Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hah , bir de bu konu var .
    Sapara ligimiz şartlarına uyum sağlamış . Kasapları tanıyor , hangi pozisyonda nasıl tekme yiyeceğini biliyor .
    Neden kadroya alınmadı şaşkınım doğrusu .
    Sapara sakatlığı yüzünden oynayamadı.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sarı kartı yoktu ilk sarısı olacaktı
      Ondan once de adriana uctu ama sarj kart gormedi. Hatta hakem faul bile vermedi. Adrian olse belki faul verirdi...

Yorum

• İlk olarak mit_o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1-0'ın üstüne yatmaya alışmışız biz valla baya oldu herhalde 2-0 galip götürdüğümüz maç hatırlamıyorum ben ?
        Geçen sezon son maçlardan kalan pis bir alışkanlık gibi geliyor bana. Çok maçı bu kadar kötü olmasa da idare edip son anlarda aldık. Tabii o zaman her maçı alıyorduk kolay iş değildi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ben henrique olayını kaçırdım neden kadroda yoktu ?
          cezalımıydı?
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Biraz baktımda kadro ve değişikliklere yapılacak o kadarda bişey yok gibi 30 kişilik kadro var ama genellikle yedekten giren oyuncular belli defansif gereksinim duyulduğunda Mustafa aykut ofans gereksinimde Alanzinho ve yeni olarak volkan değerlendirilio bunun dışında pek bir değişiklik olmuyor sezer ferhat tayfun geri kalan 30 kişilik kadro içindeki oyuncular en son ne zaman oynadı bide serkanın yerine mustafa oynasa daha yararlı olmazmı?
            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• ...

Enteresan... Gerçekten de burada skora endeksli taraftar profili bayağı varmış... Eleştirmeyi bir kenara bırakalım... Sözde tuttuğu takımın malzemecisinden başkanına kadar, o gün hangisini gözüne kestirmişse ona sövüyor, bununla da yetinmiyor sövmeyen taraftarlara da hakaretler saydırıyor... Sözüm BMN yönetimine... El alem, ressamından şarkıcısına yorumcusundan spikerine kadınından erkek taraftarına kadar ortada bariz suç varken bile birbirleriyle kenetlenmişler. İnsanların gözünün içine baka baka gövde gösterisi yaparak karşılarındakilerini adeta eziyorlar... Biz ise kendi takımımızı yerin dibine sokmak için çaba gösteriyoruz... Bu nasıl bir taraftarlık anlayışıdır... Lütfen eğer bu takıma katkı sağlamak amacıyla bu platform kurulmuş ise... Burada yazılan yorumları denetimden geçirin... O küfürlü ya da hakaretvari cümleleri kullanan kişilerin trabzonspor taraftarı olduğuna inanmıyorum...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                senin yüzünden yenildik zaten sen sus...
                sehluk...
                eğoyime sehluk,olaa nagadarumese har

Yıllar geçsede üstünden bu kalp seni unuturmuu dıdıdıııııııı

laa olum bizim takım tarihinin en iyi yabancılarına sahip bence bu kadar iyi yabancı 1 sezonda gelmedi bize,zaman lazıııım zamaaan döktüreceeez tozunu attıracaz ligin haberiniz yok
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 1-0 iken 2yi hiç aramıyoruz.ayrıca 2. yarıda oynadığımız oyunun adı futbol değildi herhalde.
                  colmanın pozisyonu hariç pozisyonumuz bile yok.o golde nasıl kaçtı.2 kişi bi golü atamadılar.
                  Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Eminim ki bu mac donum noktasi olacak. Teknik heyet ve futbolcular yaptiklari hatalarin farkindadir ve ona gore ilerleyen haftalarda daha iyi olacagimizi dusunuyorum!

Yorum

• Son 12 maçtır rize ve orduspor hazırlık maçları hariç 2 gol bulduğumuz maç yok
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yedekten gelenlerin birisi 87 de girdi
                        Diğeri top yapan oyuncunun yerine top yapamayan olarak girdi.
                        Katkı yapamayışlarının nedeni yetersizlikleri mi yoksa oyun bölgeleri mi ya da mental yorgunluk mu ?
                        Bütün kötü oyunu buna bağlamak adil gözükmüyor.
                        Ibb macinda Alan'i, bu aksam Volkan'i gol öncesinde izlemeni rica ediyorum...

Alan 60'de, Volkan 75'de oyuna girdi...

Bunlar (belki kücük) ama bana göre önemli ayrintilar...

Yetersiz olduklarina inanmiyorum, bana göre mental olarak oyuna adapte olamiyorlar...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adrian sence yanlış yerde değerlendirilmiyor mu 2 haftadır???

Bana göre Manisa maçında ki gibi oynaması gerekiyor, serbest olmalı, Colman'dan top alıp dağıtmalı diye düşünüyorum...Adam bu değil, hepimiz boşuna eleştiriyoruz Adrian'ı...
                          Adrian markaj altında oynayan bir oyuncu değil eğer hoca forvette oynatmaya devam ederse çok eleştirilir bu oyuncu ben ilk alındığında hatırlayan arkadaslarım bilir Jaja tarzında bir oyuncu değil demiştim daha çok 2.bölge ile 3.bölge asında köprü görevi gören bir oyuncu. Milli takımlarda orta ikiliye yakın oynuyor bazen sol tarafta oynuyor ama sol-forvet olarak değil. Zaten dikkat ederseniz milli takımlardaki performansı çok iyi çünkü doğru yerde oynatılıyor.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Zamana ihtiyaç var.

Ama iyi bir forvet ve stopere daha fazla itiyaç var

Yorum

• Burak'ın gol sevincine sevindim en çok. Takım arkadaşlarıyla el ele tutuşması 'biz bir takımız' demekti.

Biz bir takımız. Taraftarıyla, hocasıyla, oyuncusuyla. Az sabır.

Azıcık pozitif olun yahu. Bir kere poziitif olun. Sosyal hayatınızda da böyle misiniz acaba hep, çok merak ediyorum.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yorgunluk,uyumsuzluk,formsuzluk vs...her şeyi anlarım..
                                Fakat şu ilk devrenin sonlarıydı galiba,taçtan -hem de orta sahadaki taçtan!!- sonra gol yiyorduk.
                                Bunu anlamam çok zor..
                                Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                                Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                                Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X