Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonsporun standart özelliğidir kötü başlarsa kötü gider!!!
    bu seneyi unutalım ve gelecek sezon için "takım" olmaya çalışalım!!!
    hep destek, tam destek!!
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam konuyla alakası yok ama şu nickini hep futbol aşkı olarak okuyorum
      Senin gibi göz yanılması yaşayan çok üye var yanlız değilsin

Pawel'in de patlama yapmasını istiyorum nedense şu aralar... yanıltsa bizi
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Bu Takım neden bir sezon kötü olup bir sezon iyi oluyor.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam konuyla alakası yok ama şu nickini hep futbol aşkı olarak okuyorum
          Sen yazmasan ben halen daha öyle okuyordum .Şimdi farkettim valla
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu puanlari cok arayacagiz. Kendi kendimize yazik ediyoruz.
            Colman kaleci ile karsi karsiya kaliyor ama sag tarafindaki arkadasinin önünde bombos bir kale var
            kendisi kahraman olmayi düsünmese arkadasina verecek pasi ve gol olacak ama Colman kahraman olmak istedigi icin o top
            önce kalecinin eline, sonrada kale diregine carpiyor ve gol olmuyor. Zamani geldiginde biz ve futbolcular bu puanlar
            icin cok ahlanip vahlanacagiz. Umarim en kisa sürede toparlaniriz.

Ayrica Samsunsporlu oyuncunun yan hakemin gözü önünde resmen topu havadan eli ile almasina ragmen hic bir tepki vermeyen, bayrak kaldirmayan
            yan hakem ise bu gecenin SEREFSIZ damgasini yemistir. Oyuncularimizin direkt olarak ayaklarina ve dizlerini vurup tekmeleyen rakip oyunculara
            kirmiziyi cakmayan orta hakem de iyi bir oyun yönetememistir bana göre.
            En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 02:18.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• orta alanda bır turlu top yapıp oyunurakıbe kabul ettıremıyoruz suanda en buyuk sorun bu gıbı gozukuyor bu eksıklıgı sapara da katıldıgında gıderebılırız ama onunda form durumu ne alemde bılen yok yapabılecegımız tek sey onun hazır olması ıcın dua etmek sanırım...

Yorum

• Bir Önemli Noktada Konsantre Sorunu ? -Olamıyoruz.

Her Maçın Ardından Son 10 Dakika Deja vu Yaşıyoruz.

Bana Göre Şampiyonlar Ligi Süresince Bu ve Bunun Gibi maçları Sık Sık Yaşayacağız.

Belli ki Kadro 32 Kişi Ama Biz 15 kişi ile Bu Rotasyonu Sağlayacağız.(Volkan,Aykut,Mustafa,Sapara.)

Kadro iyi Oturunca Daha güzel Sonuçlar alacağız.Ancak Derinlik konusuna katılmıyorum.Bu Kadronun Derinliği Dize kadar.Ferhat,Sezer,Barış,Sercan,Pawel vb.. Bunlar Sığ Daha Derin için Devre Arasını bekleyeceğiz gibi..

Yeni Kurulan Kadrolarda Bu Gibi Sıkıntılar olabilir.Sabretmeliyiz...
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadro da aklıma yatan kadrolardan birisi bu kadro belki gol konusunda sıkıntı yaşar onun dışında şuanki kadroya göre daha derli toplu daha dengeli gözüküyor.
                  Bir gerçek var ki yüksek mücadele olmadan başarı zor. Inter maçında pas yaparak bu açığı kapattık. 46. dakikadan başlayan bir bölümde çoğu rakip sahada olmak üzere arka arkaya 28 pas yaptık ve pozisyon Serkan'ın ofsayta düşmesiye bitti. Gerek bugün gerekse İbb maçında topsuz oyunu oynamadık. Rakipler orta alanda hep bizden iki fazlaydı.

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Takım neden bir sezon kötü olup bir sezon iyi oluyor.
                    Abi, GS neden kotu oluyor? FB neden olmuyor? Man Utd neden hersene daha iyi oluyor?

Cok kolay..

Biz 3 senede bi iskelet kurup takim kurduk.. Sonunda sampiyon olan takimi yarattik

GS desen, iskelet yok, takim yok, transfer ver.. Sonuc = 0
                    FB birkac yildan beri ayni iskelete korudu, bir iki nokta transfer yapti, her zaman yarisin icinde oldu.
                    Man Utd belkide 5 sene ayni oyunculardan kurulu, bir iki tane transfer yapildi.

Demek istedigim, basarinin formulu para degil, futbolcu degil
                    Istikrar, sistem ve ozguven.
                    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Takım neden bir sezon kötü olup bir sezon iyi oluyor.
                      Cünkü bu takim o takim degil!...
                      Hem mevcut takimin kötü oldugunu düsünmüyorum.

Yorum

• Ben maçı izleyemedım Zokora nasıl oynadı
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi, GS neden kotu oluyor? FB neden olmuyor? Man Utd neden hersene daha iyi oluyor?

Cok kolay..

Biz 3 senede bi iskelet kurup takim kurduk.. Sonunda sampiyon olan takimi yarattik

GS desen, iskelet yok, takim yok, transfer ver.. Sonuc = 0
                          FB birkac yildan beri ayni iskelete korudu, bir iki nokta transfer yapti, her zaman yarisin icinde oldu.
                          Man Utd belkide 5 sene ayni oyunculardan kurulu, bir iki tane transfer yapildi.

Demek istedigim, basarinin formulu para degil, futbolcu degil
                          Istikrar, sistem ve ozguven.
                          Aynen öyle takım tam oturdu derken yine dağıldık...

Manchester örneği çok yerinde adamların zaten geri 4'lü sabit.. Orta sahaya bi young'u aldılar smalling'i de ara ara oynatıyodu onuda monte etti tıkır tıkır top oynuyo adamlar..

Biz takıma Zokora , Adrian ,Celutska , Cech , Halil 5 tane adam monte ettik kafadan diğerleride cabası...

Sabredicez , sabredicez ne yapalım...
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben maçı izleyemedım Zokora nasıl oynadı
                            Kendi seviyesinin altında ama takım ortalamasının altında değil. Benim düşüncem

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben maçı izleyemedım Zokora nasıl oynadı
                              Zokora bence takımın en iyisiydi tartışmasız adam her yere koştu hiç top ezmedi kaptığı topların hepsinde adam eksilterek pasını doğru yere verdi hücuma bile çıktığı oldu tartışmasız en iyi transferimiz..
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Dagilmadik, dagittik...

Kaynak: Senol Günes

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X