Zokora bence takımın en iyisiydi tartışmasız adam her yere koştu hiç top ezmedi kaptığı topların hepsinde adam eksilterek pasını doğru yere verdi hücuma bile çıktığı oldu tartışmasız en iyi transferimiz..
Teşekkür ederim cevaplar için.İyi oynamasına sevindim takımı çok sahiplendi ben öyle hissediyorum.Hep iyi oynamaya devam eder inşallah
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Aynen öyle takım tam oturdu derken yine dağıldık...
Manchester örneği çok yerinde adamların zaten geri 4'lü sabit.. Orta sahaya bi young'u aldılar smalling'i de ara ara oynatıyodu onuda monte etti tıkır tıkır top oynuyo adamlar..
Biz takıma Zokora , Adrian ,Celutska , Cech , Halil 5 tane adam monte ettik kafadan diğerleride cabası...
Sabredicez , sabredicez ne yapalım...
Aynı takım üstelik Burak yokken (aslında takım oyununa katkı vermiyor) Inter maçının ikinci yarısında altyapıdan beri birlikte oynuyormuş gibiydi.
Bir gerçek var ki yüksek mücadele olmadan başarı zor. Inter maçında pas yaparak bu açığı kapattık. 46. dakikadan başlayan bir bölümde çoğu rakip sahada olmak üzere arka arkaya 28 pas yaptık ve pozisyon Serkan'ın ofsayta düşmesiye bitti. Gerek bugün gerekse İbb maçında topsuz oyunu oynamadık. Rakipler orta alanda hep bizden iki fazlaydı.
Topsuz oyunu bu kadronun çok iyi becereceğini düşünmüyorum gerçi geçen sene de bu konuda çok iyi değildik eldeki oyuncular topla oynamayı, topa sahip olmayı daha çok seviyor ama kompakt bir takım olamadığımız için paslı oyunda etkili olan oyuncularımız vasatmış gibi gözüküyor halbu ki bu işi becerebilsek şimdi eleştirdiğimiz oyuncuları burda övüyor olacaktık
- Ben izlerken golü ne zaman yiyeceğiz diye düşünüyorum bu aralar...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Abi bugun Zokora olmasaydi darmadagin olurduk.. Kimi zaman neredeyse stoper oldu, kimi zaman takimi uyardi. Hic top kayip etmedi, mudahaleleri her zaman yerinde..
Colman en cok sevdigim topcumuz, ama arkadas orta saha oyuncusu bu kadar top kaptirmamali..
Sahada arkadaslarina "Daha cok pas yapalim" diye yalvarsada, onu dinleyen pek olmadi...
Aynen öyle o pozisyonda elleriyle top dağıtın gibi bişeyler söylüyordu ama diğerleri malesef skoru 5-0 zannediyordu
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Son zamanlarda yabancı olarak gelip özellikle Zokora kadar bu takımı sahiplenen bir yabancı görmemiştim , hele birde kariyerine bakınca önünde saygıyla eğiliyorum , Celustka'yıda katabiliriz...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Topsuz oyunu bu kadronun çok iyi becereceğini düşünmüyorum gerçi geçen sene de bu konuda çok iyi değildik eldeki oyuncular topla oynamayı, topa sahip olmayı daha çok seviyor ama kompakt bir takım olamadığımız için paslı oyunda etkili olan oyuncularımız vasatmış gibi gözüküyor halbu ki bu işi becerebilsek şimdi eleştirdiğimiz oyuncuları burda övüyor olacaktık
Sanırım daha iyi olacaklar sınıfında Adrian, Cech, Colman, Celustka, Zokora gibi oyuncuları kastediyorsun.
Aksayan kimler olur ? Kimler topsuz oyunu beceremezler?
Bugun birtek benmi Serkana uyuz oldum? Tama abi formsuz falan olursun, ya iki pas yapamazmi insan..
Tek suçlu Serkan değildi lakayıt tavır çoğu topçuda hissedildi Celutska ile Giray çarpıştı ya kaç kere onları bile beğenmedim ben...
Tabii serkan üst üste formsuz bu kadar maç oynayınca doğal olarak 1. Günah keçisi olarak o ilan edildi...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Zokora varken , Celutska... Biraz saçma olmuş İnter maçına bağlı olarak mı seçildi acaba.. Taraftar oyları falansa ondandır.. Celutska'yı ben hiç beğenmedim bu akşam..
Yorum