Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de maratondayım. Keşke her birimizden yüzlerce ses çıksa da yıkılsa o stad.
    İnşallah güzel bir maç olacak, inşallah.
    İbb maçında seninde dikkatini çekmiştir o zaman Trabzonlu Gençler sayıca üstünler biraz akıllı olursalar tek ses olayını yapabilecek güçteler şimdi sanki.
    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koyar geçeriz. Ajda Pekkan..
      o parça öylemiydi yaa

Karabükte bir cernat var bir forvetleri shelton mudur nedir o, bu 2 sini tutarsak gol atmaları çok zor, biz gol atalım yeter ve mümkünse 2 tane olsun
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Buradasın: Ajansspor.com » Futbol» Spor Toto Süper Lig
        "Yenilsen de, yensen de.."

Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş maçının 2-1 kaybedilmesine karşın futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

Bursaspor taraftarı şampiyon olduğu senede aynı şeyi yapmıştı yenildiği maçlarda...

Yorum

• Hadi yakalım bi meşale maçın atmosferine girelim !

:meşale2:

Yorum

• Ben artık şöyle bişey düşünmeye başladım..

Facede, haber61de ve bu forumda çok ciddi Trabzonsporlu görünüp, sadece ortalığı karıştırmak isteyen, fenerliler var...

Ciddi araştırmalar içindeyim, teşhir edecem onları yakında,,

Sizin inadınıza Trabzonspor, isterse bu sezon bütün maçlarında yenilsin..

Mağlubiyet bile onunla güzel.... Herşey onunla güzel...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
              Stadda görelim bunları
              benim elimde olsa stad da yakacam da olmuyor

Yorum

• Adam gibi oynayip 3 puani 3 golle alacagiz insallah.Artik yukselise gecme vakti geldi.Cumartesi gununu iple cekiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim elimde olsa stad da yakacam da olmuyor
                  Herkes böyle düşünüyor kimse atağa geçmiyor.
                  Birlikten kuvvet doğar.

Yorum

• Takımımıza güveniyorum.Gereken dersi çıkartmışlardır hepsi tecrübeli oyuncular.Allah utandırmasın.Şeytanın bacağını kıracağız inşallah!
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Karabük'ün bu yıl kötü olduğunu duydum. Yine de maça asılacaklardır. Eğer taraftarımız maç sonuna kadar "hep destek tam destek" derse, bu maçı alırız.
                      Öğrenilen her bilgi, bir bilinmeyene açılan kapıdır.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar İstanbul takımlarının futbolcuları gece hayatından vazgeçmez.

Bu senenin maç temposu gece hayatı ile birlikte yürümez.

Onlar düşerken biz çıkacağız, sabır.
                        bu durum için hep bi ümidim var, yani gece hayatında kaybolsalar, sahada uyusalar.. guti, bunların başını çekiyor diğerlerinide alsa alkol komasına girseler..

Yorum

• Hoca gitsin, yönetim gitsin, yok topçular gitsin diyen arkadaşlar...
                          Bekara karı boşamak kolay, kendileri mi geleceklermiş gidenlerin yerine...
                          Hangi değişiklik yaramış bugüne kadar Trabzonspor'a, Şenol hocayı 2. oldu diye gönderip yerine gelen şampiyon mu yaptı, bu yönetimden önceki 10 yılın istatistiklerine bir baksın kolay karı boşayan arkadaşlar, değil şampiyonluk vs, istanbul takımlarına karşı kazanılan 3-5 maçtan fazlası yok, sivasa karşı bile malubiyet sayımız daha fazla...
                          Allah yönetimden de şenol hocadan da oyunculardan da razı olsun, geçen yıl şike-teşvik etkenlerine rağmen şikeci takımla aynı puanı aldık, türkiye kupası kazandık, süper kupa kazandık, interi yendik...
                          ligde de düzelecek inşallah, her maçta boş kaleye kaçırıp son dakka golü mü yiyeceğiz...

Yorum

• Bugünde gösterdi ki hiçbirşey için geç değil Karabük maçıyla çıkışa geçiceğiz inşallah.Daha kimler nelerde puan kaybedicekkk hey gidddiiii.

Yorum

• Cernata Dikkat etmeliyiz.Bizde görmek isterdim onu.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu maç ile ligdeki çıkışımız başlar.Sıkıntı yapacak bir durum yok.
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X