Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Adrian'ı kim izledi ?
    Şenol Güneş ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetime sallamak pek doğru değil bence hataları var ama şenol güneş bu oyunun tek sorumlusudur .

Mantikli simdi senin bu söyledigin? Kadro yeni diyoruz, zaman lazim belli ki...

Tek sorumlu var: Kadroyu koruyamayan Yönetim..!

Bak gayseye, bak oynadigi futbola, tel tel dökülüyor adamlar. Cünkü yeni bir kadro olusturdular.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Zeminden kimse bahsetmiyor...Nedensiz.Pası seven bizleri yordu o zemin.
        Entropi İyidir.

Yorum

• Ortasaha...
          Özkan SÜMER

Yorum

• Adriani birde Sampiyonlar Liginde görün siz. Toplamislar yarmalari Süper Lige gelen giden ayaga basiyo bacaga giriyo. Böyle futbolcularin barindigi bir ligde Barcelonayi koysan adamlar 3 mac sonra pes ederler.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• trabzonun meşhur menejeri mithat halis ne yapıyordur..bize kakaladığı bir yığın kazmadan kazandığı milyonlarca dolarımı sayıyordur? yönetim bu adamın menejeri olduğu bir oyuncuyu daha trabzona getirirse valla isyan çıkar..ortalık fena karışır..webo 200 bin euro ya gelmişken bize gelen saplamalara bak...
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• 31 kişilik kadrosu olan ve şampiyonluğa oynayan takımda kurtarıcı olarak hala alanzinho oyuna giriyosa söyleyecek birşey yok.. az öz transfer yerine çok boş transfer tekniği denendi tutmadı olay bu.. şenol güneşe her zaman eleştiri yapıyodum bugün yapmayacağım bir anlamı yok yedek kulübesinde kurtarıcı yok ne yapsın.. ha serkanı niye bu kadar tutuyo bu kadar seviyo onuda anlamadım bu sene oynadığı bütün maçları izledim bir tane tek bir tane olumlu hareketini görmedim.. herneyse.. biz transfer döneminde boşuna bağırmadık türk alın diye şimdi mustafaya serkana hatta sezere hatta tayfuna kaldık..

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  transfer edilen her oyuncu illa birinin yerine alınacak değil,
                  mevki olarak soruyorum yani nereye alındı?

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4-5 Milyon avroya alınan topçuları bedavaya gönderen, Ş.L. gelen paralar ile kafasına göre transfer yapan ve istanbul kulüplerinin yararına çalışan Sadri başkan bu hezimet senin eserin.Sen gideceksin başkası değil sennnnnnnnnn...
                    bu dediğini siz kongre üyeleri yapabilir bizde size gereken desteği veririz en azından ben şahsım adına veririm.

Yorum

• Kim ne derse desin şu transferlerden en iyisi Adriani bence...

Yorum

• Bu arada Mustafa Sarp direk kirmizi kart alacakti. Bugun yine cok hakem hatalari vardi

Yorum

• neden neden neden neden nedeeennnnn? 1 gol atıp yatıyoruuuzzzz???biri bunu bana açıklasın...neden 2,3,4 aramıyoruuuuzzzz?
                          Hamiş

Yorum

• Biri bana oyun kurucumuzu söylerse iyi olur.
                            Trabzondan akıllarda kalacak tek şey kolbastı olacak
                            Trabzonsporun oyunu değil

Yorum

• - Benim tek merak ettiğim Şenol Hoca'nın küstüm tripleri , hiçte anlayamadım zaten ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Adamlar kaçtılar , oyunlarını oynuyorlar gününü gün ediyorlar , bizim taraftar hala selçuk egemen vs vs .. YAzık ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X