Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni saatli bombamız Aykut da hayırlı olsun Ceyhun la neden sözleşme uzatılmadı anlamak zor.Bu tip durumlarda oyuna girdiğinde Aykut tan çok daha verimli olurdu.Alanziho oyuna daha erken alınmalıydı topu ileri taşıyamıyorduk ve biz oyuna Aykut u aldık.
    Bir de bu takımdaki cünup kimse gitsin yıkansın nedir bu ya geçen sene herhalde 10 senelik son dakika golü atmışız.Son 5 dk da şamoiyonluğa oynayan kaç takım 5 puan verir.Şaka gibi geçen sene 85 dakika oynansa maçlar açık ara şampiyonluğu kaçıracak takım bu sene nerdeyse lider olacak.

Yorum

• Samsun aşırı sert oynadı, hakem göz yumdu. Normal şartlarda ikinci yarının 10. dakikasından sonra samsunun 10 kişi devam etmesi gerekirdi. Hakem son dakikada kırmızı göstererek manzarayı kurtardı aklı sıra.

Bu vahşi futbol anlayışı ile Türk futbolu bir milim ileri gidemez. Defans yapmak bu değil. Futbol böyle çirkin bir oyun değil.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fb ile aramızdaki puan farkı 3, G.saray ile ise 1 Play-off sisteminde.
        bu sonuçlarla nasıl kalacaksın playofa?
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sadece ikinci yarıyı,gol yediğimiz dakikaya kadar izleyebildim.İzlenimim,orta sahamızın çok kolay geçildiği yönünde,haliyle müdafaa adamlarımız rakip takım forvetleriyle sık sık karşı karşıya kaldılar.Konsantre eksikliği,oyunun belli bir bölümünden sonra bazı oyunculardaki kondüsyon düşüşü ve ideal kurguyu bulamamak,şuanda lazım gelen şeyin biraz daha zaman olduğunu düşünüyorum.
          Bir de şu algıyı değiştirmek lazım,bu kadro bundan üç yıl önceki kurulan kadronun devamı değil,yeni bir dönemdeyiz artık,o yüzden şampiyonlar liginden elenmeyi,ligde belli bir süreye kadar puan kayıpları yaşamayı normal görebilmemiz lazım.
          ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana göre bu takımın tam kapasiteye ulaşması 20 maçı bulur . Bazı pozisyonlarda şapkadan tavşan çıkması gerekiyor , kolay değil .
            İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezon boyu istikrarsiz sonuclar alacagiz maalesef.

Yani bu sezonu unutun.
            tesekkürler

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tutmayın hürgünü gerçi forumda ateş söndü hürgünüm karadenizliliğimize verdim ben
              senin yüzünden oldu zaten sen sus...
              sehluk...
              En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 00:54.
              ölümüne trabzon !

Yorum

• 3. hafta puan iki liderle puan farkım maximum 7 olur.Kapanır daha çok maç var ama......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu sonuçlarla nasıl kalacaksın playofa?
                  Bence 55-60 puan Play-offa bırakır takımı.
                  Alırız diye düşünüyoruz.
                  Ve 70 puanı geçebilecek takım olacağını da düşünmüyorum.

Yorum

• Sapara oynasa orta sahamız bu kadar düşmezdi. Bir de bu Adrian çabuk değil miydi videolarda ya sahada resmen normal hızda Yardırıyordu videolarda.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Barcelona kötüydü.

Fark yaratan tek oyuncu Messi.

Şapkadan tavşan çıkartmadığı kaldı .
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Oyyy oyyy yakalım bir cigara daha ne edelum...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• --------Zokora------

---Colman-----Adrian---

-Halil-----Burak-----Henrique

Bu takımda ısrarcıyım
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Biz 1-1 barcelona 2-2 den taktı gidiyo
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkes kendisini muhtemel kötü bir sonuca hazirlasin simdiden.

Zor bir mac olacak kesinlikle.

Ne yazmsitim en basinda. Benim acimdan söylenecek fazla birsey kalmadi bu mac ile ilgili.

Son sözü Yönetime birakiyorum.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ya o ki hücum yapamıyoruz defans yapalım inter maçındaki gibi..taktiğimiz de bu olsun bu senelik..

2 maçta birbirinin kopyası...manisa samsun...artık inter maçının kredisi bitti...kendinize gelin ...

Şenol hocada dahil...
                                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X