Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu Adrian'a 5 milyon euro vermediler mi ben mi öyle biliyorum??
    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      senin bu yazdıklarına bu forumda kastettiğin kişiler dahil karşı çıkacak kimse yoktur eminim

mesele şu ki ortada bariz bir art niyet var sadece mağlubiyet veya beraberlik sonucu foruma uğrayıp şenol hocaya sallayayım da şöle iyice bir rahatlayayım zihniyetinde ki insanlar ister istemez benve benim gibi düşünenlerde otomatik bir savubnma mekanizmasını devreye geçiriyor

kimse şenol hocayı bay doğru olarak görmüyor bende kendimce birçok eksik sayarım ama bu yazılanları görünce eldekini muhafaza derdine düşüyorum şahsen
      Dediğiniz tarzdaki insanları biliyorum, ama onları kâle alıp yorum dahi yapmaya değmez. O nedenle onlar hakkında yazmıyorum bile. Demin yazdığımı size söylemiyorum, kimse üstüne alınmasın. Genel olarak gözlemlediğim bir şeydi. Sonuç olarak aynı şeyi düşünüyoruz.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Anlamadıgım tek sey dün Serkan o bölgede neden oynadı?

Adam zaten maclarımızın cogunda oynadı. Öyle ahım şahım bi oyunda sergilemiyor uzun süredir. Dinlendir o da rahatlasın bizde rahatlayalım.

Koy yerine Volkan'ı,Eren'i,Sercan'ı bi de onlar oynasın. .

Yorum

• İlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          halil

adrian

sapara colman zokora burak

cech mustafa giray celutska

tolga

iç saha maçları için iyi bence sizce nasıl
          güzel, adrian yerine henrique de olabilir ayrıca. klasik 4-3-3 olsun da

Yorum

• Tam manasıyla 9 numaralı bir oyuncu lazım bize..

gerisi teferruat..

Yorum

• şu an adrian formsuz yerine sapara, eğer o formsuz olursa yerine adrian oynasın. adrian çok kaliteli bir futbolcu ama şu an formsuz. bir de saparayı görsek fena olmaz, eğer sakatlıktan çıktıysa tabi.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                güzel, adrian yerine henrique de olabilir ayrıca. klasik 4-3-3 olsun da
                yani 4-3-3 zaten formsuz olanı keseceksin bu kadar basit bence yakın zamanda gençlerden birisini kadroda görürsek şaşırmayalım

Yorum

• Bence TFF'ye başvuralım, maçların 80 dakikaya indirilmesini isteyelim
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• --zokora-colman--

---sapara/adrian---

burak-halil-henrique

Yorum

• Elimizdeki tek ''9'' numara olan Pawel Brozek takıma monte edilmeli

Yorum

• takım bence ilk yarı çok iyi oynadı. celustkanın yerini kaybettiği taç atışından verdiğimiz pozisyonu saymaz isek kötü görüntü vermedik.

ancak 2. yarı tempoya ayak uyduramadık. fiziksel yorgunluğumuz oluşuyor. son dk. iyi oynasak alacağımız belki 7 puan vardı. galibiyet alamamak sanıyorum bir güven kaybı yaratıyor.

karabük maçında seyircimize iş düşecek. gittiğimiz her deplasmandaki seyircileri görüyorsunuz.

şenol hocaya yüklenilecek bir durum göremiyorum. orta sahada serkanın yerine kim oynayabilirdi.

bu arada ben en çok cech i beğendim..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elimizdeki tek ''9'' numara olan Pawel Brozek takıma monte edilmeli
                          Halil Burak bence yeterli..Halil çok daha iyi olacaktır çünkü çok çalışıyor..ben çok güveniyorum..bu sezon ilerleyen haftalarda bir Halil fırtınası izleyebiliriz..

Glowacki sakatlanmadan devam edebilse stoperde de sıkıntımız olmaz..tek sıkıntı Selçuk..onun yerini dolduramadık maalesef..mesela şu son 10 dakikalarda ki dağınıklığımızı toparlayan adamdı o..
                          Herkese Merhaba

Yorum

• adamlar özel pankart hazırlamışlar boydan boya burası her yer değil falan diye..ne acı varmış arkadaş bunlarda..istanbul takımları gelse havaalanına karşılamaya giderlerdi...işleri güçleri biz olmuşuz alemin..
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya bu Adrian'a 5 milyon euro vermediler mi ben mi öyle biliyorum??
                              Ben de maç boyu bu soruyu sordum kendime.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Halil Burak bence yeterli..Halil çok daha iyi olacaktır çünkü çok çalışıyor..ben çok güveniyorum..bu sezon ilerleyen haftalarda bir Halil fırtınası izleyebiliriz..

Glowacki sakatlanmadan devam edebilse stoperde de sıkıntımız olmaz..tek sıkıntı Selçuk..onun yerini dolduramadık maalesef..mesela şu son 10 dakikalarda ki dağınıklığımızı toparlayan adamdı o..
                                Sapara onun boşluğunu doldurabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X