Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takım olamadık daha hepsi bu,, yoksa tüm rakiplerden iyiyiz ligde

patlamayı lillie yapacağız eminim ,,ve asıl onemli olan da bu

Yorum

• Önümüzdeki yıllarda bu takımın en büyük sorunu Giray olacak. Belki yanına bir yabancı oyuncu alıp koyacağız ama yabancı sınırı nedeniyle her zaman Giray'ı oynatmak zorunda kalacağız daha iyi bir yerli stoper almadıkça. Bu da her maç sahada canlı bomba bulundurmak demek.

Yorum

• Serkan çok çok çok kötüydü bütün maç top kaptırmaktan başka hiçbişey yapmadı. Resmen 10 kişi oynadık onun yüzünden Karabük maçında ve hatta şampiyonlar ligi maçında oynamaz umarım. İkinci yarıda oynadığı yerde her şekilde Aykut ondan daha iyi iş yapar. Geçen seneden bence farkımız ileride Burak'ın yalnız kalması geçen sene ileride daha baskılıydık. Bence gidenler içinde aramamız gereken Umut. Geçen sene karşımızdaki takımın bizim sahaya gelememsinin esas nedeni Umut ve yanındakinin yaptığı müthiş baskıydı yoksa orta sahada Selçuk da baskı yapan biri değildi. Ha Selçukla Burak iyi anlaşıyorlardı ama onu dert etmiyorum biraz oynadıktan sonra Adrian'la da aynı şey olacaktır, biraz daha zamana ihtiyaçları var.

Yorum

• 3 Stoperimizde vasat maalesef. Giray'da onlardan biri. Özellikle topu oyuna sokmakta cok zorlaniyor.

3 kulvarda 3 tane vasat Stoper ile mücadele edecegiz. Oysa Egemen sezon biter bitmez aramizdan ayrilmisti.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• elestirmek normaldir, sonuc itibariyle cok iyi oynamiyoruz. Futbolculara tek tek baktiginda kaliteli topculara sahibiz.
            Örnek olarak Adrian, son izledigim Almanya Polanya macinda Polanya'nin en iyisiydi. Sorun henüz takim olamamak.
            Burda elestirmek ile tribünde desteklemek ayri seyler.
            Elestrilerimiz hicbir sekilde topculara negatif yansimamali, onlarin özgüvenini yok etmemeli.
            Onlarin bu takimin bir parcasi olduklarini onlara hissettirmeliyiz.
            Elestirsekte herzaman her yerde sahip cikmaliyiz.
            Takim olma sürecini en kisa zamanda atlatmalari icin, olaganüstü destek vermeliyiz.
            Rakip takim yorumculari gibi takimimiza bakmamaliyiz. Bizde oynadiklarinda 3 büyüklerde oynayamazlar denilen topcularin,
            gittikleri takimlarin en iyileri olduklarini görmeliyiz.
            Magdur olan bizim takim oldugu halde, biz kendi takimimiza yöneticileri $ike yapmis takimin taraftarlari kadar sahip cikmiyoruz.
            Takiminiza güvenin bu zor durumu atlatabilmek icin annenin cocuguna her kosulda gösterdigi sefkat gibi sahip cikin.
            Tribünde takimimiz kötü oynadiginda homurdanmalara sifir tolerans gösterek, kosulsuz sahip cikmamiz gerek. Susmak yerine, kendi ruhunuzdan enjekte ederek sahip cikin.

Bir Dortmund taraftari gibi her kosulda,
            bir Schalke, Köln, Stuttgart taraftari gibi her kosulda destek olmaliyiz. Bu takimlar dibi de gördüler en üstü de. Ama taraftar tribünde hicbir zaman yüz cevirmedi.

Yorum

• Bu arada bizim takım şimdiye kadar izlediğim takımların birçoğundan özellikle İstanbullu eziklerden çok daha iyi, geçen senenin yarısı kadar bile olsa yine de diğer takımlardan çok daha fazla pozisyon üretebiliyoruz. geçen sene daha da akıcıydık, daha hızlı ileri gidiyorduk ama o da zamanla düzelir. Burak'ın yanına kesinlikle bir adam lazım orda iki kişi yan yana lazım. Güya 3'lü ileri uç oynuyoruz ama ikisi sağa ve sola hapsoluyor, bize ileride birlikte ortada iki adam gerek
              En son evonon tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 15:59.

Yorum

• Giray'ı ben beğeniyorum .
                Kimlerle kıyaslıyorum ; Serdar Kesimal , Serdar Aziz , Servet Çetin , Gökhan Zan , İbrahim Toraman , Egemen Korkmaz , İbrahim Öztürk , Emre Güngör ve diğerleri ...

Demek bu takıma iki yabancı stoper gerekli .

Yorum

• takım kötü oynaya bilir yada gol yedi zaman geri yaslana bilir eyw haklı olabilrsiniz ama eleştiriyi dozunda yapın inancınızı kaybetmeyin inancını kaybetmiş taraftar gördüm zaman cıldırıyorum bu tkaımı aeşlicek olan taraftardır kötü gününde yanında olmayan taraftar bu takımdan bişe beklemsin

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Giray'ı ben beğeniyorum .
                    Kimlerle kıyaslıyorum ; Serdar Kesimal , Serdar Aziz , Servet Çetin , Gökhan Zan , İbrahim Toraman , Egemen Korkmaz , İbrahim Öztürk , Emre Güngör ve diğerleri ...

Demek bu takıma iki yabancı stoper gerekli .
                    Kusura bakma ama bu yazdigin isimlerin cogu Giraydan iyi...

Girayin yaptigi ölümcül hatalar bu sene inanilmaz...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Egemen'den kötü oldugu acik ve net.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kusura bakma ama bu yazdigin isimlerin cogu Giraydan iyi...

Girayin yaptigi ölümcül hatalar bu sene inanilmaz...
                        Kusura bakıyorum , çünkü sen ya bu isimleri hiç izlemiyorsun ya da abartıyorsun .

İki yabancı stoper alalım diyorum , ne diyorum ...

Burada sabah akşam Giray'a saydırıp , sonra Kemal'i alalım , Serdar'ı alalım da demeyelim . Mantık hatası oluyor .

Yorum

• Giray'ı bu ruh haliyle stoper yapan hoca kimse dövmek lazım. Bu kadar panik bir insan neden stoper olur ki?

Yorum

• İlk 3 maçtan 9 puanda alabilirdik ama 2 puan aldık. İyiki de böyle oldu. Samsun deplasmanında 75. dakikada kazanılan serbest vuruşta rakip yarı sahaya 2 kişiyle giden takım keşke o 1 puanıda alamasaydı.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kusura bakıyorum , çünkü sen ya bu isimleri hiç izlemiyorsun ya da abartıyorsun .

İki yabancı stoper alalım diyorum , ne diyorum ...

Burada sabah akşam Giray'a saydırıp , sonra Kemal'i alalım , Serdar'ı alalım da demeyelim . Mantık hatası oluyor .
                              Glowacki yine en iyi stoperimizde ama 2 yabanci fazla olur su an bana göre serkan-celu-glo-cech en iyi 4 lü...Yerli stoper almamiz lazimdi onu alamadik insallah devre arasinda aliriz...

Diger isimleride izliyorum onlarda hata yapiyor yapmiyor diyemem zaten...

Ben Giray Kacarin Inter ve yedirdigi 3.lig golünden sonra cok elestirdim daha önceki maclarda deginmedim bile dogru dürüst ama artik yeter diyorum
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu takımın 5/6 ilk onbir oyuncusu gitmiş.. Uyum sorunu var , zaman lazım.. Yapılan hatalar var mı ? Elbette var fakat bu takım geçen sene ki gs konumuna düşse bile Şenol hocadan vazgeçilmemeli..
                                Ek olarak körlerin bile gördüğü ama yönetimin göremediği defans ve forvet eksikliği var..
                                Ayrıca ben takım ve teknik ekipi değil yönetimi suçlu görüyorum.
                                En son Uluç tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 16:24.
                                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X