Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk dakikalarda yani ilk devre golleri bulup maçı 2-0'a getirmezsek ben galibiyet beklemiyorum şahsen 2 gol şart galip gelmemiz için !!!
    ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

Yalvarıyorum 90 dk eziyet çektiren bir maç olmasın. Geçen yıldan beri yarı ömrüm geri gitti.
      Bitsin artık bu çile. Bir farkla ilerleyen dklar istemiyorum. Dayanılmıyor valla dayanılmıyor.

Yorum

.....................tolga.........................
        ..celustka...giray.....glowacki....cech....
        ........colman......zokora....................
        ...burak......adrian.............halil.........
        ..................pawel...........................
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

1-0 olsun bizim olsun?

Yorum

İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-0 olsun bizim olsun?
            1-0 olmasın, olmasın mümkünse ya. Nefret ettim bu 1 rakamından. Önce onlar atsın daha stressiz olur bizim 1-0 önde olmamızdan artık yemin ediyorum.

Yorum

Allah'ın izniyle galibiyet istiyoruz artık..
              3 puana hasret kaldık..
              Bu maç olacak ama inanıyorum, güveniyorum!

Yorum

Artık son verin şu seriye be hocam.
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

3 Puanli baslangici kendi sahamizda yapariz INSALLAH

Yorum

Sapara'nin kadroya katılacağı mac olur...zorlanırız ama yeneriz..
                    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

yensek ne yazar arkadas, 4.hafta ilk galibiyet ?? yok yaa inanamiyorum ben, yeni meni takim anlamam, takim diye bir sey yok sahada yaaa su samsun'a puan verdik ya ona üzülüyorum, ikinci devre iyi pataklayip fark atip gerçek yerleri alt lige yollamamiz lazim .....
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Trabzonspor 2-0 Ankaraspor
                        Ankaragücü 1-2 Trabzonspor
                        Trabzonspor 0-0 Besiktas

Ersun Yanalli yeni kurulan kadronun ilk üc maci 7 puan toplamisiz yani takim yeni daha alisamadi bahane, takim yorgun olabilir ilk macta kafalar inter macinda olmus olabilir ama su 3 mactan en az ikisini almamiz gerekirdi.Yinede bu takimdan ümitliyim.
                        En son canibus tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 03:14.

Yorum

Benim kafamı yoran: Celutska, Zokora, Colman, Halil ... bu adamlar Inter maçında oynadı, geçen hafta sonu oynadı, sonra bugün, bide hafta sonu oynarlarsa, Lille maçında ne halde olurlar.

İşin kötüsü kadro geniş ama yerlerini yinede dolduramıyorum. Bunlar şu an takımın vazgeçilmezleri ama 2-3 güne bir maç her adamı yıpratır. İnşallah herhangi bir sakatlık olmaz

Yorum

İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor 2-0 Ankaraspor
                            Ankaragücü 1-2 Trabzonspor
                            Trabzonspor 0-0 Besiktas

Ersun Yanalli yeni kurulan kadronun ilk üc maci 7 puan toplamisiz yani takim yeni daha alisamadi bahane, takim yorgun olabilir ilk macta kafalar inter macinda olmus olabilir ama su 3 mactan en az ikisini almamiz gerekirdi.Yinede bu takimdan ümitliyim.
                            ne yapalim SENOL GÜNES´i mi yollayalim ??

tekmeyi vurun adama... yollayin cabuk... SENOL hocayi istemeyeni biz hic istemeyiz...
                            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                            Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                            FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hemen 11 verelim

Celustka-Giray-Glowacki-Cech
                              Zokora-Colman
                              Burak-Adrian-Alanzinho
                              Paulo Henrique
                              eger bu kadro olursa yine zorlanacagiz... giray ve colman derhal dinlendirilmeli... lille macina kadar... cünkü adamlardan verim alamiyoruz iki mactir...
                              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

Yenilir, fark yeriz, bu takimdan birsey olmaz, Senol Hoca gitsin emeklisine ayrilsin?!!?!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X