biraz da şanssızlık var böyle maçlarda 2 yi bulamazsanız golu yiyorsunuz. rakipleri yabana atmayın.. bu sene bu takımlar farklı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
telaşa ve endişeye mahal yok renkdaşlar. takımımız şu an ligin en iyi futbolunu oynayan takım. gs ve fb'nin hallerini gördük. tek sıkıntımız gol eksikliği ve direkler. yarısı yeni futbolculardan oluşan bir takım için bu süreç gayet normal. ibb mağlubiyeti olmasaydı daha da iyi olurdu gerçi ama ilerleyen haftalarda gol sorununu da çözeceğiz inşallah. jaja ve egemen bu takımda kalmış olsaydı bu zorlu süreci de hiç yaşamayabilirdik.
Yorum
-
Beni ümitlendiren şey ise:
Bu halimize rağmen ligde "en iyi oynayan takım biziz". Şaka yapmıyorum !
Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık saydığımız sebeplerden.
Lige başladığımız takımlar nispeten güçlü takımlar.
Bize karşı aşırı faullü ve sert oynuyorlar, aynı takımların feneve GS ye öyle oynamasına kimse müsaade etmeyecek göreceksiniz
GS, zaten bu sezon toplanıyor, Selçuk demiş ya "sistem filan yok çıkıp oynuyoruz" diye doğru.
fenevin oyuncu kaybı çok yerine gelenler o kalitede değiller
BJK nispeten toparlanıyor
Bursa iyi
Biz de büyük değişim var, alışma sürecindeyiz.
Üzüntümüz, bu süreçte bile kaybedilmeyecek puanları kaybettik. Bu puanlar ileride bize çok lazım olacak.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Yazarken isim verir yada alıntı yaparsanız, acaba bana mı diyor diye boşuna alınganlık göstermem.İlk olarak cahana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu forumda sadece mağlubiyet sonrası gözüken tipler sizinkisi nasıl bir midedir anlayamıyorum
şenol hocanın moralsizliğinden dem vuruluyor onun yerinde olupta morali yerinde olabilecek normal bir insan varmıdır acaba
takımın bütün yükünü çeken o siz ortada bunca şerefsizliği göğüsleyen veya göğüsleyebilecek bir yönetim görebiliyormusunuz
takım adına açıklamalrı bile şenol hoca yapar olmuş
siz kaybedilen 7 puan için adam asmaya devam edin ben hakkımız olan gene seneki şampiyonlukla övünmekle meşgulum
Sabah sabah ilk eleştiriyi ben yaptığım için, midesizliği üzerime alıyorum izninizle. Ve hep sorduğum şeyi yine soruyorum, neden eleştiriden bu kadar korkuyorsunuz ? Kalkıp sövmedik ya, hatalarını anlatıyoruz taraftar olarak.
Şenol Hoca'yı sustuğu için savunmak büyük bir hatadır.
Kimse ağzına kilit vurmadı arkadaşım. Çıksın konuşsun, desin ki istediklerim alınmıyor, menejer oyunlarına kurban gidiyoruz, paralar uçuyor, öldük, bittik yandık desin. Nedir bu oynadığı poliyanna oyunu ?
Madem mutsuz, nedir bu kazma oyunculardan şampiyon yaratmaya çalışan mahalle takımı hocası edası ?
Kimseyi astığımız yok, diyoruz ki heyecanını kaybetmiş bir takıma katkı sağlayamaz. Giryoruz geçen yıl performansı ile dudak uçuklatan adamları, ne haldeler.....
Yorum
-
Ah Şenol Hocam bee
Şenol Hoca Türkiyenin hala en iyi hocası, tartışmaya açan kendisine ayıp eder, ammaaaaaa:
Neden Aykut girdi, Alanzinho luk maçtı bu, kontra? Aykut gibi hayati hatayı yapıp Serkana nasıl 80 dk sabredersin hocam?Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
Kimsenin niyetini okumadım. Sözüm bizzat bunu dile getirenlere veya aklından geçirenlere, yoksa eleştiriye birşey dediğim yok. Yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum, hocanın huzursuz olduğunu ben de yazdım. Elbette eleştiri olacak da hesabı kesmek isteyenler de var, beni lafım onlaraydı.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam, merak etmeyin eleştiriden zarar gelmez.
Ben sonuçlardan ötürü hoca gitsin demiyorum, niyet okuyuculuğna gerek yok.
Diyorum ki Hoca eski hoca değil.
Kırılmış, üzülmüş, yılmış, bıkmış.
Bunu hiç gülmeyen surat ifadesinden bile görebilirsiniz.
Aykut Kocaman'ı seyrediyorum sanki kulübede, suratsız, asık suratlı.
Geçen yıl böyle miydi ?
Diyorum ki heyecanını kaybetmiş bir hoca, takımı ne kadar heyecanlandırabilir.
Takıma eleştiriden önce tabi hocayı eleştireceğim. Çünkü nasıl ki geçen yıl bu kadroyu o oynatıp buralara getirdiyse, bu sene ki olası başarısızlıkta da o sorumlusu olacak...Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Golcü aldıracaktıİlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda gol atacak adam yok Şenol hoca ne yapsın..
Şenol Güneş bana göre çok iyi bir teknik direktör
En büyük hatası Transferde fazla işe karışmaması,Yönetim ne alırsa kabul etmesi.
Geçen senede o kadar konuşuldu Şenol Hoca istedi aldık dediler,Şenol Güneş ise benim isteğimle Oyuncu alınmadı türünde açıklama yaptı.
Bence Ağırlığını Koyup oyuncu aldırması gerekiyor,Ama O Transfer konusunda elini talın altına koymuyor,Elindeki mevcutlarla oynamayı tercih ediyor.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Geçen sene mağlup duruma düşüp galibiyeti alırdık.Bu sene ise öne geçip sonradan gol yiyoruz.Benim gözlemim şu ki ;takımda bir uyum sorunu var.Adrian formsuz,Henrique formsuz,Volkan formsuz,Halil formsuz,Sapara sakat,Vittek sakat.Bu sezon transfer ettiğimiz 6 adamdan resmen faydalanamıyoruz.Bu adamların acil form tutması gerekiyor.Ligin ilerleyen haftalarında lige hızlı giren takımların düşme yaşayacağına inanıyorum.Biz ise form tutacak ve sahada uyum sorununu aşacak oyuncularımızla daha iyi olacağız.
Birde ileri uçta biraz bencillik seziyorum.Biraz daha paslaşma yüzdemizi arttırırsak daha iyi olacak.Haftaya Lille maçı var.Moral bozmadan full konsantrasyonla yolumuza devam etmeliyiz.
Samsunsporlu oyuncu futbol hayatı boyunca atabileceği en iyi golü attı.Şans işte.
Bu arada burası şehri Samsun diyerek nazire yapan Samsunspor taraftarı önce asansör takım olmaktan kurtulmalı sonrada ağabeyleri Trabzonspora saygı duymalılar.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
Neden başarıda övgüyü sevdiğimiz gibi,kötü sonuçtada eleştiriyi kaldıramıyoruz?Hakaret demiyorum eleştiri zaten hakaretin burda yeri yok.3 haftadır 80.dakikadan sonra gol yiyoruz.Colman ın dün akşamki hareketi tam bir futbol düşmanlığıdır.Pas verme zihniyetinden arınamazsın takım baskı yerken sen pozisyon yakalıyorsun.Defans rezalet,Giray ensevdiğim topçu ama yaptığı hatalar ürkütücü,Celustka İntere bir gol attı sonrasında sahada yok!Adrian 5,5 milyon€ veren düşünsün!Jaja neymiş içki çok içöiyormuş,yahu sahada içsin be kardeşim!Adam iyi futbolcu ve takıma katkısı vardı.Biz ençok Umutu ararız.Şenol hocam;Allah aşkına bırak bu küs ayaklarını 90 dakika oturuyorsun,Ünal hocayı öne atman yanlış dümene sen geçeceksin.Artık oynat şu Eren i bu çocuk çok iyi bidene olmazsa kesersin.Toparla şu takımı konsantre monsantre anlamam ben veremem bunu sen vereceksin.Geçen sene 80 den sonra gol atan takım,şimdi gol yiyor çare sende,çözüm sende Şenol Hocam.
Yorum
-
Yalnız 5 milyon euro'ya Jaja'yı satıp yerine daha fazla paraya Adrian'ı almak tam bir fiyasko bana göre. Trabzonspor tarihinin belki de en yetenekli oyuncusunu sırf disiplinsiz diye göndermek affedilir bir hata değil benim gözümde. Disiplin amaç değil araçtır.
İnşallah Adrian yanıltır beni ve Jaja katkısı yapar.[/QUOTE]
Adrianın Jaja faydası sağlaması için Forvette vittek ayarında cüsseli kaleye sırtı dönük oynayıp pas dağıtan bir golcü almalıyız. Şu an orta alanda top çevirmiyoruz, az paslaşıyoruz. sahaya yayılmıyoruz. her topu ara top atmayı düşünüyoruz. Oda topun bizde fazla kalmasını engelliyor. Colman ile zokora sahanın neresine koşacaklarını şaşırıyorlar. Volkan sonradan girdi maça hiç bişey veremedi takıma. Alanzinyo rakip golü bulduktan sonra oyuna girdi kapalı savunmaya ne yapacak. Golü nasılsa yiyoruz alanzinyo 60. dk da alınmalıydı bence yersekde gölü erken yerdik telefisi mümkün olabilirdi. Ama 3 maçdada aynı son. Her şeye rağmen Umutluyum Çok geniş kadro var dedik ama kendimizi kandırdık galiba ... sakatlıklar cezalar senol hoca faktörü derken 15 - 16 oyuncuyla devam ediyoruz.
Yorum
-
Alper, elbette bir takım başarısız olursa bunun baş sorumlusu teknik direktör olur. Bu dünyanın her yerinde böyledir, aksini söyleyen yok. Ben sadece haddi aşan bazı yorumlar üzerine bunları yazdım. Tekrar söylüyorum eleştiriye itirazım yok, bence de Şenol hocanın yanlışları var. Ama "Şenol hoca ile bu iş olmaz" hükmünün bu kadar erken verilmesine itiraz ettim sadece. Sanırım anlatabildimİlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın Metehan,
Ağır eleştirilere gerek yok haklısın.
Ancak kaybettiğimiz puanların sorumlusu da kesinlikle Şenol hocadır.
En son metehan tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 09:26.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Abi bu kadar güzellik yaşattıktan sonra öyle kolayına hesap kesilemez.İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin niyetini okumadım. Sözüm bizzat bunu dile getirenlere veya aklından geçirenlere, yoksa eleştiriye birşey dediğim yok. Yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum, hocanın huzursuz olduğunu ben de yazdım. Elbette eleştiri olacak da hesabı kesmek isteyenler de var, beni lafım onlaraydı.
Ama Şenol Hoca kendini mutsuz ediyor. Öyle paratoner gibi tüm şimşekleri üzerine toplamak ile gidilebilecek yol anca bu kadar olur.
Hoca kime adamlık öğretmeye çalışıyor ?
Kendisini her fırsatta taraftar ve medyanın önüne atan yönetime mi ?
Buna gülerim anca.
Çıksın konuşsun arkadaş, istediklerim olmuyor bende oynatamıyorum takımı desin. Bu kadar mı zor bunu demek. Zaten herkesin gördüğünü dile getirmek bu kadar mı zor ?
Geçen yıl adamın en has 5 oyuncusu takımdan gitti, tabi yüzünde güller açmasını beklemiyoruz, ama sorumluların önünde kalkan olmasını da istemiyoruz....
Eğer heyecanını kaybetti ise, benden bu kadar desin, Ünal Hoca ile yer değiştirsin, tribüne çıksın, Başkanlığa aday olsun...
Yorum
-
abi benimde 2 yaşında çocuğum var henüz takımları ayırt edemiyor sadece top aynayan adamları görünce gooooo diye bağırıyorİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu soruya cevabım evet oldu benim hep,bu sebeple de çocukları bari sıkıntıya sokmayım diye çok düşündüm ama yapamadım,çektiklerimizi onlar da çekecek malesef.
ama sende olduğu gibi benim çocukta benim çektiklerimi çekecek yani çekmesi için elimden geleni yapacağım
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum