Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar biraz sabır.3 maçtır kırılma anı yaşıyoruz ve malesef ters tepiyor.Colmanın pozisyonunda Burak ofsayttı arkadaşlar.Evet atmalıydı ama o topu alıpta yoktan pozisyon oluşturan kimdi*
    Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• işin en kötüsü futbol oynamıyoruz gelecek için ümit vaad etmiyor bu takım
      biz futbol istiyoruz sahada skor sonraki iş böyle futbolla kazansakta bi yerde duvara toslardık

Yorum

• -bural bencil oynuyor
        -volkan - sıfır direk kadro dışı taviz vermeyeceksin
        -30 tane oyuncumuz var sol açık halil olmaz olmaz
        -serkanda bu ısrar niye
        -şenol hoca 3 haftadır oyunu okuyamıyorsun rakip bastırıyor bir taktik bir oyuncu değişikliği ile oyunu lehimize değiştiremiyorsun
        --şenol hocada formsuz kabul etmemiz lazım

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen katılıyorum.. yendik mi sevincimizi o kadar abartıyoruz ki, sonra bir ki puan kaybında daha kısa bir zaman önce övüp bitiremediğimiz insanlara bu sefer başlıyoruz sövmeye, yerin dimine sokmaya..
          Tabela taraftari kayniyor resmen, 15 yasindaki elemanlar hocaya akil veriyor, daha buyukleri ise kufur ediyor. Terbiyesizlik almis yurumus. Dedigim gibi bu takim su taraftar profiline gercekten cok fazla... Yaziklar olsun, tabela taraftarlari....

Yorum

• Şenol hocam ne işin var git evinde yat.Bu Trabzonlular sana düşman.Çünkü sen adam gibi adamsın.Seni satanı satmadın hiç.Yine satmıyor adam gibi dik duruyorsun.Ama senin kardeşlerin halbuki topu önüne koy bomba diye kaçar hepsi sana ahkam kesiyor.Ne işin var bu adamlara sen fazlasın fazlaaa.............
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şenol Güneş - Ünal Karaman ikilisinin artık bıktıran, kusturan, adamı kabız eden, futboldan soğutan gol at - üstüne yat taktiği.
              Rezalet, neyi idüğü belirsiz bir futbol.
              Ruhsuz, şaşkın futbolcular.
              Sıfır disiplin, saçma sapan itirazlardan görülen sarı kartlar.
              80'lerden sonra yenilen birbirinin kopyası stoper ikramı goller.

Trabzonspor taraftarı olmak zor zenaat..
              En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:22.
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• playoff sistemine karşı çıktık ama inşallah 4. olupta playofa kalırız )))))
                " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Colman halil okuz gibi karsi karsiya golu kaçiriyor sen bu samsuna karsi koca ikinci yari kapandin rezalet! Volkan Sen oyuna girdi koca sifir! Serkan sifir! Adrian sifir allah askina Jaja'nin yari topunu oynamiyor Jaja'dan amiyetli bu oyuncu! Halil bal yapmiyan ari beceri sifir! bu takim sampiyonlar ligi'ni birakin lig için bile yeterli kadro kurmadi bitmis futbolculari topladik bir tek Marek Ceh adam gibi yapilan transferdir çoook yazdim yine yaziyorum bu takim gol atamiyor! bir golden fazlasini atabildikmi hiç bu seneki resmi maçlarda! burakin bireysel yetenegi ile gol geldi bu sene bi halt olmaz bu takimdan daha maçlar baslamadan once bu tarafar transferlere tepki gostermekte demekki hakliydi!
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Koskoca Trabzonspor samsun karşısında 50 dakika 8 kişi defans yaptı ya helal olsuın

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetime laf mi gecirebiliyor zannediyorsun?

Yönetim kafasina göre takildi Transfer döneminde. Nerede Stoper, nerede Forvet?
                      yönetime transfer yaptıramıyorsa şenol hocanın orda durmasının ne mantığı var ki..istifa etsin atsın bombayı yönetimin kucağına ...bu kadar transfer vaar elle tutulur bir adam yok takımda .2.yarı 3 pas yapamadık utandım maçı izlerken

Yorum

• Arkadaslar ayiptir yapmayin bu ulkede guzel futbol degil iyi parasi olan sampiyon oluyor. Hele bu sene play-off sacmaligiyla ligin icine ettiler. Acik konusiyim ilk 4 e gireriz en kotu 4.oluruz bugun GS macini izledim dun FB maci ayni adamlardada hucum yonunde eksikler baya. Bunun sebebi arka arkaya oynanan maclardir. Puan kayiplari cok normal bu sene gorursunuz ligde 75 puan alan olmaz heralde bu sene. Sikebahceye sahip cikan taraftarin yarisi kadar sahip cikalim elestirileri yerinde yapalim gercekten takim daginik toparlanmasi icin zamana ihtiyacimiz var.
                        Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Bu nasil bİ takim ya bu nasil bİ sİstem anlayabİlen var mi ? Atletİco ve inter maclarinda 10 kİŞİ defans yapip gol yememeye oynadiniz.tamam eyvallah. Ama karŞinizdakİ samsun be samsun 1 golÜn ÜstÜne yatmaya ÇaliŞiyoruz bÖyle bİŞey yok ya
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• - O topu elle kesen Samsunsporlunun sarı kartı varmıydı ...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              girme kardeşim girme.. hadi çık..

senden mi bilecez öğrenecez Şenol hocanın ne kadar üzüldüğünü üzülmediğini..
                              maçı eliyle veren o zaten. sen nerden biliyorsun bu kadar üzüldüğünü?

gol yediğimizde böyle olacağını biliyordum diyo . biliyosan müdahale etsene ?

Yorum

• LÜTFEN acilen bu Baslik kapatilsin!!!
                                Bu nedir ya?
                                Colman Gol kacirdi diye küfür edilirmi?
                                Bu mu Trabzonspor Taraftarligi?
                                Ne farkimiz var 3 ezikden???

Her Futbolcu Gol kacirabilir!

3 Mac oynandi ve DÜNYA BATMADI!!!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X