Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1993/1994 Senol takimin basina gelmis ve 1995/96 takimi Sam. oynatmis
    ozmanda zanda genclerde ara sira sans bulurdu. Fatih tekke ve Hüseyin Cimsir gibi (Kupa Maci: Samsun - TS 1995/96).
    O geldigi zaman Arcil ve Sota yokdu.

O takimi Senol gürmustu.

Birakin bu isleri ve traftar olun.
    1993-1994 Lenksle başlayan sezon Şenolla bitmişti Şenol Tek başına takımı götürmedi.

Takımada bakarsanız Abdullah bir kaç sezon yedek bekledi Tolunay keza öyle.
    Eski maçları nostaji olsun diye tekrar tekrar izleyin görürsünüz Abdullah ve Tolunay yedek kulübesinde nasıl bekliyorlar.
    En son Guroni tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 15:05.

Yorum

• Asıl sorunumuz takım dengesi...

Kızsakta sövsekte Egemen, Selçuk gibi adamlar bu takımın omurgasıydı...

Onları elde tutmak lazımdı, ne pahasına olursa olsun...

İyi oynayan, dengesini bulmuş bir takım olmuşken omurgamızı kaybettik...

CL'ye gideceğiz diye aceleye gelmiş ve hesapsız transferler yaptık...

Belki aldıklarımız takıma uyacaklar ve yeniden dengeyi bulacağız ama kabul etmek gerekir ki biz yeni bir takım haline geldik... GS ile aramızda çok fark kalmadı...

Alınanlar çok çok iyi adamlar ama takım olmak başka bir iş ve futbol takım oyunu...

Şimdi bakın fenerle beşiktaşa;

fener kaza bela kazanıyor en son manisayla berabere kaldı... ama bir takım görüntüsü var... ellerinden 3 en önemli adamları gitti ama düzenleri hala işliyor... kötü oynuyorlar, hatta manisa maçında golü atana kadar resmen yoklardı sahada ama düzen bozulmuyor... çok önemli eksikleri var ama düzen sabit... manisa ilk 40 dk resmen tek başına oynadı, sahada yoktu sanki rakibi ama hatırlayın o hakimiyete rağmen kaç tane ciddi tehlike yaşatabildi? İşte bu düzenin sonucu...

beşiktaş; onlarda kayıplardaydı ilk hafta... ama kaybederken bile belli bir düzeni koruyorlar...

biz ise sistemsiz düzensiz kaldık... Colman sanki Burakla yeni tanışıyor gibi... Adrian yetenek akıyor ama sadece kendine... Halil parlayıp sönüyor... Biz bu yetenekleri takım düzenine sokamazsak bir an önce işimiz zor... Bakın 3 maçtır son 5 dakikada yiyoruz... bu tesadüf olamaz... Düzenimiz yok, dengemiz yok dolaysıyla disiplin yok...

İnşallah bir an evvel bu dengeyi kurarızda bu sene bize zehir olmaz...

Yorum

• Her şey güzel olacak.
        Sabredelim, inanalım ve güvenelim.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş'in göreve geldiği günü, halimizi hatırlayanlar kimler, cidden balık hafızalı olduğumuzu düşünmeye başladım.
          Utanır insan biraz yorum yazarken,

Şenol Güneş Rehabilitasyon Merkezi sayesinde, çökmüş takım Ligin 2.devresinde 2. en çok puan topladı hatta son Kupa finaline doğru kaybettiklerimiz olmasa çok daha iyi puan alacaktık. O takımla derbi kaybetmedi o yıl. Burak'ı getirdi takıma ısrar etti, herkes için istenmeyen adam Burak bugün , Türkiyenin en iyi 2-3 oyuncusundan ben demiyorum, M.Demirkol Arda ve Burak 2 si diyor.
          Ertesi sezon takımı Şampiyon yaptı, Paraya karşı Emeğin mücadelesini verdi. Bu sezon yaşadığımız şansızlık ki sezon başı Ş.Ligine gideceğimiz kesin olsa bazı isimler takımda kalacaktı. Yerlerine alınan adamlar hiçde yer dolduracak adamlar değil, Gidenin yerine adam alınmayan bölge bile var. Egemen'in yerine mesela. Ş.Güneş gibi büyük bir hocanın sorunu şu Fatih Terim gibi garanti kadroyu oluşturtmuyor, Bana şu şu şu alın yoksa gelmem oynatmam demiyor, Trabzonspor için elimizden geleni yaparız diyor. Hocam Suçlusun.

Şenol Güneş istifa ederse ve Ersun Yanal dışında, yabancı yada yerli biri gelirse cidden soğurum artık bu takımdan, bıktık artık zırt pırt herkesin futboldan anlayıp yaptıkları yorumlardan. Burda yorum yapanlar önce Futbol bilgisi ile Şenol Güneş'in futbol bilgisini mukayese etsin, önce eleştirme hakkı olduğuna vicdanını inandırsın.

Şenol bırakmasın bundan sonra kulübün başına gelen hoca Türk olsun ve uzun yıllar istikrar sağlansın ama hocada hatalarını görsün. Göz göre göre takım iyi diyor kime göre iyi kötü oynayan İBB ve Samsuna göremi Yoksa şampiyonlar ligindeki rakiplere göre. Bana göre İBB ve Samsundan iyi ama bana göre takım gene kötü. Geçen sene göre kıyaslamıyorum. Bir kaç sene oynamış araya eksik yerlerine iyi transferler yapılmış o takım tabii iyi olacak ama bu takımda bir maçın en yarım saatini çok iyi oynamalı yok ben daha böyle bir şey görmedim. Yarım saat iyi oynarsın maçı kurtarırsın sonra sını idare ederek galip bitirirsin. Bizde şu an böyle bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1993-1994 Lenksle başlayan sezon Şenolla bitmişti Şenol Tek başına takımı götürmedi.

Takımada bakarsanız Abdullah bir kaç sezon yedek bekledi Tolunay keza öyle.
            Eski maçları nostaji olsun diye tekrar tekrar izleyin görürsünüz Abdullah ve Tolunay yedek kulübesinde nasıl bekliyorlar.

Senol 93/94da 26mac Takimin basindaydi.

Arcil,Sota,K.Orhan,Osman, Cengiz, Iskender... bunlari kim takima katmisti??

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senol 93/94da 26mac Takimin basindaydi.

Arcil,Sota,K.Orhan,Osman, Cengiz, Iskender... bunlari kim takima katmisti??
              Bu söyledikleriniz içersinde Arçil Şota Faruk Özak sayesinde diğerlerinin de K. Orhan dışında beş para etmezdi. Gönderilişlerinide hatırlarsınız sanırım. Hele şu İskenderi bence hiç söylememiş olun

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol bırakmasın bundan sonra kulübün başına gelen hoca Türk olsun ve uzun yıllar istikrar sağlansın ama hocada hatalarını görsün. Göz göre göre takım iyi diyor kime göre iyi kötü oynayan İBB ve Samsuna göremi Yoksa şampiyonlar ligindeki rakiplere göre. Bana göre İBB ve Samsundan iyi ama bana göre takım gene kötü. Geçen sene göre kıyaslamıyorum. Bir kaç sene oynamış araya eksik yerlerine iyi transferler yapılmış o takım tabii iyi olacak ama bu takımda bir maçın en yarım saatini çok iyi oynamalı yok ben daha böyle bir şey görmedim. Yarım saat iyi oynarsın maçı kurtarırsın sonra sını idare ederek galip bitirirsin. Bizde şu an böyle bir şey yok.
                Tsnin gecen sezon sonunda baska hoca olsaydi, takim dagilmak üzere olurken istifa ederdi. Yada kim BasInIn karsina cikip TSnin haklarini aramaya bakti sezon sununda. Ben ne, Baskani, Menejer yada baska birisini gördüm.

Orda tek S.Günes vardi. Baskan Ingilterede tatil yapiyordu, öbür yöneticiler ortada yokdu.

Büyük TSyi TD S.Günes temsil ediyordu o zaman.

Elestiri yaparken az Insan olun.

S.Günes babamin oglu degil, ama haksizliklara gelmem!

Yorum

• Futbol olarak çok kötüyüz, Samsun futbol oynamadığı için onlardan iyiydik bu doğru. Bizim en büyük şansızlığımız geç ilan edilen Ş.Ligi hakkı ve kaybettiğimiz oyuncular bu yüzden.
                  Selçuk gibi bir oyuncu gidiyor Adrian'ı alıyorlar, Sezon başı defalarca dedik işte olmaz olmaz olmaz. Adrian kadar gereksiz bir transfer yok.
                  Sahada Adrian olmasa ne olurdu sezon başından beri ne değişirdi manisada yenilirmiydik ? bence 0-0 ken 10 kişi kalsalardı belkide gol atmak için saldırırdık skora yatmazdık.
                  Adrian'ı ne olarak kullanabiliriz ?
                  Sol Çizgide ? vasat oynuyor, Ama orta açarak Koşamayan Gabriç'in iyi orta açanı gibi.
                  Forvet arkası ? Bu bölgedeki adam Alex gibi Jaja gibi çok extra adam olmadıkça takımı 10 kişi oynatır, Adrian da bence bu extra yok.
                  Merkez orta saha ? Orta sahada mücadele değil de daha çok pas alanına hitap edebilir ama merkez orta oynamasını sanırım hiç bilmiyor, Orta sahaya yardım falan futbol kültüründe yok gibi, yada çabuk demoralize oluyor. Başına vur al ekmeğini gibi, her basan topu çalıyor kendisinden bu da orta sahada kaybedeceği toplarda , zaten berbat olan arkayı çok zorlayabilir. Ben öyle 10 numara bir pas yeteneği olduğunu da düşünmüyorum ama fena değil bu konuda.
                  Messi gibi oynayabilirmi, Gizli forvet ? Zoko-Colman-Sapara orta üçlüsünün sağında burak solda henri ortada adrian , Bunu yapabilmesi içinde fizik olarak diri olması ve güçlenmesi lazım.
                  Sapara ne zaman iyileşecek ?
                  Sapara çok daha iyi merkez oynamada.
                  -------Zoko------
                  Colman---Sapara
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu kadar geri yaslanırsan golu yersin maçın açıklaması budur.

Bence Trabzonspor bu değil, bu takım bunun çok çok üstünde bir takım; ama son maçlarda kötü yönetiliyor.

Kötü yönetende nedense oyuncuları suçluyor.
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbol olarak çok kötüyüz, Samsun futbol oynamadığı için onlardan iyiydik bu doğru. Bizim en büyük şansızlığımız geç ilan edilen Ş.Ligi hakkı ve kaybettiğimiz oyuncular bu yüzden.
                      Selçuk gibi bir oyuncu gidiyor Adrian'ı alıyorlar, Sezon başı defalarca dedik işte olmaz olmaz olmaz. Adrian kadar gereksiz bir transfer yok.
                      Sahada Adrian olmasa ne olurdu sezon başından beri ne değişirdi manisada yenilirmiydik ? bence 0-0 ken 10 kişi kalsalardı belkide gol atmak için saldırırdık skora yatmazdık.
                      Adrian'ı ne olarak kullanabiliriz ?
                      Sol Çizgide ? vasat oynuyor, Ama orta açarak Koşamayan Gabriç'in iyi orta açanı gibi.
                      Forvet arkası ? Bu bölgedeki adam Alex gibi Jaja gibi çok extra adam olmadıkça takımı 10 kişi oynatır, Adrian da bence bu extra yok.
                      Merkez orta saha ? Orta sahada mücadele değil de daha çok pas alanına hitap edebilir ama merkez orta oynamasını sanırım hiç bilmiyor, Orta sahaya yardım falan futbol kültüründe yok gibi, yada çabuk demoralize oluyor. Başına vur al ekmeğini gibi, her basan topu çalıyor kendisinden bu da orta sahada kaybedeceği toplarda , zaten berbat olan arkayı çok zorlayabilir. Ben öyle 10 numara bir pas yeteneği olduğunu da düşünmüyorum ama fena değil bu konuda.
                      Messi gibi oynayabilirmi, Gizli forvet ? Zoko-Colman-Sapara orta üçlüsünün sağında burak solda henri ortada adrian , Bunu yapabilmesi içinde fizik olarak diri olması ve güçlenmesi lazım.
                      Sapara ne zaman iyileşecek ?
                      Sapara çok daha iyi merkez oynamada.
                      -------Zoko------
                      Colman---Sapara
                      Bu lafları yemeyin Adrian konusunda yemeye razı mısınız?
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Fazla diyecek bisi yok...

Fark atilacak macta yine berabere bitirdik...

Hafta sonu baslariz insallah Galibiyetlere...

(Giray Kacari artik SIK SIk görmek istemiyorum)
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• - 3 maçta çok laubalice hareketler yaptık , kaçırdığımız gollerde cabası , yani bakıyorumda direkten dönen toplar , karşı karşıya kaçırdıklarımız , aslında skorla oyun arasında baya bir fark var böyle bakarsak...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu lafları yemeyin Adrian konusunda yemeye razı mısınız?
                            Ben bu lafları ilk geldiği gün söylemiştim, hala aynı noktadayım. Adrian bizim aradığımız oyuncu değil.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İyi ki kazanmadık bu maçı. Dakika 76 idi sanırım rakip yarı sahada bir serbest vuruş kazandık. 2 tane oyuncumuz gitti rakip ceza sahasına. Sanki karşımızda çok büyük bir rakip var. 1-0'dan sonra maçı bırakmamayı bir türlü öğrenemedik lanet olsun. Umarım bir daha ilk golü biz atmayız.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu takım kazanacaksa, hocasına rağmen kazanacak. Yüce bilgin Şenol Güneş hazretleri izin verirse Karabük maçını alırız yani. Bir de sonuçları takmamak lazım. 7 ya da 9 puanda da olabilirdik şu an. Sorun şu ki takım top falan oynamıyor. Geçen yıl da oynamıyordu ama Burak-Selçuk-Egemen gibi isimlerin üst düzey katkısıyla ve Jaja faktörüyle bir şekilde kazanıyorduk. Bu 4 isimden 3'ü burada değil ve sonuç; ıkınarak kazanmaya yaklaşan ama bir türlü beceremeyen bir takım. Hani 86 transfer yapmayıp, transfere bilmem kaç milyon euro harcamasak hadi bi nebze kabul edilebilir. Ama mesela sen Adrian diye bir oyuncu aldın ve bu adama beşmilyonikiyüzellibin avro verdin. Hani nerede Adrian? Vittek sakatlandı, şaşırdınız mı? Piotr-Pawel-Alan hangi akılla takımda tutuldu? Yerli kadromuzun yetersiz olduğunu en az 2-3 kaliteli yerliye ihtiyaç duyduğumuzu göremeyecek kadar kör müydünüz? Hiçbir yerliyi bırakmam diyen hoca, Sezer-Ferhat-Tayfun gibilerin yıllıklarını cebinden mi veriyor? Uzar gider ve neresinden tutarsan elinde kalır, bu şartlarda herşey mümkün.
                                Faruk durdun durdun Cyzio hoca gibi sen de bugünü mü bekledin..kadro eksik ve bir kaç transfere kadar da düzelmesine imkan yok bana göre de..
                                Transfer yanlışları da olabilir Şenol hocanın ama tüm bunlar bile Şenol Güneş'i eleştirmek için yeterli şartları oluşturmaz..

Bu takım top oynamıyor demek insafsızlık..Trabzonspor hala büyük takım gibi oynuyor..kısıtlı kadrosuna rağmen top yapmaya,atak oynamaya çalışıyor..yeni transferler henüz katkı sağlamamış olabilir..zaman tanımak lazım ve kadroda ki değişimi beklemek lazım..

Ben şu ana kadar Şenol Güneş'in herhangi bir takıma kötü top oynattığına şahit olmadım..pısırık top oynattığına da şahit olmadım..96da ne dedik "neden takımı defansa çekip 1-0'ın üstüne yatmadın"..bunu yakıştırdık Şenol hocaya o zamanlar..oysa 2. golü atsaydık kimse Şenol hocaya yüklenmeyecekti..

Oysa rakibimiz fb o maçta çanakkale geçilmezi oynamıştı..1.5 ataktan 2 gol çıkarmışlardı..ama galip gelince hepsi unutuldu..

Dün akşam da kapanabilirdik..sadece savunmayla 3 puanı çıkarabilirdik..fakat sahada her şeye rağmen ayağa oynamakta ısrar eden,devamlı hücumu düşünen bir takım vardı..beceremeyince çok pas hatası oldu..rakip bu hatalarla gelmeye çalıştı zaten..

Gameti fazla uzatmayayım..Trabzonspor geçen yıl ki kadrosunun iskeletini kaybetmesine rağmen,seyrettiğim 7 maçında da pas yapmaya,ayağa oynamaya yani topa hükmetmeye çalışan bir takım görüntüsündeydi..belki de bu nedenden dolayı kötü sonuçlar aldık..ama bu yolun sonu karanlık değil aydınlıktır..felsefe doğrudur kısacası..köstek değil destek olalım diyeceğim ama sizler de lazımsınız..eleştirin kısacası..
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X