Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa 42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence bu bizim takimda giray oynadigi mütdetce biz yenilmeye mahkumuz adamda bir olumlu top kullanma özelligi yok her yedigimiz gol onun yüzünden oluyor icimiz yaniyor ahulen ahhhhhhh
    ve sunuda ben eklim renkdas girayin ceza sahasinin yakinlarindaki faulleri bizi cok zor duruma sokuyor...
    girayin yerine yumlu oynasa ondan daha cok verim alir... tamam demiyorum yumlu cok iyi diye ama giraydan iyi bu ap acik ortada...
    İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
    Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
    FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adamlar kaçtılar , oyunlarını oynuyorlar gününü gün ediyorlar , bizim taraftar hala selçuk egemen vs vs .. YAzık ..
      Kimsenin derdi yada özlemi ne egemen nede selçuk. Tek derdimiz kalite. İsterse iki kalecimiz birden gitsin benim için sorun değil aynı kalitede biri gelecekse yada ona yakını..
      Futbol takım oyunudur eyvallah ama takım oyununu yaratanda kaliteli futbolcudur. Şu an bizde sınırlı sayıda var bu bahsettiğimden. Dile getirmek istenilende bu zaten yoksa kimse selçuğun kara kaşını kara gözünü özlememiştir bence.

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adrian fos çıktı iyi mi? 34 yaşında alex takımı kurtarıyor bi de bizimkine bak...
        Kurtarsaydı Ya Alex Dün Maçı. Bırak Bu İşleri Şikenin En Büyük Kaymağını Alex Yedi Bu Ülkede..

Yorum

• Meğer millet Şenol hocanın yere düşmesini bekliyormuş.Vurun acımayın.Şenol hocayı haketmiyor bu camia...
          Ligin 3. maçında bunları yazanlar ya kör ya da haindir...
          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Bu maçta Kemal Tokak'ı ilk kez izledim.Ama ben pek beğenmedim.En azından şu anki futboluyla bence bizim aradığımız stoper değildi.Bugün kırmızı kart bile görebilirdi.Ayrıca ikinci yarı iki defa zamanlama hatası yaptı.Birinde burağı düşürdü, diğerinde elle kesti.Tabiki bir maçla değerlendirilmez yetenekli de olabilir ama şu anki haliyle konuşulan paraları etmeyeceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takıma stoper aldırmayan da Şenol Güneş'tir kesin.
              ironi dimi bu renkdas
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
              Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
              FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Defansı eleştiren arkadaşlar, ligdeki maçlar, 70 erden 210 dakika rakip forvetlerle defansımız arasında oynanıyor. Müsaade edin bir kaç hata yapma lüksleri olsun.
                Samsunspor gibi bir takımın 60 dakika neredeyse tek kale oynamasının izahını bulmamız lazım. Girdiğimiz pozisyonlar sadece kontra atak. Atsak ne olur atmasak.

Yorum

• Serkan hariç diğer oyuncuların hepsi iyidi ne faydası var bu adamın her mac ilk 11'de cıkıyor anlayamadım gitti

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her kelimesine katılıyorum .

Bu mantaliteden de en kısa sürede vazgeçmesini ümit ediyorum .Samsun bank asyada bu kadar baskı kuramadı rakiplerine .
                    Samsunun Tek Amacı Trabzona Köstek Olmak Bundan Sonra Bütün Maçlarını Yenileseler Olsun Trabzondan Puan Aldık Diye Sevinirler.

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimsenin derdi yada özlemi ne egemen nede selçuk. Tek derdimiz kalite. İsterse iki kalecimiz birden gitsin benim için sorun değil aynı kalitede biri gelecekse yada ona yakını..
                      Futbol takım oyunudur eyvallah ama takım oyununu yaratanda kaliteli futbolcudur. Şu an bizde sınırlı sayıda var bu bahsettiğimden. Dile getirmek istenilende bu zaten yoksa kimse selçuğun kara kaşını kara gözünü özlememiştir bence.
                      Sen şu kadroya kalitesiz diyorsan bilemem ama bana göre geçen seneki kadrodan daha kaliteli .Sadece zamana ve şenol hocanın isteğine ihtiyacımız var.Küstüm oynamıyorum demekle olmaz bu iş !

Yorum

• kanatlarında ortasaha ve forvetten bozma isimler oynayan bir takımıa ısrar ve inatla 3'lü forvet oynatma inadından vazgeç da be adam yeter da
                        halil burak 2'li forvet yap adrianı at onların arkasına bi de göbekten dene şu oyunu da
                        senin başka bir taktik anlayışın yok mudur bu futbol ile ilgili
                        serkan kaç maçtır ortasahada deneniyor ama tutmuyor
                        terimin sabri inadı varsa benim de serkan inadım mı var demek istiyorsun bize
                        tamam şu anki kadronun oluşumunda istediklerin yapılmadı onda bi günahın yok
                        ama elindeki malzemeden 4-3-3 çıkmıyor artık
                        bir zahmet maçların en azından 20 dakkasında başka sistem dene bu takımda
                        bu takım daha çok arar disiplinsiz diye yollanan futbolcuları

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bizim yeni bir baskana ihtiyacimiz var, her transferi yapabilecek birisi mesela ali agaoglu
                          senol hocanin istedigi transfer yapilsaydi kendide daha mutlu olurdu bizde, fakat oda cok sessiz kaliyor, ciksin söylesin yönetim beni dinlemiyor diye 1 haftada yollayalim sadri baskani..
                          bence şenol hoca hem teknik direktör hem başkan olsun gitsin istediği oyuncu alsın.
                          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine güldürüyor beni bazı arkadaşlar kafalarında putlaştırılmış Şenol Güneş imajı olduğundan eleştirmeye kıyamıyorlar ama aslında Şenol Hoca'ya en kötüsünü yapıyorlar.Arkadaş Adrian'ı deliler gibi isteyip bire bir görüşmeye giden,ikna etmeye çalışan Şenol Hoca,tam tersi yönetim maliyetinden dolayı karşıydı Adrian'a sırf Şenol Hoca'nın gönlü olsun diye Polonya'nın bonservis rekorunu kırarak aldık Adrian'ı.Hala inadına inadını Fenerbahçe'li at gözlüğü takmış Aziz'in peşinde koşan taraftarlar gibi yönetime sallayan var.Tamam hataları vardır ama kesinlikle zerre hatalı olmadıkları konu Adrian konusudur.Tamamen Şenol Hoca'dadır Adrian'ın mesulliyeti.
                            aaaa bu olmadi simdi, belki hoca da istemistir ama yönetim kesinlikle karsi çikmadi, Tuncay Bekiroglu'nu hatirla istersen, adam Lehçe'yi örendi orada kala kala ^^ sonra da artiz gibi hava atarak Adrian Miyerzeyevski'yi renklerimize bagladik çok mutluyuz o da çok istedi ve isimizi kolaylastirdi gibi laflar bilmem ne 5.250me : polonya rekordu, aferin aferin havani yiyim senin Tuncay o aralar ona burada af edersiniz ama yalakalik yapan taraftar da ayni onun gibiymis iste, yalaka Tuncay, fb gibi camialara yakisacak tipte olan adamlar yönetimimizde, gicik oluyorum su her konusmasinda gereksiz yere gülüp abartarak konusmasini
                            "Celustka'nin isimini tüm Dünya ögrenecek" ççç
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Takım iyi, Yaşamış olduğu Rotasyonun Sıkıntısını Çekiyor Oturdukça İyi yerlere gelecektir.İyi İşler yapacaktır.

Sorun Söylenildiği kadar Derin ve geniş Kadromuz Yok 32 kişi var Bunların kaçı 11 de Oynayabilir yada Alternatif olabilir..

Cech-Ferhat mı, Zokora-Sezer mi, Sol Açık Kaç Sağ Açık kaç kişi, Stoper Glowackinin Alternatifi Mustafa Girayın ki Kim ?

Sorun Burada Saha içinde Alternatif Sıkınıtı yaşıyoruz Zokorayı Dinlendiremiyoruz,Colmanı ,Girayı,Halili,Cech'i Haliyle yaşadığımız Sıkıntının Aynısını 3 Maçtır Son 10 Dakikada yaşıyoruz. Deja vu gibi..

Adrian ve Jaja Elma ve Armut gibi Çok farklı mevki,Özellik herşey olarak karşılaştırmak Çok yanlış Yorum Yapmamıza Sebep oluyor..
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Meğer millet Şenol hocanın yere düşmesini bekliyormuş.Vurun acımayın.Şenol hocayı haketmiyor bu camia...
                                Ligin 3. maçında bunları yazanlar ya kör ya da haindir...
                                Çok Değil Haftaya Bugun Bu Saatlerde Lille Galibiyetinden Sonra Hepsi Şenol Baba Yazar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X