Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Est.. abi...

Abi bu takım Playoff'a Şampiyon olarak girsin mesleği bırakmazsam adam değilim ben...
    Estağfurullah, adamsın tabii ki de.

Ne demişler, büyük lokma ye büyük söz konuşma.

Bence az biraz sabret, sonrasında konuşuruz kısmetse.

Zâten yönetimin 3 gün içinde değişecek hâli yok, hadi değişti diyelim, değişse de yeni transfer yapacak hâli yok.

Sabır.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 li diyaloglara girmeyeyim diyorum yaa sabııır yaa sabııır,düşünceye bak.
      Ben de bunu diyecektim.
      Ya Sabır...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalvarıyorum 90 dk eziyet çektiren bir maç olmasın. Geçen yıldan beri yarı ömrüm geri gitti.
        Bitsin artık bu çile. Bir farkla ilerleyen dklar istemiyorum. Dayanılmıyor valla dayanılmıyor.
        Sen Bordo bağır ben yetişirim yine maratondan Mavi'ye renkdaşım.

Bu maçtan ciddi ciddi puan beklemiyorum galibiyette güvenmediğimden değil , sadece güzel futbol istiyorum.

Uzun süredir düşünüyorumda bir Sapara , Adrian'dan daha çok etki yapacak gibi malum sol kanatta harcandı ve kondisyonu iyi değil.

Her ne olursa olsun 2 kişi Avni Aker'deyim.

Dipnot: Yanlış mesajı alıntıladım sanki.
        En son Uğur Tüysüzoğlu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 22:30.
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Estağfurullah, adamsın tabii ki de.

Ne demişler, büyük lokma ye büyük söz konuşma.

Bence az biraz sabret, sonrasında konuşuruz kısmetse.

Zâten yönetimin 3 gün içinde değişecek hâli yok, hadi değişti diyelim, değişse de yeni transfer yapacak hâli yok.

Sabır.
          Tamam abi konuşuruz eyv....
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Senol Gunes, diger her seyi gectim, sadece gecen sene bizi sampiyon yaptigi icin (isterse hic vermesinler bize hakettigimiz kupayi, unvani. Biz gecen senenin sampiyonuyuz. O kadar.) su kadarcik krediyi hak ediyor . Senol hoca o kadar hakareti, saygisizligi hak etmiyor (hic kimse hak etmez de, orasi ayri mesele simdi. Benden kucuklere nacizane tavsiyem, insanlarin suratlarina soyleyemeyeceginiz seyleri ekran, klavye arkasina saklanip soylemeyin, yazmayin. Ayibini filan birak; bu sadece sizi kucuk dusurur.) Ote yandan hic kimse de elestirilmez, dokunulmaz degildir. Kisileri degil, eylemleri tartistigimiz muddetce herkesin fikrini karsilikli saygi cercevesinde paylasmasi her zaman iyidir. Elestiriden korkmayalim bu kadar.
            Dun de yazdim, simdi de yazacagim. Senol hoca bu takimi takim yapamadi hala. Anormal artan mac trafiginin bunda buyuk payi var tabii. Tek tek bakarsaniz kesinlikle kotu bir takim degiliz. Ilk 4’e kalmamiz lazim diye dusunuyorum bu sezon. Ancak bir an once duzelmezsek tren kaciyor. Eminim Senol hoca da goruyordur bunu.
            Umarim yarinki macla cikisa geceriz. Kazanmayi ogrenmek cok onemli. Gecen sezon oldugu gibi takim bir kere bunu kapti mi nice ortada olan mac gelecektir bize.
            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 22:34.

Yorum

• Yahu bu foruma girmek saka gibi bu aralar

Bu karamsar hava

Yonetim hadi neyse, senol hocayi tartismalar

Ben deliyim o zaman

Mutluyum arkadas takimimdan umutluyum

guveniyorum senol hocaya bu kadroya da inaniyorum

en cok merak ettigim?

senol gunesi elestirenler ,gecen yil bu takima 82 puan aldiracak baska bir hoca biliyorlar mi?

Yorum

• bu hafta galibiyet hasretine son vereceğiz inşallah..
                haftalar ilerledikçe ve futbolcular da fazla maç oynadıkça birbirlerine daha çok alışacaklar

Yorum

• insanlarin suratlarina soyleyemeyeceginiz seyleri ekran, klavye arkasina saklanip soylemeyin, yazmayin. [/QUOTE]

Bu sözü seviyorum.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Golu arayan golu bulur... sonuc olarak Golu arayan takim 90 dk biz olursak her 6 macan 5 ini kazanarak cikariz... ama 3 macta oldugu gibi zaman gecirmek icin topla 5 6 pas yapip geri kalecimize oradanda sisirerek topu rakibimize verirsek onumuzdeki maclara bakmaya devam ederiz

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sen Bordo bağır ben yetişirim yine maratondan Mavi'ye renkdaşım.

Bu maçtan ciddi ciddi puan beklemiyorum galibiyette güvenmediğimden değil , sadece güzel futbol istiyorum.

Uzun süredir düşünüyorumda bir Sapara , Adrian'dan daha çok etki yapacak gibi malum sol kanatta harcandı ve kondisyonu iyi değil.

Her ne olursa olsun 2 kişi Avni Aker'deyim.

Dipnot: Yanlış mesajı alıntıladım sanki.
                      Ben de maratondayım. Keşke her birimizden yüzlerce ses çıksa da yıkılsa o stad.
                      İnşallah güzel bir maç olacak, inşallah.

Yorum

• Sığmayruk

Yorum

• Arkadaşlar İstanbul takımlarının futbolcuları gece hayatından vazgeçmez.

Bu senenin maç temposu gece hayatı ile birlikte yürümez.

Onlar düşerken biz çıkacağız, sabır.
                          7

Yorum

• Koyar geçeriz. Ajda Pekkan..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Millet bizi parçalamaya çalışıyorken , biz yine tuzağa düşüyor (sinirimize yenik düşüyoruz) Türkiye'de Şenol Güneş'den üstün T.D olmadığına hem fikiriz hemen hemen verdiği emekleride göz önüne bulundurursak vazgeçilmezdir.

Hoca asla bu vazgeçilmezliğini vurdum duymazlığa lakayitliğe vurmadı ben biliyorum ki şu sıralar en üzgün Hocam'dır insan bu makine değil hata yapar düzelecekdir.

Galibiyet alamayınca bende açamıyorum gazeteleri spor programlarını futbol konuşamıyorum herkezi anlıyorum ama biraz emeğe saygı ve sabır olsun lütfen iyi olacakdır iyi.
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• 90 dk skor ne olursa olsun gol ararsak her takımı yeneriz.
                                ama 1-0 a yatmak bizim için risk. daha cesur oynamalıyız. 1-0 olduğunda maç alabilmemiz için üstünlük sayısını 85. dk'dan sonra atmalıyız ki gol yemeden maçı bitirelim. olurda ilk 30dk içinde gol bulursak işimiz çok zor.
                                takımımıza başarılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X