Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O gitsin bu gitsin, hepsinin yerine ben geleceğim diyen arkadaşlar iyi okusunlar, takımın yakın dönem tarihine maçlarını da hiç unutmasınlar...

Yorum

• Bencede sabirli olup gereken destegi vermeliyiz.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yunus Emre Sel
        Bir not daha Trabzonspor taraftarı, Karabük maçı için satılan bilet sayısı 75, vay be vay
        zaten daha yeni satışa çıkmadımı

full dolmasada geçen hafta kadar olur.bilet almayanların belki bütçelerini lille maçına saklamış olabilecekleride gözden kaçmamalı.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bencede sabirli olup gereken destegi vermeliyiz.

Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

full dolmasada geçen hafta kadar olur.bilet almayanların belki bütçelerini lille maçına saklamış olabilecekleride gözden kaçmamalı.
            Bende öyle düşünüyorum .2 macı kaldırmayabilir bütçeleri.Lille macı daha önemli ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kemal Belgin: Şenol Güneş bu işte!

Lig TV sezona girilirken teknik direktörleri toplamıştı... Baktım bir tek Şenol Güneş yoktu. Bırakın teknik bazı hatalarını, Şenol‘un bu dik duruşu bu ülkenin spor dünyasına ciddi bir ders niteliği taşımaktadır. Tabii anlayana...

Yorum

• tv den seyredenler icin haftada iki mac güzel oluyor da taraftar haftada 2 mac icin bilet parasini nerden bulacak ya? 10tl lik makul bedel yaparsin olur biter.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yunus Emre Sel
                  Bir not daha Trabzonspor taraftarı, Karabük maçı için satılan bilet sayısı 75, vay be vay
                  Aman birileri duymasın!
                  O halde maçları İstanbul'a alalım değil mi?
                  En mantıklısı bu!!!!!

Yorum

• Böyle bir 11 fena durmuyor sanki :
                    ----------------------------TOLGA--------------------------
                    CELUSTKA---------GİRAY--------------MUSTAFA-----------CECH
                    --------------------------ZOKORA----------------------------
                    ---------------COLMAN------------SAPARA-------------------
                    BURAK---------------------------------------------------HALİL
                    --------------------------PAWEL-----------------------------
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak tangerine dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kemal belgin: Şenol güneş bu işte!

lig tv sezona girilirken teknik direktörleri toplamıştı... Baktım bir tek Şenol güneş yoktu. Bırakın teknik bazı hatalarını, Şenol‘un bu dik duruşu bu ülkenin spor dünyasına ciddi bir ders niteliği taşımaktadır. Tabii anlayana...
                      İŞte budur abİ bÖyle bİr İnsana sahİp olduĞumuz İÇİn gurur duyuyorum...
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Samsun maçında acayip inançlıydım,3 puan bizimdi,zerre şüphem yoktu,orda yanılınca şimdi tahmin etmemek için kendimle mücadele ediyorum,nötr'üm yani
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kemal Belgin: Şenol Güneş bu işte!

Lig TV sezona girilirken teknik direktörleri toplamıştı... Baktım bir tek Şenol Güneş yoktu. Bırakın teknik bazı hatalarını, Şenol‘un bu dik duruşu bu ülkenin spor dünyasına ciddi bir ders niteliği taşımaktadır. Tabii anlayana...
                          Doğru söze ne denir?
                          Keşke herkes biraz olsun anlayabilse.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aman birileri duymasın!
                            O halde maçları İstanbul'a alalım değil mi?
                            En mantıklısı bu!!!!!
                            Ben sadece paylaştım

Yani abartılacak bir durum yok zaten satılık bilet sayımız çok az bir sayı galiba, yarın epey satılacaktır...

Yorum

• Geçen sene gözü kapalı kadro yapıyorduk,100 kişinin nerdeyse 105 i aynı kadroyu yazıyordu.Bunu handikap olarak görüyorduk,şimdi ise sadece bu sayfada bile 3 kadro kurulsa hepsi birbirinden farklı kadrolar çıkıyor,bu seferde ideal 11 bulamamak handikapımız oldu.Hey yarabbim nedir bizim bu çektiğimiz
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle bir 11 fena durmuyor sanki :
                                ----------------------------TOLGA--------------------------
                                CELUSTKA---------GİRAY--------------MUSTAFA-----------CECH
                                --------------------------ZOKORA----------------------------
                                ---------------COLMAN------------SAPARA-------------------
                                BURAK---------------------------------------------------HALİL
                                --------------------------PAWEL-----------------------------
                                Son derece güzel 11.Yalnız ben Adrian'ı oynatırdım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X