Neyse kaldığımız yerden devam edelim ufak tefek rahatsızlar çıkabiliyor bazen böyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Samsun ve diğer oynadığımız s.lig takımları da çok sert oynadı birinde vittek sakatlandı adrina nın kaldığı sert müdahaleler karşı ben bile çıldırdım durum 0 1 iken adrian sakatlansa daha iyimiydi ? onu çıkarıp orta alana diri adam sokmak akıllıca bir hareketti...İlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Şenol Güneş'e lafımız yokta,Adrian'ı oyundan alıp Aykut'u sokmanın,Serkan'a bu kadar tahammül etmenin mantığı nedir arkadaş.
Yorum
-
Şenol Hoca, dün geçmişte kalmıştır der , geçmişe takılıp kalmaya gerek yok. 82 puanı alan takım başka bir takımdı bu takım değildi, O 82 puanın en önemli isimlerinden jaja,selçuk,egemen,umut takımdan ayrıldı, Onur,Tolga,Colman,Burak kaldı , yeni gelen oyuncuların hiçbiri şu 4 oyuncunun yerine alınmış oyuncular değil. Yani hadi Henri ve Halil'i Umut'un bölgesine transfer diyelim. Adrian ne bir Jaja ne bir Selçuk , Celustka zaten stoper için güçsüz ve ofansif olarak etkili bir bek, Egemen'in yerine adam bile düşünüp almadık, Polonya tarihinin rekor bonservisini verdik 5.5 m€ gibi , asrın kazığı.
Bu takımdan bu yıl umudu kesin bu takım tekrardan oturup hazır olana kadar 1 sene daha alır bu sabredin aşaması, Bu uğurda önümüzdeki sene Colman ve Burak takımda tutulamazsa komple 0'dan takım kurmuş olacağız hatta.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ligin en iyi kadrosu bizde diyenlerin kafası mı güzel anlamıyorum ya açın bi bakın kız kardeşlerin kadrosuna keza bursaya henrique yerine querasma glo yerine yobo kim hayır diyebilir serkan yerine g.gönüle egemeni aramıyor mu bu takım? Ortasahamızın ortası ligin üst seviye sınıfında tolga ve burakta ilk ikidedir ama defans ortası kanatlar ofansif ortasahalar hep sıkıntılı eksik bölgelerHırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
Şu maç için defansı suçlu ilan etmek adaletli olmaz. Neredeyse maçın yarısı defans ile Samsunspor arasında geçti. Giray da bu takımın iskelet oyuncularından birisiydi ve hala öyle.
Defans en uçtan başlar. Mesela yediğimiz golde Volkan işini yapmadı.
Beraberliği kaçırdığımız gollere de bağlayamayız. Hem Hamit hem de Colman en iyi vuruşu yapmaya çalıştı. Futbolda bunlar vardır.
Sorun olan zaten Samsunspor maçı da değil. Üç maçtır ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ve kenar oyuncularının olmayan katkıları.
Nedenini iyi tespit etmek lazım.
Yeni kadro
Maç trafiği
ŞL motivasyonu ve Süperlig sorunları
Oyuncu tercihleri ve oyuncu pozisyon tercihleri
Kenar müdahalelerinin etkisizliği
18 kişilik kadro seçimi
Hakem hataları ve rakip sertliği
Teknik kadro formsuzluğu veya motivasyonu
Bence içinde her biri var. Tüm bunları olumlu hale getirecek olan da teknik kadro ve yönetimdir. Geçmişe dönmeye, transferleri konuşmaya gerek yok. Eldeki kadroyu en iyi şekilde kurgulayıp motive edip maça çıkarmak hocanın işi. Hoca bunu yapabileceğini her zaman göstermiştir. Yeterince ikaz aldık. Geç kalmadan bir şeyler yapmalıyız..
Yorum
-
Şu geçen sene lafını bir kenara bırakalım o takım 3 senede kuruldu ve 3 teknik direktör değiştirdi bir anda her seyin olmasını istiyoruz ama futbol bilgisayar oyunu gibi değil her zaman istediğini yapamazsın bu oyunda. Zamana ihtiyac var kaliteli, zeki oyuncuları var bu takımın beklemek lazım.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama bu yazdigin isimlerin cogu Giraydan iyi...
Girayin yaptigi ölümcül hatalar bu sene inanilmaz...Giray'in en büyük sorunu ÖZGÜVEN...İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'ı bu ruh haliyle stoper yapan hoca kimse dövmek lazım. Bu kadar panik bir insan neden stoper olur ki?
Hata yapacagim diye korkuyor...ve hata üstüne hata yapiyor.
Rakip oyuncunun sirti dönükken, ceza sahasi etrafinda yaptigi faul sayisi inanilmaz...
Yorum
-
İlk olarak isso34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersunla sayın şenol güneşi kıyaslayanlara sadace gülerimm şu takımda en son eleştircek kişi şenol güneştir..biz 3 maçıda alabilirdik ligde kac top direkten döndü 3 maçta..biraz kısmetsiziz bu günlerde ligde sadace.
Benim görüsüm su: senol günes neden elestirmim???? Oda insan degil mi???
Senol günes ligde alinan 3 kötü sonucun tek sorumlusu..
Demek henriqueyi evde birakmakla olmuyor bu isler... Takimda disiplin yok birde jajayi güya yolluyor disiplinsiz diye.... Elinde en kaliteli oyuncuyu yolluyorsun yerine dallamalari aliyorsun sapara vittek transfer olsunda ne olursa olsun mantigi ile yapilan transferler...
Ve en önemlisi bana göre, bu görüsümü herkes benimle paylasmaz, senol günes baskasinin kurdu kadroyu iyi idare eden bir teknik direktör ve kendisi transferlerle takim kuramiyor..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
girayı eleştirenlere gülüyorum..giray ligteki en iyi yerli stoper egemenden sonra aksini düşünen varsa daha iyilerini yazsın buraya atletik hızlı mücadeleci seri tek eksiği oyun kurma sıkıntısı, diğer eksiklikler ise hocanın takım tertibinden sen serkandan sağ açık yaratıp samsunun forvetlerini hatta orta sahasını bu adamların kucağına verirsen olacağı budur. giray da glowackide cech de ço iyiydi ben celustka yı dün beğenmedim. girayla anlaşamadılar. glo cech ne kadar uyumlu idilerse onlar da tam tersi o derece uyumsuzdular. bu arada cech harika oyuncu umarım sakatlanmaz ve böyle devam eder. önünde şöyle adam gibi sol açık olsa daha başka olmaz. adam aldığı her topu olumlu ve bilerek kullanmaya çalıştı..İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'ı bu ruh haliyle stoper yapan hoca kimse dövmek lazım. Bu kadar panik bir insan neden stoper olur ki?
Yorum
-
tayfun celustka-yumlu cech denenebilir karabük maçında ama ideal bir kadromuzun muhakkak oturması lazım.. serkan,volkan çok kötüydü...dünnİlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem ideal kadro arıyoruz defasta bir de Giray-Celustka ikilisini deneyelim ne kaybederiz...
tolga
barış celustka yumlu cech
aykut sezer
volkan sapara eren
pawell
puan kaybedersek bunlarla kaybedelim.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum