Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımımız iyi. yapılacak tek hamle var o da ne yapıp edip jaja'yı devre arası geri almak. bunun dışında stopermiş forvetmiş onları geçtim. jaja geri gelsin yeter.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takımımız iyi. yapılacak tek hamle var o da ne yapıp edip jaja'yı devre arası geri almak. bunun dışında stopermiş forvetmiş onları geçtim. jaja geri gelsin yeter.
      geri alma işinin olacağını sanmıyorum ama benimde gidenlerden tek aradığım isim jaja...
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Hocam bu serkana nasıl bu kadar tahammül ettin taş olsa çatlardı be biz çatladık da
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• adrian ve pawel milli takımda hangi mevkilrde oynuyorsa o mevkilerde oynatılsın.
          Adamlar milli maçlarda döktürüyorlar burada biri oynamıyor diğeri bi var bi yok.
          Bu denklemi bizmi çözecez teknik ekibmi?
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah esirgesin,
            evden çıkmadıysan şimdi çıktıysan akşam öp benim yerime yiğenimi
            Hayırlısı diyelim Lazkopat,benim umudum var takımdan,ama dediğim gibi Samsun'u yenmeliydik,olmadı canımız sağolsun,tikelir bu takım.
            işteyim abi akşam öperim takımdan bende ümitliyim özellikle avrupa maçlarından ama seninde dediğin gibi samsunu yenmeliydik inşallah düzelecek herşey benim hayalim sezon sonunda 2 şampiyonluk kupasını birden kaldıran tek dünya klübü olmak
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              takımımız iyi. yapılacak tek hamle var o da ne yapıp edip jaja'yı devre arası geri almak. bunun dışında stopermiş forvetmiş onları geçtim. jaja geri gelsin yeter.
              forvet arkasına bir adam koysak yeter. kanatlardan yapılan ortaların hiçbirini değerlendiremedik. sahaya defansif oyuncularla çıkıyoruz. samsuna bile serkan-colman-zokora orta sahasıyla çıktık.

4-3-3 e geri dönsek geçen seneki gibi daha çok gol atarız belki. ama ortasahadan ileriye top taşıyacak bir ''forvet arkası'' elemana ihtiyacımız var.

adrian kanatta oynayıp kaybolacağına forvet arkası oynasa daha iyi olur bence. ya da sapara. o da çok iyi oynar forvet arkasında. hatta ben sapara oynasın isterim bir müddet.

Yorum

• %100 kazanırız gözüyle baktığım bir maçtı. İlk 2 hafta galip gelememişsin, 1 hafta sonra Şampiyonlar Ligi maçın var moral bakımından bu galibiyete çok ihtiyacın var ama resmen eziliyorsun sahada lige yeni çıkan takıma karşı. Gerşeye rağmen Colman pozisyonu gol yapsa kazanıyoruz ama onu da beceremedik.

Mesajımı alıntılayan çok olacak muhtemelen ama Adrian'ı oyundan alarak Aykut'u sokmak ne demektir ya ? Gol yersen sonra öne nasıl geçerim diye hiçmi düşünmüyorsun be hocam. Serkan'a orta sahada bu kadar nasıl dayanabiliyorsun Volkan Şen varken. Pawel Brozek niye oyunda yok. Biz niye 1-0 ken skora yatıyoruz, niye bu kadar korkak oynuyoruz anlamıyorum ya. Vallahi amatör insanlar gibi davranıyor Şenol Hoca bazen.

Bir diğer kafamı kurcalayan olay, 850 bilet ne zaman satışa çıktı ? Çıkacağına dair herhangi bir yerde haber yapıldı mı ? Çıktıysa bu biletlerden burdan alabilen varmı kendi başına ? Ya da bu biletler yönetim kaynaklı belli başlı şahslaramı verildi ?

Biletlerin dün stad çevresinde karaborsa yapıldığını duyduk güzide taraftar gruplarımız tarafından. Bu insanlar el üstünde tutuluyor bir de:s Bizim arkadaşlarımız biletsizlikten maça gidemedi. Elalem belediyeden aldığı mazotla, ayırttığı bedava ya da belli bir meblağ karşılığı biletlerle rahatça deplase yapıyorsa bundan sonra bu insanlara kendi şahsım adına tavrım belli benim.
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• -----------tolga------------

serkan-giray-glowacki-cech(celustka)

------colman-zokora-------

------adrian (sapara)------

----burak-halil-henrique----

bu dizilişle goller atabiliriz belki. kanat futbolu bize göre değil. yerden, hızlı ve ortadan...

Yorum

• Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.
                    Her takım puan kaybedecek... Sene sonu en çok puanı toplamak, en kötü ihtimal toplayamazsan da; birinciye yakın puanlar toplayıp, play-offa girebilmek önemli olan.

Kadromuzun yetersizliği değil puan kaybına sebebiyet.
                    *Uzun yaz tatili sonrası sıkışık maç trafiği
                    *Yeni takım olmanın getirdiği birbirini tanıyamama
                    *Zamansız gelen sakatlıklar
                    *Hocanın oyunculara mantalitesini henüz aktaramamış olması

Hocamız ayrıca Pawel sakat değilse niye onu ilk onbir oynatmaz onu da anlayabilmiş değilim!

İkinci bir memnuniyetsizliğim de Tolga, Zokora, Giray, Serkan'ın topu şişirmeleri.
                    Geçen sene Onur topu oyuna iyi sokuyordu, Tolga bunu bazen yapıyor ama heyecandan veya stresten olacak topu sürekli ileri doğru şişirmeye başlıyor. Takımdaki diğer isimler de bu şekilde yapınca her 7-8 toptan ancak birini kullanabiliyoruz, gerisi olduğu gibi kalemize geri geliyor.

Zokora hala çok defansın arasına giriyor. Inter maçında daha derli topluydu.

Serkan ve Celuska bir arada fazla oluyor. İkisinden birisini hocanın kesip daha verimli bir oyuncuyu orta sahaya monte etmesi gerekir. Ayrıca Celuska'nın kulağının biraz çekilmesi şart oldu, çünkü hep atak düşünüyor, Cech gibi geriye gelebilse sorun değil ama bu şekilde sürekli onun kanadından atak yiyiyoruz.

Rakiplerin sertliklerine müsamaha gösteren hakemler de bu yoğun periyotta bizim aleyhimize oluyor.

Sonuç olarak takım zamanla oturacak ve 3 günde bir maç oynama alışkanlığı edinecek.
                    Bu sene zaten angarya bir sene. Takım olabilirsek seneye güzel bir giriş yapar şampiyon da oluruz.
                    ŞL'nde iyi bir oyun tutturmak ilk aşamada önemli olan.
                    En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 10:03.
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bu kadar ciddiye aldığımın farkında değildim. 3 maçtır üst üste 85'ten sonra golleri yememizden dolayı artık patlama noktası oldu sanırım bende. Hele 1 dakika öncesinde Colman'ın kaçırdığı penaltı. Inter maçında çok uzun zamandır yaşamadığım sevinci, bu maçta da çok uzun zamandır yaşamadaığım üzüntüyü ve siniri yaşadım. Sağlığa zarar, başka bir şey değil. Hala düşündükçe sinirleniyorum.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hoca Türkiyenin hala en iyi hocası, tartışmaya açan kendisine ayıp eder, ammaaaaaa:

Neden Aykut girdi, Alanzinho luk maçtı bu, kontra? Aykut gibi hayati hatayı yapıp Serkana nasıl 80 dk sabredersin hocam?

Senol Hoca Türkiyenin en iyi hocasi demek, ben Senol Hocanin Türk Futboluna verdigi emeklerine büyük saygim var, ama türkiyenin en iyi hocasi degil!!!

Son sene Sampiyon nasil olduk, takima bir bakalim. Takimin iskeleti halen Ersun Yanal in birakdigi takim. Bu Takimin alt yapisi cok iydi. o Takim simdi dagildi gitdi o baska.

Simdi sira Transfer lere gelelim. Simdiye kadar en isabetli futbolcu Zokora. Diger Futbolcular siradan! Yapilan transferler hep ayni yerlere. Kaliteli bir Forvet halen alinmadi, bunlar 20 Milyon Euro yu ne yapacak bakacaz.

Trabzonsporun kanat oynunu siz en son hangi macta gördünüz? Sol ve Sag kanata kaliteli Transfer yapildi mi? Bunu eskiden iyi zamanlarinda Yatattara yapiyordu. Özledik kanat oynunu. Transferleri bosverleim Kanatlar hic kulanilmiyor! Oynadigimiz Takimlarin Teknik Direktörleri Trabzonsporumuzu ezberledi artik. Bunar kanat kulanamiyorlar ortayi kalabalik tutup oyun sansi vermeyelim (4-5-1).

... daha cok seyler var bu ama yeterli olmasi lazim.
                        En son emin61 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 10:08.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -----------tolga------------

serkan-giray-glowacki-cech(celustka)

------colman-zokora-------

------adrian (sapara)------

----burak-halil-henrique----

bu dizilişle goller atabiliriz belki. kanat futbolu bize göre değil. yerden, hızlı ve ortadan...
                          Allah aşkına şuraya serkan yazmayın midem bulanıyor ya!
                          from BOGAZIÇI

Yorum

• Şimdiye kadar büyük diye adlandırılan bütün takımların maçlarını izledim.

Sizde hatırlayın lütfen Fener-,ordu maçında Ordu daha baskındı, fb-manisa maçında ise manisa resmen şov yaptı, paslaşmalar v.s, dün karabük -gs maçında karabükün paslaşmaları çok güseldi (11e 11 iken de ) keza eskişehir.

Artık lig eskisi gibi değil takımlar top oynamaya çalışıor ve artık öğrendiler. rakipler zor.

yapmayın arkadaşlar, sizler yılmayın evet Şenol hoca bıkkın, aman be havasında herkes görüyo ama siz yapmayın. onları canlandıracak olan sizlersiniz. Evet eleştirmek normal ben adım gibi biliyorum ki bu eleştirler takip ediliyor da. şu dört büyük denenlerin içinde şu an en iyisiyiz bu kötü halimizle. Elbette mazeret oluyo ama hep deriz cl de bulduğumuz pozisyonları mutlaka değerlendirmeliyiz diye lig dede aynı artık. halil- colman pozisyonlarını halı sahada ben bulamıyorum!

Arkadaşlar dik duralım çoğumuzun dediği gibi zamana ihtiyac var ve bu zaman zarfında biz takımımıza karşı sağlam kalalım. Takım ayağa kalkana kadar destek kısmını arttıralım.

Keza biz eleştiriyi kazanırken de fazlasıyla yapabilen taraftarlarız...
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Tolga oyunu iyi başlatıyor bence. dün sadece Burak a attığı iki top hızlı hücumdan gol pozisyonu olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah aşkına şuraya serkan yazmayın midem bulanıyor ya!
                                yabancı sınırı diye birşey var demi... yerli sağbekin varsa yaz kadroya. ya da celustkayı çek sağa sola yerli yaz. yazabiliyorsan. istersen ortaya yumluyu çek serkana yol ver. daha iyi oluyorsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X