ya bu Adrian'a 5 milyon euro vermediler mi ben mi öyle biliyorum??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Dediğiniz tarzdaki insanları biliyorum, ama onları kâle alıp yorum dahi yapmaya değmez. O nedenle onlar hakkında yazmıyorum bile. Demin yazdığımı size söylemiyorum, kimse üstüne alınmasın. Genel olarak gözlemlediğim bir şeydi. Sonuç olarak aynı şeyi düşünüyoruz.İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin bu yazdıklarına bu forumda kastettiğin kişiler dahil karşı çıkacak kimse yoktur eminim
mesele şu ki ortada bariz bir art niyet var sadece mağlubiyet veya beraberlik sonucu foruma uğrayıp şenol hocaya sallayayım da şöle iyice bir rahatlayayım zihniyetinde ki insanlar ister istemez benve benim gibi düşünenlerde otomatik bir savubnma mekanizmasını devreye geçiriyor
kimse şenol hocayı bay doğru olarak görmüyor bende kendimce birçok eksik sayarım ama bu yazılanları görünce eldekini muhafaza derdine düşüyorum şahsen-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
güzel, adrian yerine henrique de olabilir ayrıca. klasik 4-3-3 olsun daİlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalil
adrian
sapara colman zokora burak
cech mustafa giray celutska
tolga
iç saha maçları için iyi bence sizce nasıl
Yorum
-
yani 4-3-3 zaten formsuz olanı keseceksin bu kadar basit bence yakın zamanda gençlerden birisini kadroda görürsek şaşırmayalımİlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel, adrian yerine henrique de olabilir ayrıca. klasik 4-3-3 olsun da
Yorum
-
takım bence ilk yarı çok iyi oynadı. celustkanın yerini kaybettiği taç atışından verdiğimiz pozisyonu saymaz isek kötü görüntü vermedik.
ancak 2. yarı tempoya ayak uyduramadık. fiziksel yorgunluğumuz oluşuyor. son dk. iyi oynasak alacağımız belki 7 puan vardı. galibiyet alamamak sanıyorum bir güven kaybı yaratıyor.
karabük maçında seyircimize iş düşecek. gittiğimiz her deplasmandaki seyircileri görüyorsunuz.
şenol hocaya yüklenilecek bir durum göremiyorum. orta sahada serkanın yerine kim oynayabilirdi.
bu arada ben en çok cech i beğendim..
Yorum
-
Halil Burak bence yeterli..Halil çok daha iyi olacaktır çünkü çok çalışıyor..ben çok güveniyorum..bu sezon ilerleyen haftalarda bir Halil fırtınası izleyebiliriz..İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizdeki tek ''9'' numara olan Pawel Brozek takıma monte edilmeli
Glowacki sakatlanmadan devam edebilse stoperde de sıkıntımız olmaz..tek sıkıntı Selçuk..onun yerini dolduramadık maalesef..mesela şu son 10 dakikalarda ki dağınıklığımızı toparlayan adamdı o..Herkese Merhaba
Yorum
-
Ben de maç boyu bu soruyu sordum kendime.İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu Adrian'a 5 milyon euro vermediler mi ben mi öyle biliyorum??
Yorum
-
Sapara onun boşluğunu doldurabilir.İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil Burak bence yeterli..Halil çok daha iyi olacaktır çünkü çok çalışıyor..ben çok güveniyorum..bu sezon ilerleyen haftalarda bir Halil fırtınası izleyebiliriz..
Glowacki sakatlanmadan devam edebilse stoperde de sıkıntımız olmaz..tek sıkıntı Selçuk..onun yerini dolduramadık maalesef..mesela şu son 10 dakikalarda ki dağınıklığımızı toparlayan adamdı o..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum