Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi ki kazanmadık bu maçı. Dakika 76 idi sanırım rakip yarı sahada bir serbest vuruş kazandık. 2 tane oyuncumuz gitti rakip ceza sahasına. Sanki karşımızda çok büyük bir rakip var. 1-0'dan sonra maçı bırakmamayı bir türlü öğrenemedik lanet olsun. Umarım bir daha ilk golü biz atmayız.
    İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk 3 maçtan 9 puanda alabilirdik ama 2 puan aldık. İyiki de böyle oldu. Samsun deplasmanında 75. dakikada kazanılan serbest vuruşta rakip yarı sahaya 2 kişiyle giden takım keşke o 1 puanıda alamasaydı.

Iyiki kazanamadik, kazansak 10 defa görürdüm herhalde ayni mesaji.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Elde 3 stoper var , başka çarede yok .
      Burada Giray'ı futbolcu yapan hocayı döven mi arasın , Girayla dalga geçeni mi ...

Ondan sonra bu adam neden stresli oynuyor ...
      Tolga'nın 27 yaşına kadar gereken cesareti bulamamasında da eminim onu kaleci yapan hocanın rolü büyüktür .

Rahat bırakın oyuncuları .

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada bizim takım şimdiye kadar izlediğim takımların birçoğundan özellikle İstanbullu eziklerden çok daha iyi, geçen senenin yarısı kadar bile olsa yine de diğer takımlardan çok daha fazla pozisyon üretebiliyoruz. geçen sene daha da akıcıydık, daha hızlı ileri gidiyorduk ama o da zamanla düzelir. Burak'ın yanına kesinlikle bir adam lazım orda iki kişi yan yana lazım. Güya 3'lü ileri uç oynuyoruz ama ikisi sağa ve sola hapsoluyor, bize ileride birlikte ortada iki adam gerek
        ya birakin bu rakipleri yerden yere vurmayi yaaa, fb o kadar degisiklik yapti o kadar kötü günler geçirdi sayilir, ama sahada dizilisleri ayni düzen ayni, pek daginiklik yok, en azindan bizden az, Antep'i Antep'te yendiler, ha Antep kötü olabililr ama biz su an oraya gitsek kesin berabere kaliriz rakibe cesaret üstüne cesaret vermemiz yüzünden..... gs desen tamam onlar saçmaliyorlar ne yaptiklari belli degil kabul, ama bjk, adamlarin hücumlarina hayranim, Quaresma bi orta kesiyor Mustafa Pektemek gol, Mustafa bizde olsa su takimdaki oyuncularla bi 10 hafta gol yüzü göremezdi emin olsun herkes adamlarin hücumculari öyle böyle is yapiyorlar ne olursa olsun, Edu'yu bile tek golcü oynatacak kadar, o kazma bizde olsa hem hayatta oynayamaz hem de yemedigi küfür kalmazdi, ama adamlar besliyor onu, bizde Volkan orta kesiyor diyecem ama kestigini görmedik, Adrian ne yapiyor belli degil ara paslari bile kötü, Halil desen bitiricilik 0, herkes Colman'a suç atiyor ama o sadece o köseye atabilirdi ve direge çarpti iste sans yok ama Halil o kadar güzel dönüyorsun be kardesim kaleci de sazan gibi atliyor neredeyse e bir zahmet sende üzerinden kolayca ati ver su topu yaaa, zoru denedi noldu direge bile çarpmadi hoop aut disari, bi çalim at zimbala su topu kaleye daaaa.....
        rakipleri elestiriyoruz bir de yaa, ankaragücü'ne karsi bjk gibi oynayabilir miyiz biz, yoook, korkariz gol atariz daaa ondan atariz yatariz sonra bi Gabriç çikar hoop atar golünü biz de yahu iyiydik ama sans yoktu kaçirdik olmadi yedik napalim takim uyum saglamadi biraz daha bekleyelim gibi saçma yorumlar yazariz, 34.hafta da ayni yorumlari okuyacagimdan eminim ben yine, takim olamamismismisiiizz, digerleri takim oldu da eskisehir gibi salak sapalak takim bile o kadar puan topluyo..... biz daha samsun'u yenemiyoz rezillige bak
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• öncelikle selam arkadaşlar bende trabzonspor taraftarıyım dün akşam maçı izledim yorgun bir takım vardı karşımızda geçen sezon daha iyidik banamı öyle geliyor yoksa belkide hüküm vermek için çok erken....

Yorum

• Gol atan oyuncumuz yok ya yine sadece Burak'ın ayağına bakıcaz bu sene demekki.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Giray'ı ben beğeniyorum .
              Kimlerle kıyaslıyorum ; Serdar Kesimal , Serdar Aziz , Servet Çetin , Gökhan Zan , İbrahim Toraman , Egemen Korkmaz , İbrahim Öztürk , Emre Güngör ve diğerleri ...

Demek bu takıma iki yabancı stoper gerekli .
              ben Serdar Aziz'i begeniyorum, bu isimler arasinda en iyi oyuncu o bence, yalniz ben Eren Güngör'ü begeniyordum ilk zamanlar ama 1-2senedir top oynamadi usak, bakalim bu seneyi nasil geçirecek
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• burak çok havalara girmiş gibi sanki inşallah yarı yolda kalmayız bu sezon

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elde 3 stoper var , başka çarede yok .
                  Burada Giray'ı futbolcu yapan hocayı döven mi arasın , Girayla dalga geçeni mi ...

Ondan sonra bu adam neden stresli oynuyor ...
                  Tolga'nın 27 yaşına kadar gereken cesareti bulamamasında da eminim onu kaleci yapan hocanın rolü büyüktür .

Rahat bırakın oyuncuları .
                  Sana göre 3 stoper ben artik Celustkayida oraya ekliyorum...

Serkan-Celu-Glo-Cech bana göre su an en iyisi haaa Giray toparlar daha az yapar ozaman oynar ama su an dökülüyor bunu kabul edelim...

3 gol yedik hepsinde direkt hatali olan Giray Inter macinda inanilmaz birkac hata...

Yaptigi hatalarda inanilmaz hatalar...

Benfica macinda tacdan yedik hatali Giray...
                  Inter macinda büyük hatalar yapti...
                  Manisaspor macinda yaptigi hata cok gereksiz basit bir durus hatasi...
                  IBB macinda 2 ye 1 basildigi zaman birisi adama girer digeri kademesinde bekler bir basit hata daha...
                  Samsunspor macindaki hata yine inanilmaz basit...Top havadan geliyor ve geldigi yere vurmuyorda kafayi ters yere vuruyor hatta bombos iken bunu 10 yasindaki cocuga ögretirler kafayi ters tarafa degil geldigi yere geri atin diye...
                  Tac atisinda 15. dakikadaki pozisoynda Girayin ne yaptigini ben halanda anlamadim birisi cikipda anlatabilecegini sanmiyorum...

Yedigimiz goller bunlar kim büyük hata yaptigi ve kactane yaptigi ortada...

Ben demiyorumki giray 30 mac daha oynamasin...

Zaten gecen sezon 2.yari fena oynamadi ama su an cok kötü....

Ekleme; Bu yaptigi hatalar sonra hic hic hic elestirmedim ama dünkü mactan sonra artik birikti bende ve yazma geregi duydum...

Yoksa elestiri yapmayi seven birisi degilim zaten...
                  En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 16:34.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ulan şu kendı takımından cok ist.takımlarına daha cok yalakalık eden taraftarını sevindirdikya helal olsun bızım FUTBOLCULARa...adamlar sampıyon olmus gıbı sevınıyorlar bıde bunlar lige cıkınca bizim akıllılar tebrık mesajı verıyorlar...gercı akllı bır ınsan bunu yapmazya neyse.
                    En son UğuR tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 17:17.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kacandan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akşamdan beri ve daha öncesinden beri serkan'a sinirim geçmemiş.kadro yapıyorsan serkan'ı koymadan yapabilirsin.bu mesaj senin şahsına değil ayrıca.tamamen serkan'a.senin üstüne alınmana gerek yok.ve gerçekten kadrona rica etcem koyma...
                      üstüme alınmadım da benim yazdığım kadroya eleştiriyi serkan üzerinden de olsa daha normal yapabilirdin. neyse serkan ın oyununu bende eleştiriyorum ama takımda yerli sağbek olmayınca mecbur kalıyorsun.

lakin orta sahadaki bir serkana kesinlikle hayır. adam defans oynaya oynaya orta saha işini unutmuş. defansı orta sahasına göre daha iyi.

Yorum

• İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burak çok havalara girmiş gibi sanki inşallah yarı yolda kalmayız bu sezon
                        Ne yaptığını bilen tek oyuncumuzdu dün akşam Burak.
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• beyler celutska stoper zaten..unutmayın...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana göre 3 stoper ben artik Celustkayida oraya ekliyorum...

Serkan-Celu-Glo-Cech bana göre su an en iyisi haaa Giray toparlar daha az yapar ozaman oynar ama su an dökülüyor bunu kabul edelim...

3 gol yedik hepsinde direkt hatali olan Giray Inter macinda inanilmaz birkac hata...

Yaptigi hatalarda inanilmaz hatalar...

Benfica macinda tacdan yedik hatali Giray...
                            Inter macinda büyük hatalar yapti...
                            Manisaspor macinda yaptigi hata cok gereksiz basit bir durus hatasi...
                            IBB macinda 2 ye 1 basildigi zaman birisi adama girer digeri kademesinde bekler bir basit hata daha...
                            Samsunspor macindaki hata yine inanilmaz basit...Top havadan geliyor ve geldigi yere vurmuyorda kafayi ters yere vuruyor hatta bombos iken bunu 10 yasindaki cocuga ögretirler kafayi ters tarafa degil geldigi yere geri atin diye...
                            Tac atisinda 15. dakikadaki pozisoynda Girayin ne yaptigini ben halanda anlamadim birisi cikipda anlatabilecegini sanmiyorum...

Yedigimiz goller bunlar kim büyük hata yaptigi ve kactane yaptigi ortada...

Ben demiyorumki giray 30 mac daha oynamasin...

Zaten gecen sezon 2.yari fena oynamadi ama su an cok kötü....
                            Takımı biz mi idare ediyoruz ?
                            Celustka kaç defa stoper oynamış ? Kaldı sağ kanat savunması çok daha zor bir görev ve orada iyi kötü görev yapıyor . Diyorsun ki bir tarafı bozalım öteki tarafa yamayalım . O da ya tutarsa , kesin değil ... İyi ki takımı biz idare etmiyoruz .

Samsunspor maçında golde yok bana göre .Dedim ya izafi konuşuyoruz Yan topu kafa ile uzaklaştırıyor . Sizin çok beğendiğiniz stoperler dahil yapacağı hareket aynıdır . Orada asıl bakman gereken Celustka'nın nerede durduğu . Ceza sahasının önünde 100 metrekarelik boşluk var .

Bu adam 82 puan yapan takımın en çok forma giyen stoperi . Yapmayın Allah aşkına . Sanki takımda bir Hainze bir Samba var da hoca oynatmıyor .

Eldeki malzeme bu .
                            Mundar etmeyin .
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 16:42.

Yorum

• İlk olarak bayan fanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burak çok havalara girmiş gibi sanki inşallah yarı yolda kalmayız bu sezon
                              Biz diğer oyuncularımızın havaya girememesinden şikayet ederken, siz Burak'ın bu halinden şikayetçisiniz

Bence gayet iyi Burak, havaya girmek değil bu kendine güveni artmış. Ama kart konusunda biraz daha dikkatli olmalı. Bu takımın ona ihtiyacı olduğu bilinci ile oynamalı ve davranmalı.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Yakında çok yağan yağmurdan,aşırı sıcaklardan bile Şenol Hocayı sorumlu tutacak bizim taraftar. Trilyonları cebe indiren topçular azıcık dişlerini sıkar da işlerine konsantre olurlarsa bu takım açık ara şampiyon olur....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X