Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gidin yatın arkadaşlar, hepimiz için en iyisi bu İyi geceler hepinize
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Başarılıykende hakkı verilmedimi Şenol Hoca'nın arkasında durulmadımı yanlışmı hatırlıyorum , hainlik senin verebileceğin bir karar değildir , sende sürekli Yönetimi hedef gösteriyosun ee ne olucak şimdi bana görede o hainlik...
      Şenol Hocanın hataları yok mu tabiki var ama ondan önce eleştirilmesi gereken yönetimdir.Şampiyon olan kadro bozuldu 20 tane adam alındı ama gidenlerin yeri dolmadı şimdi de aynı futbolun oynanmasını bekliyorsunuz.Şenol Hocanın elinde sihirli değnek yok 3 sene içinde 2 kupa kaldırdı daha ne yapmasını istiyorsunuz merak ediyorum.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben mi kurdum?

Takımı kuranda ses cıkarmayanda aynıdır benim gözümde

...
        Ne yapacaktı ,
        İstifa mı edecekti ?

Açık yüreklilikle soruyorum , ne yapması gerekirdi ?

Yorum

• Adrian out Jaja 1000 kere in Adam geçiyordu şut atıyordu en azından. Ey hoca gönderdiğine bak ısrarla istediğin 5 milyonluk adama bak..

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol hocanın bu lig için planı yokmuş....
            Şenol hocam dememiştir öyle bir şey yoksa demişmidir ??? gelecek sezonun takımını kurucam desin Vallahi de billahide ne futbola nede futbolcuya kızmam, ama elimizde CL var, bu ligde neysen oradan ne olacağının garantisi varmı, galiba fransız takımları gibi Cl de belki üst tur ama ligde ilk 10 a mı oynayacağız...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jaja olsaydı eminim liderdik şuan.
              Jajanın sağı solu belli olmaz.

Bu tip maçlarda gol atıp sırtlayabilirdi de , top kayıplarıyla ve bencilliğyle bizi çıldırtabilirdi de.

Böyle yorum yapmak doğru değil bence.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman'ın gol atması kötü oyunumuzu örtmez. 1-0 lık skorlara Türkiye liginde yatmamız kabul edilemez.
                3 haftadır rakiplerin orta sahada üstünlük kurması kabul edilemez. Hocanın bunlara önlem almaması kabul edilemez. Kötü futbolu transferlere bağlamak da saçma geliyor bana. Ne yani Samsun, İbb, Manisaspor bizden daha mı iyi kadrolara sahipler. Haydi belediye , Manisa oturmuş kadro diyelim. Samsun toplama bir takım ve bize üstünlük kurdu. Hoca niçin son 3 dakikada müdahale ediyor. Golün geleceği her 3 maçta da belliyken hoca neden seyrediyor ?
                Ben bu sene hocanın lige konsantre olmadığına inanıyorum. Bu konsantre eksikliği de oyunculara yansıyor. Takımı havaya sokamadık. ŞL etkisi var mıdır vardır. Ama olmamalı, oluyorsa sorumlusu teknik yönetimdir.
                oh be hay yaşa gürcan abi. (nokta)

Yorum

• Bende bu sene ligi bıraktım.Artık Avrupaya vermeliyiz kendimizi.

Nasıl olsa sezon sonu şampiyonluk kupası vercekler bu seneye sayarız artık

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu anlamiyorum Umutu nerde ariyoruz söylermisiniz?
                    Umut Colman veya Halil gibi kacirmazdi demeyin simdi.
                    Sadece Egemeni ariyoruz.
                    umut ilerde pres yapıyordu en azından

Yorum

• Harbi hocamız ligi bitirmiş...

Şimdi kendimize gelelim, ne yapalım biz bu ligi? 3 hafta önce ne diyorduk? Şikenin serbest olduğu bir ligde ne yapalım?

Hedefimiz Türkiye kupası olmalı, oda seneye avrupada olmak için, gerisi CL...Sakin olalım...Kazansak ne olacak, geçen sene neler çektik...

Yorum

• 2. yarı Barca ile oynadık sanki. defansa gömüldük resmen %70'e çıktı top yüzdesi bi ara..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Colman'ın gol atması kötü oyunumuzu örtmez. 1-0 lık skorlara Türkiye liginde yatmamız kabul edilemez.
                          3 haftadır rakiplerin orta sahada üstünlük kurması kabul edilemez. Hocanın bunlara önlem almaması kabul edilemez. Kötü futbolu transferlere bağlamak da saçma geliyor bana. Ne yani Samsun, İbb, Manisaspor bizden daha mı iyi kadrolara sahipler. Haydi belediye , Manisa oturmuş kadro diyelim. Samsun toplama bir takım ve bize üstünlük kurdu. Hoca niçin son 3 dakikada müdahale ediyor. Golün geleceği her 3 maçta da belliyken hoca neden seyrediyor ?
                          Ben bu sene hocanın lige konsantre olmadığına inanıyorum. Bu konsantre eksikliği de oyunculara yansıyor. Takımı havaya sokamadık. ŞL etkisi var mıdır vardır. Ama olmamalı, oluyorsa sorumlusu teknik yönetimdir.

Yorum

• Bu takım bas bas EGEMEN'i arıyor...
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu giden adamlar ne zaman gitti 31 Ağustos'ta mı gitti..Dersin şu şu şu adamları alın , almadılar mı verirsin istifanı çeker gidersin atarsın yönetimi ön plana kusura bakma ama bunları yapmadığın için Trabzonspor şuan bu durumda ve bundaki en büyük sorumlu sensin..!

Yorum

• Yöneticilerimiz çok güzel parayı cebe indiriyor başkan olmak var be
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X