İlk olarak UğuR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bu sene takımda arkadaşlık diye birsey kalmamış her topu alan calım atmaya çalışıyor pas yapmak basit oynamak yok. Derhal takimdaki arkadaşlık seviyesi dostluk bağları samlamlastirilmalidir. Yardımlaşma denen bise kalmamış. Bence bu sorun çözülürse takım gecen seneden de sağlam bı hal alicaktirinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
kör ile sağırlar birbirini ağırlar. yazan destekleyen, doyumsuz taraftar örnekleri.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte akılı bir yorum, dikkat et kardeş her an hayin ilan edilebilirsin ;çünkü yüce konfüçyusmuzu eleştiriyorsun haşa o herşeyin en iyisini bilir. Leekensin oluşturduğu kadronun başına geçti şampiyon olamadı,semat aybabanın oluşturduğu kadronun başına geçti yine olmadı,ersun yanalın oluşturduğu kadronun başına geçti yine olmadı, koreye gitti ordada olmadı ;ama nedense Türkiyenin en iyi hocası... Bu seneyi saymaya bile gerek yok 80 milyon eroluk kadro mersinden 6 puan fark yiyor ve 2 puanı var ;ama kolayı var taraftar suçlu,taraftardan birşey olmaz,öyle böyle Trabzondaki taraftarı beğenmezler; ama deplasmandaki taraftar yırtınır yine aynı futbolsuzluk anlamak,anlatmak mümkün değil değişik bir psikoloji idiotloji....Öyle bir futbol duruşu varki alişen denen şerifsiz şampiyonluğumuzu çaldı ertesi sene yüce konfüçyus alişenle fenerin başına geçmek için 3 saat istanbulda pazarlık yaptı ne olduysa anlaşamadılar ,ama bunları kimse hatırlama veya hatırlamak istemez.
Yorum
-
Aynen öyle. Gecen sezonki takim 2008'de kurulmustu.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladığınızı düşünüyorum. Havadan almadık, takır takır oynadık helalinden aldık 82 puanı. Kimse aldığımız puanlara söz söyleyemez. Ana sütü gibi helaldir her puan.
82 puanı sürekli baz alanlar için yazdım ben bunu. Ikide bir gündeme getirmenin mantığı yok. Geçen yıl ki takımla bu yıl ki takım aynı sanki. Öyle mukayeseler yapılıyor nedense. O takımın kaç yılın emeği olduğunu göz ardı ederek. Sanki gökten indi o puanlar. Şimdiki takım yeni bir takım. Gerekli sabır ve çaba gösterildiği takdirde bu takım da şampiyonluk kazanabilecek potansiyelde.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Kaç sayfadır okuyorum ve aynen böyle düşünüyorum.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemeği hızlı yiyen,
Yolda hızlı yürüyen,
Hızlı konuşan,
Beklemeyi sevmeyen, tez canlı,
Savaş oyununda pusamayıp, hemen olduğu yerde çıkan,
insanlarız, ama gel gelelim golü attıktan sonra bitime kaç dakika kaldığı hiç önemli değil, hemen geriye yaslanıp gol yemeği bekliyoruz. Becerebilsek ne mutlu, ama yapamıyoruzda...
Ve çok samimiyim.
Şenol Hoca'nın bırakmasını istiyorum. Evet bunu canı gönülden istiyorum.
İçinde ki heyecanı bitmiş, attığımıza da, yediğimize de tepki veremez durumda olan, yanına eleman alınmış kalfa gibi tüm işleri Ünal hoca'ya bırakmaya meyilli bir hocanın bu takıma daha fazla ne vereceğini düşünmeden alamıyorum kendimi.
Düşüncesi, Trabzonspor'da ki hedefi nedir bilmiyorum, ama tamamen mi bırakacak, daha üst kadroya mı geçecek, yoksa Başkan mı olacak bilmem. Ama bu kadar küskünlük yaşayan, bunu her halinden belli eden bir hocanın Trabzonspor camiasına birşey verebileceğini düşünmüyorum.
Olmadı kırgınlarını anlatsın, onu kıranları biz harcayalım.
Ama bu kadar heyecansız olmasın.
Şenol hoca'nın herşeyden bıkmış görüntüsü beni hayattan soğutuyorken sahada oynayan oyuncunun dünyasını karartır.
Anlamıyorum hep üstünde bir mutsuzluk,trip havası devam ediyor.
Recep abinin dediği gibi eğer Ünal hocaya bırakma kararı varsa bir an önce gerçekleşsin böyle olmadığı açık.
Takımda ruhsuzluk var diyorum hırs eksik diyorum en başta Şenol hocada eksik bunlar.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
devre arası ikinci yarıya çıkarken burak zokoraya ikinci yarı kontra tatk oynayacağız diyor
demekki hoca yaslanın geriye ve kontraya çıkın demiş
samsuma karşı ikinci yarı paso defansta oynadık
koca tarbzonsporun taktiği bumu olmalı
kazarada olsa golü yedik sonuçta olacağıda buydu zaten
ee hani hücum futbolu samsun kimki ?
sen futbolunu oyna rakibe oyununu kabul ettirBANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Yorum
-
takim olmadan önce puanlari bireysel yildizlarla alacaksin.. bizde sadece burak o katkiyi yapiyor.. takimin yildizlari adrian henrique halil brozek alanzinho vittek sapara dan o bireysel seyleri göremedik.. türkiye ligi bence böyle devam eder... isallah en kisa zamanda kätü oaynayip o yildizlarla yeneriz..
Yorum
-
Trabzonspor 1-0 öne geçip bunu koruma üzerine bir oyun oynamamalı Şenol Hocamız iyi oynadık diyor ama hangi takımı izledi bilmiyorum Samsun'a pozisyon vermedik ama hep karşılayan biz olduk özellikle 2.yarı aciz bir görüntü cizdik hadi savunma yapıyorsun dönen topları al kontraya çık onuda yapamadık dönen topu Samsun aldı beni sinir eden bize yakışmayan bir maçtı şuna dikkat çekmek istiyorum fena bir kadrosu olmayan bir takımdan sahada yürümemize rağmen deplasmanda puan aldık güçlü bir takımız ama ligdeki 3 maçtada bunu yansıtamadık emin olun gücümüzü ortaya koyup şu maça 45 dk. asılsaydık rahat kazanırdık.
Umarım bu son olur Kardemir Karabük maçı ile çıkışa geçeriz.Karabük'den gol yesek üzülmezdim ama adını anmak istemediğim bu takıma puan verdiğimiz için daha çok üzüldüm.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Beğenmediğin Şenol Güneş yönetiminde Trabzonsporun 3 şampiyonluğu çalınmıştır. Hatırlayamıyorsan hatırlatıyım 1996 (lig 2.si), 2005 (lig 2.si), 2011 (lig 2.si) Biraz insaf be...İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim görüsüm su: senol günes neden elestirmim???? Oda insan degil mi???
Senol günes ligde alinan 3 kötü sonucun tek sorumlusu..
Demek henriqueyi evde birakmakla olmuyor bu isler... Takimda disiplin yok birde jajayi güya yolluyor disiplinsiz diye.... Elinde en kaliteli oyuncuyu yolluyorsun yerine dallamalari aliyorsun sapara vittek transfer olsunda ne olursa olsun mantigi ile yapilan transferler...
Ve en önemlisi bana göre, bu görüsümü herkes benimle paylasmaz, senol günes baskasinin kurdu kadroyu iyi idare eden bir teknik direktör ve kendisi transferlerle takim kuramiyor..TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
arkadaşlar girilen pozisyonlarda 2. golü bulamassan mecburen yaslanırsın.kenardan yaslan demeselerde ayaklar geriye gider..ama yorumlarda okurken en çok güldüğüm şenol güneşin yüz ifadesine eleştiride bulunan insanlarda var..sizin hocamızın saçına kulp takanlardan hiç farkınız yok...sonunuz benzemez inş.
Yorum
-
isyandır.
dayanamayacağım;
kardeşim nasıl utanmaz bir camiayız biz, tarihimizdeki en büyük başarılarda hep aynı ismin başarısı var (başarısız sezonları da var evet ama kadro kalitemiz acaba kaç defa ist. takımlarına yaklaştı, bugün bile değil)...neymiş konfüçyüs eleştirilemezmiş...kimse öyle bir şey demedi; şenol hoca elbette eleştirilecek ama insanlar buradan gönderilmesi ya da istifa gibi beklentiye ulaşacaklarsa hoooop demek lazım...daha küme düşmedik, inşallah onu da yaşarız da belki bugünün değerini kıymetini azcık anlarız! bir takım her başarısız sezonunda hoca veya kadro değiştirir mi? 25 yıldır yapıyoruz bunu sonuç ortada...3 yıldır belli bir istikrar var en azından ligin tepelerindeyiz hep.
dahası neymiş: leekens, aybabanın,ersunun oluşturduğu kadrolarla başarılı olmuşuz, bu isimleri ne diye gönderdik o zaman kardeşim, bu kadar dar görüşlülük olur mu!
bir de ihanet meselesi var, şenol hocayı eleştiren vatan haini ilan ediliyormuş! evet kardeşim aynen öyle, şu durumda, şu ortamda bizim uslanmaz çenemiz, akıllanmaz başımız hep bir şeyleri yıkmak eğiliminde oldu, her defasında haydi baştan alalım yaşadık bu akıllılar yüzünden ve 84 ten beri 15 tane şampiyonluğumuz var! la azcıkda kendi egonuzdan feragat edin de birilerinin sizden daha fazla bilebileceğini akledin, yeter artık saçmaladığınız!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum