Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şans yok bizde..çok iyi oynamıyoruz ama şansda yanımızda yok.colman ve halilin orda o golleri atması lazımdı arkadaş..döndü hiç pozisyonu olmayan bir şekilde gol oldu hemde fantastik bir goldu..karabük maçında patlama yapacağına inanıyorum..birde liglerin geç başlamsı çok etkiledi..benfica maçında bu takım böylemiydi özellikle deplasmanda..şenol hocaya falan kızmayın arkadaşlar morinho bile hata yapıyor hata yapmayan t.direktörmü var..kazandığı zaman kral yapıp kaybettiği zaman soytarı yapmayın..trabzonsporun kahrını şenol güneşten başka kim çeker allah aşkına..kimi getireceksiniz allah aşkına var mı isimler alalım?

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil Burak bence yeterli..Halil çok daha iyi olacaktır çünkü çok çalışıyor..ben çok güveniyorum..bu sezon ilerleyen haftalarda bir Halil fırtınası izleyebiliriz..

Glowacki sakatlanmadan devam edebilse stoperde de sıkıntımız olmaz..tek sıkıntı Selçuk..onun yerini dolduramadık maalesef..mesela şu son 10 dakikalarda ki dağınıklığımızı toparlayan adamdı o..
      Halil'i bende cok begendim iyi oynuyor ama tam anlamıyla 9 numara degil. .

Halil-Pawel-Burak üclüsü cok daha iyi olur kanımca. .

Pawel'in bileklerine hakim olması ve top dagıtabilmesi ikisinin daha da verimli olmasını saglar.

En önemli ekslikligimiz (benim gördüğüm) ilerde top tutamıyoruz. .

Bence tek dolduramadıgımız yer Jaja'nın yeri. .
      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 11:14.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de maç boyu bu soruyu sordum kendime.
        bunu bende düsündüm, her kötü mactan sonrada bircok kez düsünecegiz. Transferi asla yanlis degil, 5 milyon da bu oyuncu icin fazla degil. Suanki tek sorun form durumu. Bu sene yildiz degil, bircok yildiz adayi aldik. Bunlarin yildiz olmasi en az 2-3 sene sürer. (Henri, adrian, celutska)

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adamlar özel pankart hazırlamışlar boydan boya burası her yer değil falan diye..ne acı varmış arkadaş bunlarda..istanbul takımları gelse havaalanına karşılamaya giderlerdi...işleri güçleri biz olmuşuz alemin..
          Sorma ! Bir takımın taraftarının kullandığı bir slogana bu kadar takılmak nasıl bir ruh halidir ?
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halil'i bende cok begendim iyi oynuyor ama tam anlamıyla 9 numara degil. .

Halil-Pawel-Burak üclüsü cok daha iyi olur kanımca. .

Pawel'in bileklerine hakim olması ve top dagıtabilmesi ikisinin daha da verimli olmasını saglar.

En önemli ekslikligimiz (benim gördüğüm) ilerde top tutamıyoruz. .

Bence tek dolduramadıgımız yer Jaja'nın yeri. .
            buna umutu da ekleyebiliriz bence. Forvet umutu degil, önde pres yapan, rakip savunmayi dagitan ve top tutabilen umutu.

Yorum

• bizler sabırlı olursak ve gerekirse bu yılı böyle atlatırsak bu takım 1 yıl içinde sağlayacağı uyum ve varolan kadro derinliği ile çok iş yapar ama mesele taraftarda bitiyor. şenol hocaya sahip çıkmalıyız geçen yılki başarı olmamış olsa idi şimdi homurdanmalar başlamıştı tekrar başarının gelmesi için sabretcez... nede olsa sene sonu 1 şampiyonluk alcaz ha 7 ha 8 ne farkeder

Yorum

• İlk olarak emin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Senol Hoca Türkiyenin en iyi hocasi demek, ben Senol Hocanin Türk Futboluna verdigi emeklerine büyük saygim var, ama türkiyenin en iyi hocasi degil!!!

Son sene Sampiyon nasil olduk, takima bir bakalim. Takimin iskeleti halen Ersun Yanal in birakdigi takim. Bu Takimin alt yapisi cok iydi. o Takim simdi dagildi gitdi o baska.

Simdi sira Transfer lere gelelim. Simdiye kadar en isabetli futbolcu Zokora. Diger Futbolcular siradan! Yapilan transferler hep ayni yerlere. Kaliteli bir Forvet halen alinmadi, bunlar 20 Milyon Euro yu ne yapacak bakacaz.

Trabzonsporun kanat oynunu siz en son hangi macta gördünüz? Sol ve Sag kanata kaliteli Transfer yapildi mi? Bunu eskiden iyi zamanlarinda Yatattara yapiyordu. Özledik kanat oynunu. Transferleri bosverleim Kanatlar hic kulanilmiyor! Oynadigimiz Takimlarin Teknik Direktörleri Trabzonsporumuzu ezberledi artik. Bunar kanat kulanamiyorlar ortayi kalabalik tutup oyun sansi vermeyelim (4-5-1).

... daha cok seyler var bu ama yeterli olmasi lazim.
                Etmeyin gözünüzü seveyim, şampiyon olduğumuz felan yok ne şampiyonluğu,kupa nerede kulpumu düştü. Şampiyon olsaysıdık bu takımın beş sene daha bir kredisi olurdu kimsede eleştirmezdi takımı. Şampiyonluk sana veya bana göre olmaz tarihte yazan takımdır şampiyon 2011 senesi şampiyonu fener yazıyor ,bu federasyon o kupayı bize vermeyecek bunu anlamak bu kadar mı zor. Bu kendimizi kandırma huyumuz yüzünden şenol güneşte beyin felci geçirdi oynattığı futbola bak, bu takım hülyalardan uyanıp kendine gelmezse bu sene küme düşmeme mücadelesi verir bu kesin.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• takım uyumunu bi yakalasak herşey güzel olacakta takımı izlerken bir yumsuzluk gözüme çarpıyor ama net olarak şudur diyemiyorum.kolay rakip kaleye gidemez olduk,kolay pozisyon verir olduk.sorun orta saha mı desem değil defans desem değil hucum desen değil.çok ilginç takım olduk velhasıl.hayırlısı bakalım.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sapara onun boşluğunu doldurabilir.
                    Sapara teknik bir oyuncu..fazla izleyemedim açıkçası..Ankaragücünde de takip edemedim çok fazla..İnter maçında gördüğüm kadarıyla defansın arkasına ve arasına top atmakta usta..bu özelliğiyle Jaja'nın attığı topları atabilir diyebiliriz..

Ama bir Selçuk değil..defansif manada Selçuk'un işini yapamaz..oyunu sahiplenemez onun gibi..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Dünkü maç sonrası ortamdan daha iyi ortam.eleştiriler yapıcı olmaya başlanmış,bu güzel ya. hoca defol vs tarzı sözler yok buna sevindim

Ben takımın geçen seneden daha iyi takım olduğunu, ama takım kurgusunu 90 dakikaya yaymakta zorlandığını görüyorum.İyi takımız.Allahın izniyle,bu süreçi atlattığımızda geçen senekindendaha iyi sonuçlar alaibliriz.

Yeni kurulan takımın hemen istikrar yakalanması zor olur biraz.1 sene oynamak gerekir.

Ben bu takımın yinede 70 puan civarı toplayacağını düşünüyorum.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Sağ açıktan santrafor, santrafordanda sol açık yapmaya çalışmak bence mantıksız. Burak tam bir santrafor değil. Gezici bir hücum oyuncusu. Bence gol yollarında etkili olamamızın en büyük nedenlerinden biridir bu. Birde dün maçı izlerken dikkat ettinizmi bilmiyorum burak-adrian-halil-colman dörtlüsü forvet bölgesine çok yakın oynadılar. Top ileri taşımak sadece zokoraya kaldı oda defansif kalınca saçma sapan işler yaptık. Serkanı saymıyorum bile 3 maçtır ne oynadıgından hiçbirşey anlamadım. Nerde o geçen seneki serkan.

Yorum

• Halille ilgili genelde olumsuz düşünceler hakim gibi.
                          milli takıma çağrıldığı dönemlerde benimde hoşuma gitmiyordu. ama şuan da eğer Şenol hoca beni yanıltmazsa hocanın vazgeçmeyeceği oyunculardan biri olur gibime geliyor.
                          takım savunmasına umut kadar pres yapmasa da katkı yapabilecek orta saha özellikleri olan bir forvet.fazla gol beklemden attığına eyvallah dersek çok faydalı olur. kanımca.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunu bende düsündüm, her kötü mactan sonrada bircok kez düsünecegiz. Transferi asla yanlis degil, 5 milyon da bu oyuncu icin fazla degil. Suanki tek sorun form durumu. Bu sene yildiz degil, bircok yildiz adayi aldik. Bunlarin yildiz olmasi en az 2-3 sene sürer. (Henri, adrian, celutska)
                            İnşallah dediğin gibi olur ama benim çok umudum yok. Orta kesmenin formla bir ilgisi var mı mesela? Duran toplarda bir orta kesiyor mübarek, top zorla ceza sahasına gidiyor. Bir Alex'in bir Selçuk'un kestiği toplar ise kimse dokunmasa bile tehlike yaratıyor. Yani ne bileyim ben 5 milyonluk bir adam göremiyorum sahada. Culio belki de daha faydalı olabilirdi Adrian'dan. Çok sinir oldum akşam ona, belki ondan çok kötümserim.

Yorum

• Halil Santrafor, Burak sağda, Henrıque solda oynamalı bence...

Colman - Zokora ortada önlerinde Adrian

sağbekte Serkan yada Celustka

sol bek Cech

stoperde Giray - Glowacki ( yada Mustafa - Celustka rotasyonda stoperde yer alabilir diye düğşünüyorum..

Takımın iskeleti korunmalı ufak tefek değişiklikler yapılmalı bence..

Yorum

• En büyük sorunumuz kondisyon eksikliği ve ileride topu saklayamamak.

Takımımızdaki kondisyon eksikliği haftada bir maç yaptığımız geçtimiz senelerde de mevcutken bu yoğunlukta daha da fazla olmaya başladı.Ayrıca Şenol Hocanın normalde de takımla fazla oynamayıp belli bir kadro üzerinden yol alma düşüncesini bildiğimizden bu bizi dahada fazla zorlayacak gibi duruyor.Ve bu kondiyon sorununun sezon öncesi veya sonrası kamp çalışmalarındaki eksiklikten mi kaynaklanıyor iyice irdelemek lazım.

Son durum malum.Tekkeden sonra ileride top tutucak bir forvetimizin olmayışı.Tam belki derken Vittek in sakatlanması ve Pawel den çok çabuk vazgeçilmesi.Dün topu tutamadığımızdan dolayı samsundan bile çok fena baskı yedik.Savunmadan dönen her top tekrar samsun atağına dönüştü.Çok üretken olmasalar bile savunmada başarılı olsak bile bu baskı sonuç itibariyle gol getirdi.
                                En son Erol Karadeniz tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 11:26.
                                milan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X