İlk dakikalarda yani ilk devre golleri bulup maçı 2-0'a getirmezsek ben galibiyet beklemiyorum şahsen 2 gol şart galip gelmemiz için !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
.....................tolga.........................
..celustka...giray.....glowacki....cech....
........colman......zokora....................
...burak......adrian.............halil.........
..................pawel..........................."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
1-0 olmasın, olmasın mümkünse ya.İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 olsun bizim olsun?
Nefret ettim bu 1 rakamından. Önce onlar atsın daha stressiz olur bizim 1-0 önde olmamızdan artık yemin ediyorum.
Yorum
-
yensek ne yazar arkadas, 4.hafta ilk galibiyet ?? yok yaa inanamiyorum ben, yeni meni takim anlamam, takim diye bir sey yok sahada yaaa
su samsun'a puan verdik ya ona üzülüyorum, ikinci devre iyi pataklayip fark atip gerçek yerleri alt lige yollamamiz lazim .....
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Trabzonspor 2-0 Ankaraspor
Ankaragücü 1-2 Trabzonspor
Trabzonspor 0-0 Besiktas
Ersun Yanalli yeni kurulan kadronun ilk üc maci 7 puan toplamisiz yani takim yeni daha alisamadi bahane, takim yorgun olabilir ilk macta kafalar inter macinda olmus olabilir ama su 3 mactan en az ikisini almamiz gerekirdi.Yinede bu takimdan ümitliyim.En son canibus tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 03:14.
Yorum
-
Benim kafamı yoran: Celutska, Zokora, Colman, Halil ... bu adamlar Inter maçında oynadı, geçen hafta sonu oynadı, sonra bugün, bide hafta sonu oynarlarsa, Lille maçında ne halde olurlar.
İşin kötüsü kadro geniş ama yerlerini yinede dolduramıyorum. Bunlar şu an takımın vazgeçilmezleri ama 2-3 güne bir maç her adamı yıpratır. İnşallah herhangi bir sakatlık olmaz
Yorum
-
ne yapalim SENOL GÜNES´i mi yollayalim ??İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 2-0 Ankaraspor
Ankaragücü 1-2 Trabzonspor
Trabzonspor 0-0 Besiktas
Ersun Yanalli yeni kurulan kadronun ilk üc maci 7 puan toplamisiz yani takim yeni daha alisamadi bahane, takim yorgun olabilir ilk macta kafalar inter macinda olmus olabilir ama su 3 mactan en az ikisini almamiz gerekirdi.Yinede bu takimdan ümitliyim.
tekmeyi vurun adama... yollayin cabuk... SENOL hocayi istemeyeni biz hic istemeyiz...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
eger bu kadro olursa yine zorlanacagiz... giray ve colman derhal dinlendirilmeli... lille macina kadar... cünkü adamlardan verim alamiyoruz iki mactir...İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen 11 verelim
Celustka-Giray-Glowacki-Cech
Zokora-Colman
Burak-Adrian-Alanzinho
Paulo Henriqueİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum