İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
o parça öylemiydi yaaİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoyar geçeriz. Ajda Pekkan..

Karabükte bir cernat var bir forvetleri shelton mudur nedir o, bu 2 sini tutarsak gol atmaları çok zor, biz gol atalım yeter ve mümkünse 2 tane olsun
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Buradasın: Ajansspor.com » Futbol» Spor Toto Süper Lig
"Yenilsen de, yensen de.."
Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş maçının 2-1 kaybedilmesine karşın futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.
Bursaspor taraftarı şampiyon olduğu senede aynı şeyi yapmıştı yenildiği maçlarda...
Yorum
-
Ben artık şöyle bişey düşünmeye başladım..
Facede, haber61de ve bu forumda çok ciddi Trabzonsporlu görünüp, sadece ortalığı karıştırmak isteyen, fenerliler var...
Ciddi araştırmalar içindeyim, teşhir edecem onları yakında,,
Sizin inadınıza Trabzonspor, isterse bu sezon bütün maçlarında yenilsin..
Mağlubiyet bile onunla güzel.... Herşey onunla güzel...
Yorum
-
Herkes böyle düşünüyor kimse atağa geçmiyor.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim elimde olsa stad da yakacam da olmuyor

Birlikten kuvvet doğar.
Yorum
-
bu durum için hep bi ümidim var, yani gece hayatında kaybolsalar, sahada uyusalar.. guti, bunların başını çekiyor diğerlerinide alsa alkol komasına girseler..İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar İstanbul takımlarının futbolcuları gece hayatından vazgeçmez.
Bu senenin maç temposu gece hayatı ile birlikte yürümez.
Onlar düşerken biz çıkacağız, sabır.
Yorum
-
Hoca gitsin, yönetim gitsin, yok topçular gitsin diyen arkadaşlar...
Bekara karı boşamak kolay, kendileri mi geleceklermiş gidenlerin yerine...
Hangi değişiklik yaramış bugüne kadar Trabzonspor'a, Şenol hocayı 2. oldu diye gönderip yerine gelen şampiyon mu yaptı, bu yönetimden önceki 10 yılın istatistiklerine bir baksın kolay karı boşayan arkadaşlar, değil şampiyonluk vs, istanbul takımlarına karşı kazanılan 3-5 maçtan fazlası yok, sivasa karşı bile malubiyet sayımız daha fazla...
Allah yönetimden de şenol hocadan da oyunculardan da razı olsun, geçen yıl şike-teşvik etkenlerine rağmen şikeci takımla aynı puanı aldık, türkiye kupası kazandık, süper kupa kazandık, interi yendik...
ligde de düzelecek inşallah, her maçta boş kaleye kaçırıp son dakka golü mü yiyeceğiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum