O gitsin bu gitsin, hepsinin yerine ben geleceğim diyen arkadaşlar iyi okusunlar, takımın yakın dönem tarihine maçlarını da hiç unutmasınlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Bencede sabirli olup gereken destegi vermeliyiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
zaten daha yeni satışa çıkmadımıİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel
Bir not daha Trabzonspor taraftarı, Karabük maçı için satılan bilet sayısı 75, vay be vay
full dolmasada geçen hafta kadar olur.bilet almayanların belki bütçelerini lille maçına saklamış olabilecekleride gözden kaçmamalı.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede sabirli olup gereken destegi vermeliyiz.

Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Bende öyle düşünüyorum .2 macı kaldırmayabilir bütçeleri.Lille macı daha önemli ..İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten daha yeni satışa çıkmadımı
full dolmasada geçen hafta kadar olur.bilet almayanların belki bütçelerini lille maçına saklamış olabilecekleride gözden kaçmamalı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aman birileri duymasın!İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel
Bir not daha Trabzonspor taraftarı, Karabük maçı için satılan bilet sayısı 75, vay be vay
O halde maçları İstanbul'a alalım değil mi?
En mantıklısı bu!!!!!
Yorum
-
Böyle bir 11 fena durmuyor sanki :
----------------------------TOLGA--------------------------
CELUSTKA---------GİRAY--------------MUSTAFA-----------CECH
--------------------------ZOKORA----------------------------
---------------COLMAN------------SAPARA-------------------
BURAK---------------------------------------------------HALİL
--------------------------PAWEL-----------------------------Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İŞte budur abİ bÖyle bİr İnsana sahİp olduĞumuz İÇİn gurur duyuyorum...İlk olarak tangerine dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekemal belgin: Şenol güneş bu işte!
lig tv sezona girilirken teknik direktörleri toplamıştı... Baktım bir tek Şenol güneş yoktu. Bırakın teknik bazı hatalarını, Şenol‘un bu dik duruşu bu ülkenin spor dünyasına ciddi bir ders niteliği taşımaktadır. Tabii anlayana..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Samsun maçında acayip inançlıydım,3 puan bizimdi,zerre şüphem yoktu,orda yanılınca şimdi tahmin etmemek için kendimle mücadele ediyorum,nötr'üm yani
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Doğru söze ne denir?İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKemal Belgin: Şenol Güneş bu işte!
Lig TV sezona girilirken teknik direktörleri toplamıştı... Baktım bir tek Şenol Güneş yoktu. Bırakın teknik bazı hatalarını, Şenol‘un bu dik duruşu bu ülkenin spor dünyasına ciddi bir ders niteliği taşımaktadır. Tabii anlayana...
Keşke herkes biraz olsun anlayabilse.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten daha yeni satışa çıkmadımı
full dolmasada geçen hafta kadar olur.bilet almayanların belki bütçelerini lille maçına saklamış olabilecekleride gözden kaçmamalı.Ben sadece paylaştımİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman birileri duymasın!
O halde maçları İstanbul'a alalım değil mi?
En mantıklısı bu!!!!!
Yani abartılacak bir durum yok zaten satılık bilet sayımız çok az bir sayı galiba, yarın epey satılacaktır...
Yorum
-
Geçen sene gözü kapalı kadro yapıyorduk,100 kişinin nerdeyse 105 i aynı kadroyu yazıyordu.Bunu handikap olarak görüyorduk,şimdi ise sadece bu sayfada bile 3 kadro kurulsa hepsi birbirinden farklı kadrolar çıkıyor,bu seferde ideal 11 bulamamak handikapımız oldu.Hey yarabbim nedir bizim bu çektiğimiz
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Son derece güzel 11.Yalnız ben Adrian'ı oynatırdım.İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir 11 fena durmuyor sanki :
----------------------------TOLGA--------------------------
CELUSTKA---------GİRAY--------------MUSTAFA-----------CECH
--------------------------ZOKORA----------------------------
---------------COLMAN------------SAPARA-------------------
BURAK---------------------------------------------------HALİL
--------------------------PAWEL-----------------------------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum