Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan jaja ben sana ne diyim, iki dakika adam olamadın.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Mücadelemize iyi denilen yorumlar var yapmayın gözünüzü seveyim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak kemencheci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pawel brozek diye bir adamımız var
        görende pawel dünyanın en iyi golcüsü

oda vasat bir oyuncu
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar sizce Bu adamları Şenol güneşmi aldırdı yoksa izleme komitesi ve yönetimin işimi

Yorum

• sapara sakatmı ?? yoksa kulübeye transfermi?
            181' PARS Squadron

Yorum

• bu ligde herkes herkesten puan alır. sadece moral açısından biraz kötü ama başta kaybedilen puanlar hayırlıdır. takım yeterli mi görünün sıkıntı var. sapara bu takıma kesin girmeli. ve henriqe toparlanmalı. ayrıca şu direkleri biraz 5 cm daha açsalar iyi olacak yanlara doğru

Yorum

• Hersey daha iyi olacak insaAllah.

Iyi geceler...
                1

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaw Quaresma'da dönmüyor geri böyle adamları idare edeceksin adam her maç gol asist oynuyordu bu takım şampiyon olduysa geçen sene baş mimar Jajadır o takımda.

Olmayacak yerlerde adam geçip asist yapıyordu, gol atıyordu.

Bejeke de ileri dörtlünün takim oyununa katkisi koca bir SIFIR!

Qua bir iki mac oynar, sonra yatar. Hicbir zaman istikrari yakalayamazlar.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada maç sonrası neden sevindiğine anlam veremediğimiz samsunun kalecisi ;

5 metreden gol çıkarmış, takımının 1 puan almasını sağlamış sevinecek tabi bağlamayın herşeyi öteki tarafa.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• şenol güneş hala takıma pas yapmayı öğretememiş..yaa çok şey değil 3 şey yapacaksın:

1-serkanı kesecaksin
                      2-adam gibi pas yapıp oyunu kanatlara indireceksin..bu ortasaha oyunu ortada oynayamaz aklın hala geçen senede şenol hoca
                      3-öndeyken geri çekilmeyeceksin..top sende kalacak..yani oyuna yakutu almayacaksın..1-0 öndeysen 2. yi, 3. yü düşüneceksin..

bu kadar basit....
                      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Eleştiri herkesin hakkı, ama skora göre yorum yapmayın lütfen (sözüm meclisten dışarı).
                        Bir deplasman maçında sezonun başında bu kadar uyum sorunu yaşayan bir takım için hiç de fena oyun oynamadık!
                        Bir şeyleri değerlendirirken at gözlüğü ile bakmayınız.
                        Kaçan golleri söylemiyorum bile! pozisyon vermeden gol yiyoruz. 3 haftadır 85 dkdan sonra gol yememizi uyum sorununa ve bunun sonucu toplu halde konsantrasyon bozulmasına bağlıyorum. Manisa maçında çok kötü oynadık, belediye maçında bir kademe üste koyduk ve Şenol hocanında dediği gibi Samsun maçında geride kalan 2 maçtan daha iyi oynadık.
                        Bu devran böyle dönmeyecek tabiki 2 yide 3 de bulacağımız zamanlar yakındır.
                        Ben bu takıma güveniyorum ve her zaman maçlarda yerimi alacağım sonuna kadar destek vereceğim..
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• - Ben Şenol Hoca'yı şu yönde eleştiriyorum onu aldı bunu çıkardı felan filan önemli değil , ama 3 maçtır aynı şeyler , ben mücadeleyi hiç beğenmedim , oynadığımız futbol rakibe cesaret veriyor ve bana son saniyeye kadar gol atabilirsin mesajı veriyor , yoksa Şenol Hoca'nın hepimizi adamlıktada , futbol konusundada cebinden çıkartıcağını hepimiz biliyoruz...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Karabük maçında da puan kayıpları olursa Şenol hoca zor durur orada?

Artık işin mazereti de kalmıyor.

Takım yeni desen o da artık bahane değil.Bu topçular aylardır beraber, yeni lafları yeni değil.
                            evet gene döndük şenol hocanın 95-96 yılında yaptığı hatalara çıkar adrianı al serkanı yat defansa golün üstüne ondan sonra gol yeee al alanzinhoyu maç kurtaracan 85den itibaren ben böyle saçma salak bir trabzonspor daha izlemedim en kötü o...lduğumuz sezon bile forvetsiz takım mı olur? pawel brozek diye bir adamımız var güya ama sadece adı var kendisi piyasa da yok burak forvet oynıyacak halil diye milletin takımdan kovduğu kalas gibi bir adam trabzonspor da oynıyacak engin baytar diye sorunlu bir adamı tedavi edip satacak yerine volkan şen diye sorunlu bir adam alacak onu da rehabilitasyon merkezine sokacaksın diğerleri kafasına göre takılıp lakayıt oynayacak ben de her zaman yaptığım avanaklık gibi gene gidip bu lahanaları izleyip kanser olacağım yeter yaaa....

Yorum

• Adrian'ı cıkarıp Aykut'u almak anlamsız bi hareketti. .

İlerde top tutan adamımız zaten azdı o da cıkınca( Aykut girince) mecburen geriye yaslanmak zorunda kaldık. .

Ve serinin ikinci filmini piyasaya sunduk

Yorum

• Arkadaslar Jaja, Serkan, Colman, Halil bir yana.. Bu ne bicim bir hakem idi bugün? Inanilmaz hatali kararlar verdi, penaltimizi es gecti, adamlara kart göstermedi,....
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X