrilere Aldırış Etme
Her Oluşumun geçirdiği Evreler,Yaşadığı Zorluklar Var biz Şuan bunun Sıkıntısını yaşıyoruz..
Ancak geçen Senenin Karşılaştırmasını takım Oturduğunda Yapmak Daha Doğru olur..
Şuan yapacağımız Tek şey Sabır ve Destek her Mesajımda Yazıyorum eleştiri olcaktır ancak Belli Ölçütleri Olmalı Şuan..
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Aman birileri duymasın!
O halde maçları İstanbul'a alalım değil mi?
En mantıklısı bu!!!!!
Belki mantıklısı o olmayabilir ama bu stadın belirli bölümlerinin boş kalması çok can sıkıcı.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bu Stad Boş muhabbetini niye her hafta yapıyoruzki Bu Stad Böyle arkadaş hiçte boş görünmüyor.Hele Kale arkaları sanki kapasitesinin katı kadar dolu görünüyor.Artık şu twitter dan yapılan stad muhabbetleri sıktı.Tamamen yönetim politikasıdır bu.Gaza geliyor mu taraftar diye? Twitter icat oldu mertlik bozuldu
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Belki mantıklısı o olmayabilir ama bu stadın belirli bölümlerinin boş kalması çok can sıkıcı.
Aksini kimse söylemez zaten. Ama kale arkası boşluklarından taraftar değil kulüp sorumludur.
Neyse ben aynı açıklamaları tekrar etmekten usandım.
İnşallah her şey güzel olacaktır.
Yorum