Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karşılaştırma yapılırken Bütün Doneler ve verilerle yapmak lazım

Ersun Yanal Döneminde Alınan yerli oyuncu Sayısı ve Kalitesi Şenol Güneş Zamanında Alınmadı...

O Zamanda Yeniden Takım Kuruldu Şimdi de..

O Dönem Yerli Transfer Daha çoktu.Şimdi yabancı.

Vb...
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karşılaştırma yapılırken Bütün Doneler ve verilerle yapmak lazım

Ersun Yanal Döneminde Alınan yerli oyuncu Sayısı ve Kalitesi Şenol Güneş Zamanında Alınmadı...

O Zamanda Yeniden Takım Kuruldu Şimdi de..

O Dönem Yerli Transfer Daha çoktu.Şimdi yabancı.

Vb...
      Uğur Abi Peki Bu Orta Saha alternatifsizliğini nasıl çözeceğiz.Colman ve Zokora bu şekilde ne kadar dayanabilirler.
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Celutska - Giray - Glo - Cech ile defans işlemiyor. Bence doğru seçim Serkan - Celutska - X (Glo/Giray/Yumlu' dan biri. Çünkü albirini vur ötekine. Form durumları çok kötü. Topu taça attıklarında seviniyorlar.) - Cech olursa daha iyi görünüyor. Celutska Giray tepki veremediği için içeri çok kaçıyor. Giray' la 3 kez aynı kafa topuna çıktılar. Ama Celutska' ya daha yakın gibiydi bu toplar. Giray bir stoper olduğunu unuttu galiba önüne gelen içeri dalıyor. Benfica, İnter, Manisa ve Samsun maçlarını neredeyse stopersiz ve ortasahasız oynadık gibi hissettim.
        <Free Palestine>
        2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ersunla sayın şenol güneşi kıyaslayanlara sadace gülerimm şu takımda en son eleştircek kişi şenol güneştir..biz 3 maçıda alabilirdik ligde kac top direkten döndü 3 maçta..biraz kısmetsiziz bu günlerde ligde sadace.

Yorum

• Yahu basladilar yine Ersun Yanal'i ovmeye. Lig tarihinin en berbat sezonuydu Ersun Yanal'la gecirdigimiz sezon, tum takimlar berbatti. sivas ligi 2. bitirdi yahu, o derece... Top filan da oynamiyorduk ayrica.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu basladilar yine Ersun Yanal'i ovmeye. Lig tarihinin en berbat sezonuydu Ersun Yanal'la gecirdigimiz sezon, tum takimlar berbatti. sivas ligi 2. bitirdi yahu, o derece... Top filan da oynamiyorduk ayrica.
              3-0'lik hezimetin basinda Senol Günes olsaydi ayni tepkiyi verirdim ben, o ne rezillikti yaaa, iyi ki kovdular o zaman, ama maglubiyet bahane idi bence o ayri mesele ^^
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes kapılmış 82 puanın havasına. Sanırsın her yıl ligde puanlar bu derece uçuyor anasını satayım. Neredeyse 82 puan aldığımıza pişman olacağız. Hayret bir şey.

Ersun Yanal zamanında takım yeniden kurulmaya başladığında da 82 puan alıyorduk zaten.

Biraz şans olsa kaçırdıklarımız girmiş olsa maçı kazansak 'oleeeeey şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz, yakarız ulan gezegeni...' naralarını okumayacaktık sanki.
                Anlamadım , 82 puan alan takım ifadesi neden hatalı ?
                82 puanı havadan mı aldık , ligin en az gol yiyen takımlarından biri en az kaybeden takımı , ligin en iyi futbolunu oynayan takımı vesaire uzun uzun yazmaktansa , 82 puan almış takım diyoruz işte .

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğur Abi Peki Bu Orta Saha alternatifsizliğini nasıl çözeceğiz.Colman ve Zokora bu şekilde ne kadar dayanabilirler.
                  Sapara ve Aykut ile olabilir Ancak Yoğun maç Programında Rotasyon gerekli bir hamle Bunu malesef 4 maçtır yapmıyoruz e haliyle belli Sıkıntılar olacaktır..
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• elimizde sayın şenol güneş gibi bir değer var şenol güneş bu takımı 20 sene çalıştırsın ayak oyunları olmasın ligte 20 senede ilk üçte olur bu takım en az 5 sefer şanpiyon olur..şenol güneşin değerini bilelimm..nankör olmayalım.birde şenol güneşi eleştirenlerin coğu trabzonlu olan trabzonsporlular..ben orduluyum biraz dağa mantıklı olun bencee ..şenol güneşidir trabzonsporunn.

Yorum

• O değil o kadar pozisyon kaçırdık herifler yarım pozisyonda gol atıp puan aldılar. Bu şanssızlık mı nedir bilemiyorum.

Yorum

• Volkan Sen: kalitesini tabiiki tartismayacagim.. ama su anda takima en cok zarar veren oyuncularin basinda.. bu kadar fizik dusu zayif bir adama madem sans veriliyor o zaman neden Ferhat i oynatmiyoruz yillarca ?

Serkan : simdiye kadar ki yaptigi katkilari tabiiki tartismayacagim.. ama bu sene sadece alternatif bir yedek olarak gorunuyor gozumde. sagbek oynamadiginda resmen eksikmisiz gibi hissediyorum.. Sagbek oynasa Celutska nin yarisi kadar etkili degil.. uzgunum ama cok formsuz. dun resmen savunma anlaminda sadece maci izledi

Aykut : Aykutun maca giripde maci etkiledigi tek bir mac hatirlamiyorum.. maci degistirecek genc oyuncu ariyorsak ANIL DILAVER gibi olmali.. adam girdi 2 3 hareketle Samsun golunden once 2 3 pozisyon yarattirarark cesaretlendirdi.. Aykut sa her girdigi mactan sonra ( benfica maci ile birlikte ) hep huzun yarattirdi

Glowacki : yaw bi mucadelesinde de el kol hareketinden uzaklas.. rahat alacagin pozisyonlarda dahi rakibine foul yapmak hastalik olmus adamda..

Unal Karaman : Senol hoca demiyorum Unal hoca diyorum cunku bahsedecegim konu ile bi zahmet sen ilgilen.. yaw bu kadar basit kart gormeler. bunlar topculara izletilmiyormu ?bu nedir bu ne laubaliliktir

GENEL: Gecen sene ile bu sene arasindaki farki anlatiyim arkadaslar;
                        Zokora --> Colman --> Zokora -->Chech --> tekrar Colman --> Glo --> Tolga ----> ve sisir topu tolga top rakipte !!!!!!!!!

Gecen sene ise ;

Rakip oyun kurmaya calisiyor 3 4 pas arka arkaya kendi alaninda yapamadan Colman-Umut presi ile top kaleciden dogruca bizim savunma oyunculara

Malesef ama Malesef bu sene gecen senenin tam tersini yasiyoruz

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takım kazanacaksa, hocasına rağmen kazanacak. Yüce bilgin Şenol Güneş hazretleri izin verirse Karabük maçını alırız yani. Bir de sonuçları takmamak lazım. 7 ya da 9 puanda da olabilirdik şu an. Sorun şu ki takım top falan oynamıyor. Geçen yıl da oynamıyordu ama Burak-Selçuk-Egemen gibi isimlerin üst düzey katkısıyla ve Jaja faktörüyle bir şekilde kazanıyorduk. Bu 4 isimden 3'ü burada değil ve sonuç; ıkınarak kazanmaya yaklaşan ama bir türlü beceremeyen bir takım. Hani 86 transfer yapmayıp, transfere bilmem kaç milyon euro harcamasak hadi bi nebze kabul edilebilir. Ama mesela sen Adrian diye bir oyuncu aldın ve bu adama beşmilyonikiyüzellibin avro verdin. Hani nerede Adrian? Vittek sakatlandı, şaşırdınız mı? Piotr-Pawel-Alan hangi akılla takımda tutuldu? Yerli kadromuzun yetersiz olduğunu en az 2-3 kaliteli yerliye ihtiyaç duyduğumuzu göremeyecek kadar kör müydünüz? Hiçbir yerliyi bırakmam diyen hoca, Sezer-Ferhat-Tayfun gibilerin yıllıklarını cebinden mi veriyor? Uzar gider ve neresinden tutarsan elinde kalır, bu şartlarda herşey mümkün.
                          İşte akılı bir yorum, dikkat et kardeş her an hayin ilan edilebilirsin ;çünkü yüce konfüçyusmuzu eleştiriyorsun haşa o herşeyin en iyisini bilir. Leekensin oluşturduğu kadronun başına geçti şampiyon olamadı,semat aybabanın oluşturduğu kadronun başına geçti yine olmadı,ersun yanalın oluşturduğu kadronun başına geçti yine olmadı, koreye gitti ordada olmadı ;ama nedense Türkiyenin en iyi hocası... Bu seneyi saymaya bile gerek yok 80 milyon eroluk kadro mersinden 6 puan fark yiyor ve 2 puanı var ;ama kolayı var taraftar suçlu,taraftardan birşey olmaz,öyle böyle Trabzondaki taraftarı beğenmezler; ama deplasmandaki taraftar yırtınır yine aynı futbolsuzluk anlamak,anlatmak mümkün değil değişik bir psikoloji idiotloji....Öyle bir futbol duruşu varki alişen denen şerifsiz şampiyonluğumuzu çaldı ertesi sene yüce konfüçyus alişenle fenerin başına geçmek için 3 saat istanbulda pazarlık yaptı ne olduysa anlaşamadılar ,ama bunları kimse hatırlama veya hatırlamak istemez.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O değil o kadar pozisyon kaçırdık herifler yarım pozisyonda gol atıp puan aldılar. Bu şanssızlık mı nedir bilemiyorum.
                            Hiç sorma şu aralar çok şanssızım Trabzonspor yeniliyor Gebzespor küme düştü elimi attığım yer çöküyor.. Allahım kurtar beni bu durumdan
                            FIRTINA

Yorum

• kimse colma,nın halil,in kacırdıgı gollere bısey demıyor hayret....gelısme var.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Dünkü maçta oynanan oyun birçoğumuzu tatmin etmedi anlaşılan ancak benim gördüğüm bir güzellik takımın Barca vari yaptığı paslaşmalardı ve bu zamanla, kadronun oturmasıyla skora yansıyan br oyuna dönüşecektir; tabi ki alınan skorlar üstüne taktik ve sistem değiştirilmeye gidilmezse. Şimdi bir kısım, Samsun'un topla oynama yüzdesinin bizden üstün olduğunu söyleyebilir ancak bahsettiğim topa sahip olma oranından ziyade pas trafiğini dönem dönem iyi becermemiz oldu. Savunmadaki basit hataları azaltıp hücum zenginliğini artırabildiğimiz zaman her şey çok daha güzel olacaktır; tabi bu da kadronun daha ziyade sistemin oturmasıyla gerçekleşebilecek bir durum. Şampiyonlar liginde bunu denemek hatalı olur, ligde böyle devam edelim Avrupa'da haddimizi bilerek... Umuyorum bireysel hatalar sıfıra iner, bu bile çok şeyi değiştirir.
                                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 17:52.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X