Arkadaşlar olur bu tür şeyler.Oyuncular yeni birbirlerine alışamadılar.Takım henüz oturmadı.Artık her şey eskisi gibi değil.Zor takım kolay takım yok.Play of dalgası olunca herkes maçları asılacak artık.Eskisi gibi 3-4 takım üstüne kurulmayacak artık lig.Artık yenilmeyede puan kaybetmelerede alışın.Biz bir kere şampiyonluğu geçen sene kaçırdık.Bir daha kim öle kim kala...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada maç sonrası neden sevindiğine anlam veremediğimiz samsunun kalecisi ;

maçtan sonra sevinmesini görünce kesin fenerlidir dedim adi herif..hiç şaşırmadım..bunların kanı bozuk...ama suç sende bu adileri sevindiren bizleriz..2. yarı samsunun gol atacğı bal gibi belliydi..hele oyuna aykut girince kesin gol yiyeceğiz demiştir herkes..aykuta allah rızası için bir hakem kırmısı versede bu adamı oynatmasa..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
- Farklı olabilirler ama hemen hemen aynı mevkii için düşünüldü Adrian , zaten Adrian'a ben güveniyorum ama Jaja'yıda arıyorum açıkçası ...İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian ile Jaja farklı oyuncular. Bir oyuncunun yerine adam alırsan aynı özelliklerde olması gerekir, Jaja farklı oyuncu evet ama disiplinsiz olacaksa ne anlamı va,
çıkıp ta biz Trabzonspor'uz ahlaksız disiplinsiz oynayacaksa oynamasın diyenler, şimdi eksikliğini hissediyoruz demesinler hiç,Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
yerli futbolcu kalitesizliğimiz (tabi 12 yabancınında kalitesi tartışılır!) yüzünden bu sene hedef şampiyonlar liginden para toplamak ve türkiye kupasına aşırı önem vermek olmalıdır. ligde bu kadroyla başarı gelmeyecek malesef...
Yorum
-
Biz o günleri göremeyeceğiz artık inanıyorum hocanın pawele garezi varİlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStatda Samsun Taraftarının Arasındaydım ..
-Öncelikle Trabzonlu Gençleri Tebrik Ediyorum Maç Boyunca Hiç Susmadılar Samsun Taraftarının Sesini Bastırdılar.
-Maçın İlk Yarısında Trabzon Tarafına Habire Küfür Sallayan 5-6 Kopil Vardı Devre Arası Sivil Polisler Geldi Hepsinin Tc.Kimlik Ad Soyad Aldı İkinci Yarı Yerinden Bile Kalkamadılar
-Takıma Gelince Golü Yiyeceğimiz Belliydi İkinci Yarı Bağıra Bağıra Geldi Gol.
-Atamayana Her Zaman Atıyorlar. Biz Ne Zaman 2. Golü Bulursak O Zaman Maç Kazanabiliriz.
-Burak'dan Başka Gol Atcak Adam Yok. Çözüm Pawel-Burak İkilisi. Geçen Sene Umut'un Yanında Koşular Yapıyordu Burak Fakat Bu Sene Tek Başına Sağa Mı Koşsun Sola Mı Koşsun..
-Sonuç Olarak Samsun Taraftarı Çok Ezik,Zavallı Başka Diyecek Bişey Yok.
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
bu takımın en eksik olan bölgesine defansa transfer yapılmadığında bunun böyle olacağı belliydi.3 maçtır birbirinin kopyası saçma sapan hareketlerden goller yiyoruz.giray taca kornere atacağına saçma sapan asist yapıyor samsunluya.orta sahayı rakibe teslim etmişiz ki bir ara %68 gördük yahu.bir buraka at topu kıcını dönsün topu saklamaya çalışsın zaman çalalım.bu nasıl bir mantıktır.2yi bulamadığımız sürece her maç gol yeriz bu kafayla,biri bulamazsak zaten yeniliriz...from BOGAZIÇI
Yorum
-
transfer edilen her oyuncu illa birinin yerine alınacak değil,İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian kimin yerine alındı acıklayında o zaman ögrenelimBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
fikir belli takımın gücü'ne güvenip kimliğini geri kazanması samsundan çekinecek bir trabzonspor istemiyorum 4-3-3 oynayan rakibi sahasına hapseden trabzonspor istiyorum.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre yalnış düşünüyorsun .
Şenol hocayı söylediğin mertebeye koyan yok .
Takım içine düştüğü bu zor süreçten çıkaracak parlak bir fikrin varsa , lütfen bizlerle paylaş .
Yorum
-
mansia maçını izledim bir sıfır öndeyiz ikinci yarının başında dedimki abi bu maç böyle giderse gol yeriz cünkü hiç oynamıyoruz. bir gol atıp defansa cekiliyoruz gol yedik maç berabere bitti. belediye maçında gol bile atamadık dedim bunlar son dakka bize yazarlar yine adamlar geldi son dakka gol attı yani şenol hoca göremiyormu abi bunları takım gol attıkdan sonra bekliyor hiç oynamıyor değişiklikler cok kötü kadro secimleri cok kötü oynadıkları futbol cok kötü. bugun gittim eve maçın ikinci yarısı yine öndeyiz maçı 10 dakka izledim dedimki bu maç yine gol yeriz abi anlamıyorum bu hoca yı bizim gördüğümüzü o nasıl görmüyor. bu kadar mı kötü olur bir takım arkadaş zokora hiç yoktu. o burağı anlamıyorum ayağına her gelen topu mal gibi kullanıyor.. yazık walla yazık .
Yorum
-
BU sezon 7 resmi maç avrupa maçlari dahil Tek galibiyet alindi 7 maçta 1 golden fazlasi atilmadi yerlerde surunuyoruz bu takim bu ligde kimi yenecek????? Hakemlerde Sansizlikta ayri bir olay zaten!Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
- Şu engin , egemen , selçuk muhabbetinide kapatalım lütfen , ne yani adamlara para verseydik kalıcaklarmıydı , artık miladları dolmuştu feriştahı gelse tutamazdı kimseye suç bulmaya gerek yok...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum