Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nedir bu jaja söylemi yaa adamın 1 gr umrunda değilde Trabzonsporun şampiyonluğu evet iyi futbolcu bunu kimse tartısmaz ama adam buraya keyif yapmaya gelmişti ve keyfini yaptı gitti Jajayı övenler geçen sezonki ligin en kritik maçı olan Eskişehir maçını izlesinler bakalım aynı şeyleri düşünmeye devam ediceklermi o maçta kafamda Jaja ile ilgili çok büyük soru işaretleri var

izledik, bir topu direkten döndü son dakkalarda bir şutu var direği sıyırdı geçti şanssızdık o maç. umut un harcadığı bir pozisyon var orda pası jaja mı atmıştı hatırlamıyorum. adam potansiyel tehlikeydi maç içinde sorumluluktan hiç kaçmıyordu, adrian ne yaptı 3 maçtır manisa maçı dışında adamın 2 maçtır kaleye şutu yok
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ne ÇaliŞmasi yapacaklar. MaÇ oynamaktan İdman yapmaya zaman mi kaliyo???

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün de yazdım, ilk önce geriden top çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Geçen sene Egemen-Selçuk'la çıkıyordu top. Ki, yani o zaman da inanılmaz zorlanıyorduk oyun kurmada açın izleyin maçları. Artık rakipler bize önde çok adamla pres yapınca oyunumuzun düştüğünü ezberledi. Dikine pas atamıyoruz, geri oynayınca da tempo düşüyor. En bariz kontrada bile uzaktan pres yiyince yana geriye oynuyor oyuncular. Bir maçlık sorun değil bu. Önde çok adamla basan her rakip zorluyor bizi. Adamlar orta sahada yaka paça, tekme tokat indirerek 3 faul yaptı. Sarı görmeyi göze alıyorlar. Ne oluyor tempomuz düşüyor o faul atışlarını berbat şekilde kullanıyoruz. Rakibin işine geliyor yani. 50 maçtır çözüm bulamadık buna. Real Madrid de Barcelona'ya önde basınca, orta sahada kademeli 3-4 kişi koyunca Barcelona bile oyun kuramıyor.
        Buna en iyi cözüm oyunu rakip sahaya yikmak, buda ayaginda top tutabilen adamlar ile olur. Yada alacaklari fauller ile. Yine is duran topa geliyor.

Nasil duran top calisilmaz anlamiyorum, her mac onlarca serbest vurus kazaniyoruz ama ne bir organizasyon nede baska birsey var.
        En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 13:27.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adrian'ın bu performansıyla Jaja'yı da ararsın en sıradan futbolcuyu da. Bence hazır değil. Ama o fizikle işi çok zor. Alanzinho gibi çabuk da değil ki topu o şekilde kurtarır diyesin. Colman-Zokora ile bütünleşemiyor, Sapara bu işi çok iyi yapmıştı Inter maçında.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bence Türkiye liginin en kötü takımlarından biriyiz kesinlikle yani Samsun,Ordu vb takımlar bile daha yeni takım kurdular bizden çok daha iyiler aferin sana yönetim be ne süper kadro kurmuşun...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• maç hakkında yorum yapmayacagım burdan şenol hoca'ya saydıranlara tek lafım var en son şampiyonlugumuzdan beri bu takımı şenol hocadan başka şampiyobnluga yaklaştıran hoca kım? bukadar olmayın hoca daha ne yapsın? o mu çıkıp oynasın tamm bidaki maça ünal hoca oorta sahada ooynar şenol hoca kalede oyuncu oynamıyosa hoca ne yapsın? bence şöle bir tez var kafamda bu play offffff sistemi futbolcuyu rahatlatıyoo lig böle bitse fb 4 puanla başlıcak biz 1 puanla baişıcaz arada 3 puan var buda 1 maç demek futbolcu bu konu yüüznden maça asılmıyo....bence
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                izledik, bir topu direkten döndü son dakkalarda bir şutu var direği sıyırdı geçti şanssızdık o maç. umut un harcadığı bir pozisyon var orda pası jaja mı atmıştı hatırlamıyorum. adam potansiyel tehlikeydi maç içinde sorumluluktan hiç kaçmıyordu, adrian ne yaptı 3 maçtır manisa maçı dışında adamın 2 maçtır kaleye şutu yok
                Baris Atas ceza sahasinda bulunan belki de 10-15 kisi arasindan topu mükemmel bir sekilde Umut'un kafasina resmen kondurdu, Umut ta sagolsun topu güzel bir sekilde o topu staddan disari çikarmaya çalismisti ama olmadi, ama günah keçisi Baris Atas, takim oyuncusu olmayan ise Jajà büyüksün Senol hoca büyüksün Trabzonspor taraftarinin bir kismi, sizi 15gol atsa da 35 gol kaçiran Umut lazim
                (( Umut'u severim, lakin Umut'u ileride tek basina oynatip ve de takimimizin en çok oynayan oyuncusu yapanlarin yüzünden bu hale geldik, kimse de kusura bakmasin, ne adami rahat biraktilar ne de bize rahatlik verdiler, hem teknik heyetlerimiz hem de yönetimlerimiz, onun için gitmesine çok sevindim ve de Hayirlisi oldu bence, hem o rahatladi hem taraftar yani bizler ))
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

çok iyi izlemişsin belli sizin için hersey zaten ilerde 1-2 şut çeksin sonra yatsın aşağıya adamın yüzünden kalemizde 5-6 tane pozisyon vermiştik orta sahanın ortasında kaptırdı hiçbir topa kosmayan sorumsuz adamın tekiydi Jaja iyi futbolcuydu ama yola çıkılabileck bi futbolcu değildi bide bu kadar iyi bi futbolcunun henüz 25 yasında Arbistanlarda ne işi var onuda bi düşünün isterseniz

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samsunspor cok iyi bir takim. Sistem olarak kondisyon olarak ligimizde en önde gelen takim suan. Petkovicin sistemi böyle. Adamlar cok iyi oynadi. Samsun deplasmanindan 1 puan bana göre iyi. Diger takimlar kaybeder Samsunda rahat olun
                    bence hiç güzel oynamadılar sürekli bizim adamlarımızı sert faullerle durdurdular ve hakemde buna göz yumdu. ben seviniyorum bu maçta ciddi sakatlık olmadı. Allah korusun kaybedilen iki puandan sonra adam da kaybetseydik ne olurdu.
                    Emekleri çaldın yine.
                    Günahkarsın Fenerbahçe !
                    Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                    Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

Ben Jaja'yı beğenenlerdendim ama Adriana haksızlık yapılıyor.3 macla değerlendirilmez.Jaja ne yaptı oynadığı ilk 3 maç Zamanla iyi olacaktır Adrian

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sivri yorumlardan uzak durmalı kanaatimce. Transferler hakkında da "şu adam 5 milyon eder miydi" diye 3 maçlık performansa dayalı çıkarımlar yapılmamalı

Aldığımız oyuncular için - özellikle kapalı kutu diye tabir ettiğimiz Adrian-Celu-Henri gibi - erken ve katı değerlendirmeler 1 maç sonra gösterecekleri iyi bir performansla aynı kişiler tarafından zıttı yorumlarla kendini gösterecek. Buna kesinlikle eminim.

Eleştiri yaparken en çok yanlışı sadece maç günü gözlemlerine dayanarak herhangi bir futbolcuyu ve dolayısıyla antrenör ve yönetimi vezir/rezil ilan etmekle yapıyoruz.

Uzun süre izlemediğimiz, üst limiti ve optimum performansı hakkında fikir sahibi olmadığımız oyuncularla ilgili bu kadar keskin ifadelerde bulunmak hangi mantıkla izah edilebilir? En azından ben bu kadar ileri görüşlü olamıyorum çoğu taraftarın olabildiği gibi.

Ama kendimce şu yorumlarda bulunabilirim. Dün maçtan hemen sonra da yazdım. Giray hiçbir zaman Egemen olamayacak (Egemen gitti diye söylemiyorum,en yakın ve bildiğimiz örnek o). Yine Serkan'ın ARTIK Trabzonspor'a verebileceği herhangi bir fayda olduğunu düşünmüyorum.

Buna rağmen Mustafa gibi yedeğin olunca Giray altın değerinde oluyor haliyle... Yanlış anlaşılma olmasın kendi oyuncumuzu kötülemek falan değil amacım lakin Mustafa ilk çıktığı andan bu sezona bir düşüş içinde. Geçen yıl hiç sırıtmadan oynuyordu neredeyse. Hoş bunda geçen yıl ki takımın "takım olma" özelliği kuşkusuz önemli bir etkendi.

Zokora'nın süper lig performansı ise tam anlamıyla 3 maçta da facia . Umarım devamlı bir hal değildir. İnter maçında neler yapabileceğini gösterdi. Türkiye'de de bunu yapmalı. Aksi halde X KİŞİ oynasa da farketmez benim için.
                        En son worldmaster tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 13:43.
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Bizim taraftar kadar eleştiren bir taraftar olamaz.Hep eleştiri hep eleştiri başka bişe yok.

Geçen sene ilk devre takımın en iyisi Burak Yılmaz.2.yarı ilk maçta kötü oynadı diye yuhalandı.Sonradan herkese cevabı verdi.Millet Burak dedi başka bişe demedi.Aynı şey Şenol Güneş içinde geçerli.Şimdi herkes Şenol Güneş'i eleştiriyor.Evet hataları var yok değil.Ama belli ki bi eksiklik var bunu bizden iyi Şenol Güneş bilir.

Bence tüm suç federasyonundur.Zamanında karar verilseydi kaliteli futbolcular alırdık.FIFA geldi 2 günde işi bitirdi.Ancak geç kalındı.En azından kaliteli bir golcü alınabilirdi.

Gerçi alınan futbolculara kötü demiyorum.Hatta iyi.
                          Celutska çok iyi.
                          Adrian biraz düşüş var ancak Manisa maçında attırdığı golü unutmayalım.
                          Henriqe ilk zamanlar çok iyidi ondada düşüş var kadro dışı kaldı.Yakın zamanda düzelir.
                          Zokora pasları çıkışları iyi.
                          Marek Cech Inter maçında kalitesini belli etti.

vs vs

3 maçta 7 puan kaybettik.Telafi edilir mi ? Edilir.Ancak Aranır da.İyi günde olduğu gibi kötü gündede takımımızın yanında olalım.Inter gibi takımı deplasmanda yenmişiz.Şampiyonlar Liginde iyi başlamışız.Ligde kötüysek zamanla düzelir.

Zaman köstek değil destek zamanıdır.

Yorum

• Samsunspor ilk 10 girerse büyük başarı olur yabancıları tam anlamıyla bomba biraz Domingez iyiydi diğer yabacıları tam anlamıyla bomba özellikle sağbeklerini nerden bulmuslar merak ediyorum adam orta kesmekten acizdi forvet oyuncuları Bance çok yetersiz dün en çok üzüldüğüm konu Bance bu kadar fazla faul yapmamız adamın tehlike felan yaratcağı yok biz faul yaparak duran toptan tehlike yaratıyoruz kalemizde

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nedir bu jaja söylemi yaa adamın 1 gr umrunda değilde Trabzonsporun şampiyonluğu evet iyi futbolcu bunu kimse tartısmaz ama adam buraya keyif yapmaya gelmişti ve keyfini yaptı gitti Jajayı övenler geçen sezonki ligin en kritik maçı olan Eskişehir maçını izlesinler bakalım aynı şeyleri düşünmeye devam ediceklermi o maçta kafamda Jaja ile ilgili çok büyük soru işaretleri var

Aynı soru işaretleri Fenerli yönetici işadamlarıyla iş ilişkisi olan yöneticilerimizle de var mı? Sen oyuncuya vereceğini yüksek tut bir şey olmaz. Futbolcu dediğin biraz para bir gazla gider. Bak Yattara bunu bize güzelce açıkladı. Aylardır para alamıyoruz. Burdan ders çıkartırlar inşallah. Bursayı izlediniz şampiyonluğu giderken bütün zengin bursalıların kapısını aşındırdılar neden bu işlerle uğraşmamak için. Sizde bunları dikkate alın. Onun için bize yönetici olacak adam Zengin olmasın eğer Zenginse Trabzonspor için herkesin kapısını aşındıracak kadar Trabzon sevdalısı olsun

Yorum

• şikecilerin halen oynatıldığı ve sonunun ne olacağı belli olmayan play-off uydurmalı bir lige kim konsantre olabildi ki.. ne hoca ne futbolcu ne taraftar.. şampiyonlar ligi hatrına kimseye bi laf etmemek lazım! volkan demirel adisinin maç bitiminde "yeter , hala hakkımız yeniyor" diye bağırması bile yeterince utanç verici.. hiçbirşey yokmuş gibi!? Bence şenol hocanın bu "tiyatro"ya devam etmek zoruna gidiyor ve yeterince oyuna konsantre olamıyor!!!
                                .............
                                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                                ............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X