Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Şenol hocamıza çok saygı duyan,onu çok seven bir Trabzonsporluyum...Ama teknik hoca olarak çok kurt bir hoca olduğunu,oyunun seyrine göre değişik varyasyonları olan bir hoca olduğunu ve futbolcuları motive etmede ve ateşlemede çok etkili bir hoca olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum...Fakat enterasandır ne zaman Takımın başına gelse hep kafaya oynamışızdır,dolayısıyla eleştiremiyorum...bence bizim takım daha iyi oynayabilir,biyerlerde bişeyler var...artık silkinmenin,irkilmenin zamanı geçiyor...bu maç çıkış maçı olsun

------------------------TOLGA-----------------
    CELUTSKA----MUSTAFA-----------GLO------CECH
    --------COLMAN-------ZOKORA-----SAPARA----
    -----------HALİL-------BURAK----ALANZİNHO--
    .....

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      40000 or... görsün bakalım küfür nasıl oluyormus. .

Maca gidecek arkadaslar rahat rahat küfür edin ceza meza yok. .

Eger ceza verirlerse de öbür maç yönetimimize söveriz( bu kadar pısırıklıga gerek yok)
      ...HERKES KARAKTERİNİN GEREĞİNİ SERGİLER... küfür ve sövme aciz insanların işidir ,gerek yok
      .....

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karabükspor taş gibi takım dikkat etmek lazım Cernat ve forvetleri etkili
        malesef okadar puan kaybettikki bu mesajlara tepki bile veremiyorum

karabük taş gibi falan değil maçlarını izledim futbol adına bişi yok

eğer karabüğüde yenemeyeceksek hiçbirşey tartışmaya gerek yok

Ben takımımı sonsuz şekilde destekliyorum.Felaket tellalığı yapanlarada kızarım

Ancak bu maçı alamazsak umarım SUÇLU ŞENOL HOCA seçilmez.Yapılan transferlerde çok fazla etkinliği olduğunu düşünmüyorum çünkü.Yönetimin belirli menajerlerle çalışarak aldığı oyuncular.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• adrian ve serkan, kesik yesinler ARTIK daa, yeter yaa....
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• adrian lille maçında cezalımı ?
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu maca hangi kadro cikarsa ciksin fark etmez bu tip maclarda daha fazla gol pozisyonuna giren hep biz oluyoruz ama genellikle en cok kaciranda biz oluyoruz bu macta bos kalelere topu durtebilirsek sorun olmaz

Yorum

• Ligde 3 maçtır çokta iyi oynamıyoruz...Ama en az 3-4 çok net pozisyon yakalıyoruz...Bazılarını atamıyoruz, bazıları(3 maçta 5 yada 6 top direğe vurdu) da direklerde batlıyor...

Ama verdiğimiz ender ve saçma sapan pozisyonlarda gol yiyoruz...

Son maçta Ergün hayatında öyle gol atmışmıdır, artık attı...Yani ligde bir şanssızlıkdır gidiyor ama Inter maçında şanslı olan taraf bizdik, umarım bu maçta şanssızlık yakamızı bırakır, bir galibiyet şart oldu...Güzel oyun yavaş yavaş gelecek ama bir galibiyet şart...

Yorum

• Celuska----Giray---Mustafa----Cech
                  Volkan----Colman---Zokora----Paulo
                  ---------------Adrian--------------
                  ---------------Burak--------------

Glo,Serkan, Halil dinlenmeli.

Sapara ikinci yarı girmeli, fiziksel eksikleri var sanırım.

Yorum

• Umarim futbolcularimiz artik ligi de ciddiye alirlar! Lakin puan kaybetme luksumuz kalmadi bu kotu baslangicla.

Yorum

• galibiyet sart. ondeyken oyunu istedigimiz gibi sekillendiremiyoruz. Bunun icin kesinlikle Zokorayi kullanmaliyiz.

Yorum

• Bu mactanda galibiyetle ayrilamazsak bizi gelecegimiz acisindan olumsuz etkileyebilir su maci alin üstünüzdeki az olan yükü kaldirin futbolcular.

Yorum

• Gerçekten şanssızlık mı dersiniz nazar mı dersiniz bilemem.
                          Bütün takım (özellikle yabancılar)bi banyo yapsın, ardından nazar duası ve kurşun döktürsünler.

dualarla çıkılsın maça.
                          https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu maca hangi kadro cikarsa ciksin fark etmez bu tip maclarda daha fazla gol pozisyonuna giren hep biz oluyoruz ama genellikle en cok kaciranda biz oluyoruz bu macta bos kalelere topu durtebilirsek sorun olmaz
                            en güzel yorum...

sabah fotomaçta okudum, şu anda bir takımla birlikte ligde en fazla gol posizyonuna giren takımmışız!. bu oyunla... gerçekten şans ve az biraz beceri lazım. o da olacak inş.
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Allah aşkına şu Serkanı kadroya almayın bu maçta.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kazanmaktan başka çaremiz yok, seri galibiyetlere başlamalıyız...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X