Takım oyunuymuş yok canım neyin takım oyunu ya Jaja olsa bu maçlar böyle mi olur şut atar adam geçer topu önde tutar lanet olsun transfer politikanıza yönetim.
bir çift söz de aykut'a.. yiğit sen real'de milan'da oynadın da biz mi bilmiyoruz. bu ne rahatlık? seni hoca orta sahaya direnç için alıyor trene bakar gibi topa bakıyorsun. nasıl oluyor? bu yaşımda o formayla sahaya çıksam senden fazla koşar, top kapar, pas verirdim. tövbe tövbeee...
her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
maçı eliyle veren o zaten. sen nerden biliyorsun bu kadar üzüldüğünü?
gol yediğimizde böyle olacağını biliyordum diyo . biliyosan müdahale etsene ?
Hey yavrum, eminim sen menejerlik oyunlarinda bundan cok daha iyisini yapiyorsundur yanlis miyim? Yeni nesil boyle ise bu takimin gelecegi filan olmaz, olmasin da zaten...
Anti Şenol Hoca timi yine harekete geçmiş. Halil, Burak, ve Colman'ın kaleyle karşı karşıya pozisyonlarını Şenol Hoca mı çıkıp gol yapacaktı. Elindeki malzemeyle en yüksek verimi alıyor Şenol Hoca.
Hem namert şikecilere hem içimizdeki hainlere karşı mücadele ediyor.
Şerefsiz fenerasyonun atadığı şerefsiz hakemlerin yerine çıkıp, oyuncularımızı biçenlere Şenol Hoca mı kırmızı gösterecek.
Fırat Aydunus sen bir tetikçisin.
Adamlar balık bir gol atıp beraberliği kurtardılar. Şampiyon olmuş gibi sevindiler.
Samsunspor senin futbolda gelebileceğin en üst nokta budur. Trabzonspor'dan şansa bir beraberlik kurtarmak.
Kusura bakma sen takıma oyun oynamazsan birileri harekete geçer Şenol Hocanın yapabildiği akıllı bir değişiklik gösterebilirmisin son 3 maç. Ayrıca puan kayıplarında hakemin maçın kaderini değiştirecek bir hatası olmadı. 1000 defa yazım buraya Pawel siz bu takım oynayamazzzzzzz. İlerde sırtı kaleye dönük oynayacak tek adamımız Pawel.
Yorum