İlk olarak calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu sene bu lig büyük ihtimal hükümsüz olacak onun için lig nası geçerse geçsin. düşünün, sezon bitti, fener küme düşürülmek zorunda kaldı, geçen sene düşenler buca, k.paşa, konya, onlar geri mi gelecek? sivas var eskişehir var onlar da düştü diyelim, geçen sene bank asya play off unda elenenler ne olacak? bana kalırsa seneye kimse avrupaya gönderilmeyecek, süper lig 20 veya 21 takım olacak,bank asyada öyle. yani kaosun içinde giden bir ligde başarı olsa ne olur olmasa ne olur birde bu açıdan bakalım. bunun yanında öyle kolay değil şenol güneş gitsin demek. bu takımı şenol güneş geçen sene çamurdan aldı, akpak pamuklara sardı. 82 puanı aldı, takımı şampiyon yaptı. aynı takım ersun yanal ve diğer gelen teknik direktörlerin elinde bi başarı alamamıştı. bu kadar başarıyı, hadi bırak başarı dahi olmasın, şenol güneş gibi adamı göndermekten bahsetmek 3 maç sonunda ayıptır. şenol güneş mutsuz evet, ama 3 maçta bazı topçuları eşşek taklidi yapıyor adam mutsuz olmasın mı? arada kamera çekiyo adam kendini yiyo bitiriyo. hadi şimdi gitsin diyelim şenol güeş, kimi getiriyosunuz başa? bi yabancı gelse bana en az 3 sene 4 sene lazım cart curt diyecek her gelen yabancı gibi. yerlilerden ise kim gelebilir ki? zaten gelmesin kimse, şenol güneş ceketini alıp ben bu işi bırakıyorum demeden onu göndermek demek takıma ihanetin dik alası.En son cemoli5408 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 09:33.Trabzonspor
Yorum
-
Dedim ki kendime akşam akşam sinirli bir halde yazı yazma;zira 20 yaş ve altı o kadar çok hadsiz var ki site de yine kavga çıkacak.Sakinleştim bir daha düşündüm dün akşamı ve yazıyorum;
Evet 3 günde bir maça adapte olmaya çalışan bir takım var...Üstelik yeni oluşan bir takım ve de aslında çok da kötü oynamayan bir takım..
Fark ; geçen sene nasıl olsa kazanırız rahatlığı gitti yerine nasıl olsa gol yeriz steresi geldi.
Şenol hoca elbette iyi bir hoca ama Zaten istediklerimizi ve kızdıklarımızı yapsa Dünyanın sayılı hocası olurdu.Serkana tahammül etmemek,Alanzinho ve Volkan'ı daha erken oyuna alarak ve Halil'in gerçekten ne görevde olduğunu hepimize açıklayarak bunu yapabilirdi?
Olmuyor işte hocamda haftada 3 maçı kaldıramıyor, Rotasyon denilen derse daha bu sene başladı ve sınavlar zayıf...
Hee bir de Sercan ve Eren gibi 32 kişi denilen ama 15-16 oyuncu arasında dönen kadroda şans bulamayan geleceklerimiz var,diğer ve niceleri gibi onlarda çürüyüp gitmeye mahkum; zira hocamın yapısı bu!!!
Aslında çözümler basit bas bas bağırıyor ama dedim ya Hocam bir garip; O Türkiyenin sayılı hocaları arasında kalmayı yeğliyo,vizyonunu genişletme çabasında değil...
Serkan ve Glowacki inanılmaz formsuz,Colman beyniyle ayakları arasında iletişim sorunu yaşıyor;Halil nerde oynadığının farkında değil,Pawel şans bulmuyor ki yorum yapılsın,gençler kanayan yara laf olsun diye alındılar,yazık olup gidecekler sene sonun da!
Sorunlar belli , çözümü aslında basit ama nutku tutulmuş bir adam ve yardımcı var yanında, hayrolsun diyelim...
Zira beni ilgilendiren tek şey ŞL başarısı;insanlar aç kurt gibi bizim başarısızlığımıza dua ederken onlara bu imkanı vermek istemiyorum.
Yoksa BJK ve GS aynı tas aynı hamam belli ki ip yine bizim ve Fenev'in elinde;değişen bir şey olmayacak ama Şampiyonlar ligi apoleti başka...
Geçen sene kazandığı sempati ve hayranlığı daha da arttırmanın tek yolu ŞL...
Nasıl olsa Play-off denen uydurma kılıf benim sizin gibi topçularında aklında, er geç toparlanılır ligde ne de olsa 17 de 16 yapmak gayet doğal bu ülke de
Ama ŞL başka vizyonu,markası,reklamı,kattıkları tartışılmaz bir lüx...Onun için Karabük maçı berabere biter ama LİLLE maçının öyle bir hakkı ve lüksü olamaz!
Umarım Dünya hocalığı olma yolunda aklını biraz daha sahaya ve çevresine verir HOCAM!!!Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
Hepimiz olup biteni görüyoruz. Bizim gördüğümüz şeyi Şenol hocanın çıkıp söylemesi neyi değiştirecek? Geçen yılki kadronun dağıldığını, yeni oyuncularla yeniden bir sistem kurmak zorunda olduğumuzu zaten basın toplantılarında söyledi. Daha çıkıp ne diyecek? Yönetimi taraftara şikayet mi edecek? Kendini onun yerine koy ve çık bir basın toplantısı yap. Ne söylerdin?İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu kadar güzellik yaşattıktan sonra öyle kolayına hesap kesilemez.
Ama Şenol Hoca kendini mutsuz ediyor. Öyle paratoner gibi tüm şimşekleri üzerine toplamak ile gidilebilecek yol anca bu kadar olur.
Hoca kime adamlık öğretmeye çalışıyor ?
Kendisini her fırsatta taraftar ve medyanın önüne atan yönetime mi ?
Buna gülerim anca.
Çıksın konuşsun arkadaş, istediklerim olmuyor bende oynatamıyorum takımı desin. Bu kadar mı zor bunu demek. Zaten herkesin gördüğünü dile getirmek bu kadar mı zor ?
Geçen yıl adamın en has 5 oyuncusu takımdan gitti, tabi yüzünde güller açmasını beklemiyoruz, ama sorumluların önünde kalkan olmasını da istemiyoruz....
Eğer heyecanını kaybetti ise, benden bu kadar desin, Ünal Hoca ile yer değiştirsin, tribüne çıksın, Başkanlığa aday olsun...Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
öncelikle ben takımdan memnunum evet eksikler var ciddi bir son vuruş eksikliğimiz var. bir takım yediği bütün golleri son 6-7 dk içinde yiyorsa burada ciddi bir problem var. ya takım maçı bitti artık diye düşünüyor yada adamlar aşırı yorgun ki bence yorgunluk bahane olamaz. ben lig başlarken 5 lig maçı bu takımdan beklentim yok demiştim halende bu sözün arkasındayım şampiyonlar liginde alınacak mağlubiyet bence telafi edilemez ve her daim sorgulanır çünkü açık bir arena ama lig için aynı şey söylenmez türk futbolcular daha ısınamadı lige son vuruş yükü burak omuzlarında halen tabi hocalar bizden iyi görüyor bunu onlarda ister takım süper olsun. şenol hoca kurttur. kafasında şu anda büyük ihtimalle türkiye kupası şablonu bile belli bu kadrodan 3 takım çıkarma peşinde o sebeple ligde puan kayıpları olacak evet ekstra bir durum ama olacak benim tezime göre 2 lig maçı daha bizim için kazanırız yada kaybederiz bilmem azap geçecek ama rayına oturacak takım bundan şüphem yok. ben bu takıma ve hocalara güveniyorum. onlar için en byük zorluk taraftar. interi yenmiş takımını nasıl stad doldurmadan 5 bin kişilik eksikle bırakıyorsan şimdi öyle ahkam kesmeye hakkın yok bekleyeceksin. yenilsende yensende bekleyeceksinÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.
Yorum
-
Reha, bu yaştan sonra Şenol hocanın senin dediğin hale gelmesi zor. Bu haliyle idare edeceğiz ya da daha iyisini bulacağızİlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Dünya hocalığı olma yolunda aklını biraz daha sahaya ve çevresine verir HOCAM!!!
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Birde şu var ki son 15 yıla baktığımızda ne zaman şampiyonluk mücadelesi verdiysek başımızda hep o vardı.Futbol adamı olmaktan öte,bir hocadır,bir ekoldür Şenol Güneş.Geçen sene ve önceki senelerde türlü hileler ile hakkı yenmiş tek hocadır o.Biz daha yakın geçmişte futboldan soğuyorduk az daha.Şenol hoca hala daha ayakta ve dimdik bu takımın başında olduğu için bence teşekkürü fazlası ile hak ediyor.Düşünsenize sürekli hakkınız yeniyor,yiyenlerin bir kısmı cezaevinde tutuklu,fb li bir federasyon ve hakkı hala teslim edilmemiş bir takım ve bir hoca ve bizler.Demoralizasyonun en alasıdır bu durum.Tüm bunların ışığında ilk 3 haftaa aldığımız 2 puan moralimizi fazla bozmamalı ve takımın gerçek sorunlarını görmeliyiz.Takımdaki en büyük sorun uyum sorunudur.Ama Şenol ve Ünal hocalar sayesinde bu durumu pek yakında aşacağımızı düşünüyorum.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
dünkü maç tek kelimeyle hayal kırıklığıydı benim için.belkide geçen seneki takımın oyununa alıştığımız için bu seneki oyun benim gibiler için zevk vermiyordur.sezon başındayız iyi olacağız takım oturacak gibilerinden avuntularla 3 haftayı geçirdik ama hala takım oyununu oturtamadık,inşallah karabük maçı başlangıç ve çıkış maçımız olur.fenerasyona her fırsatta kızıyordum ama bu play off olayının bizler için iyi olacağını dün akşamki maçtan sonra daha iyi anladım.3 kulvarda mücadele edeceksin sonrada tekrar şampiyon olacaksın bu kadroyla diye beklentimiz varsa play-off tam bizim için getirilmiş bir sistemdir.
Yorum
-
B...yedik o zaman deseneİlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReha, bu yaştan sonra Şenol hocanın senin dediğin hale gelmesi zor. Bu haliyle idare edeceğiz ya da daha iyisini bulacağız
Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
Ben bu sene ligden ümidi kestim zaten.Puan kaybedilen her maçtan sonra Şampiyonlar ligi kozu ortaya atılacak.Kafalar ordaydı, kafalar şurdaydı, konsantre olamadık, zafer şarhosuyuz vb.Bursa, GS, BJK, Fb ile oynayacağımız maçların takvimine bakarsanız ya ŞL'deki maçtan 3 gün önce ya 3 gün sonra oynayacağız.Götürebileceğimizi sanmıyorum bu işi.
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak iyi olur..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi benimde 2 yaşında çocuğum var henüz takımları ayırt edemiyor sadece top aynayan adamları görünce gooooo diye bağırıyor
ama sende olduğu gibi benim çocukta benim çektiklerimi çekecek
yani çekmesi için elimden geleni yapacağım
Allah esirgesin,
evden çıkmadıysan şimdi çıktıysan akşam öp benim yerime yiğenimi
Hayırlısı diyelim Lazkopat,benim umudum var takımdan,ama dediğim gibi Samsun'u yenmeliydik,olmadı canımız sağolsun,tikelir bu takım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum