- Başarılıykende hakkı verilmedimi Şenol Hoca'nın arkasında durulmadımı yanlışmı hatırlıyorum , hainlik senin verebileceğin bir karar değildir , sende sürekli Yönetimi hedef gösteriyosun ee ne olucak şimdi bana görede o hainlik...
Şenol Hocanın hataları yok mu tabiki var ama ondan önce eleştirilmesi gereken yönetimdir.Şampiyon olan kadro bozuldu 20 tane adam alındı ama gidenlerin yeri dolmadı şimdi de aynı futbolun oynanmasını bekliyorsunuz.Şenol Hocanın elinde sihirli değnek yok 3 sene içinde 2 kupa kaldırdı daha ne yapmasını istiyorsunuz merak ediyorum.
Şenol hocam dememiştir öyle bir şey yoksa demişmidir ??? gelecek sezonun takımını kurucam desin Vallahi de billahide ne futbola nede futbolcuya kızmam, ama elimizde CL var, bu ligde neysen oradan ne olacağının garantisi varmı, galiba fransız takımları gibi Cl de belki üst tur ama ligde ilk 10 a mı oynayacağız...
Colman'ın gol atması kötü oyunumuzu örtmez. 1-0 lık skorlara Türkiye liginde yatmamız kabul edilemez.
3 haftadır rakiplerin orta sahada üstünlük kurması kabul edilemez. Hocanın bunlara önlem almaması kabul edilemez. Kötü futbolu transferlere bağlamak da saçma geliyor bana. Ne yani Samsun, İbb, Manisaspor bizden daha mı iyi kadrolara sahipler. Haydi belediye , Manisa oturmuş kadro diyelim. Samsun toplama bir takım ve bize üstünlük kurdu. Hoca niçin son 3 dakikada müdahale ediyor. Golün geleceği her 3 maçta da belliyken hoca neden seyrediyor ?
Ben bu sene hocanın lige konsantre olmadığına inanıyorum. Bu konsantre eksikliği de oyunculara yansıyor. Takımı havaya sokamadık. ŞL etkisi var mıdır vardır. Ama olmamalı, oluyorsa sorumlusu teknik yönetimdir.
Colman'ın gol atması kötü oyunumuzu örtmez. 1-0 lık skorlara Türkiye liginde yatmamız kabul edilemez.
3 haftadır rakiplerin orta sahada üstünlük kurması kabul edilemez. Hocanın bunlara önlem almaması kabul edilemez. Kötü futbolu transferlere bağlamak da saçma geliyor bana. Ne yani Samsun, İbb, Manisaspor bizden daha mı iyi kadrolara sahipler. Haydi belediye , Manisa oturmuş kadro diyelim. Samsun toplama bir takım ve bize üstünlük kurdu. Hoca niçin son 3 dakikada müdahale ediyor. Golün geleceği her 3 maçta da belliyken hoca neden seyrediyor ?
Ben bu sene hocanın lige konsantre olmadığına inanıyorum. Bu konsantre eksikliği de oyunculara yansıyor. Takımı havaya sokamadık. ŞL etkisi var mıdır vardır. Ama olmamalı, oluyorsa sorumlusu teknik yönetimdir.
Bu giden adamlar ne zaman gitti 31 Ağustos'ta mı gitti..Dersin şu şu şu adamları alın , almadılar mı verirsin istifanı çeker gidersin atarsın yönetimi ön plana kusura bakma ama bunları yapmadığın için Trabzonspor şuan bu durumda ve bundaki en büyük sorumlu sensin..!
Yorum