Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç izlememe kararı aldığım için kendimle övünüyorum.
    Sinir hastası olursuz arkadaşlar.Tv de yorumlara bile bakmıyorum.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Takım yeni tamam bunu bende savunuyorum ama gol attıktan sonra sistemin değişip defansif oynamak sonra gol yedikten sonra yeniden ofansif oynayacak kadar dengesiz bir takımmıyız inanılmaz sinirim bozuluyor bu duruma
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Herkes bir isime takmis ona salliyor onu linc etmeye calisiyor ama suan sahada bir takim yok, kim ne yaptigi belli degil ondan dolayi suanlik bizden cacik olmaz...

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocalık nedir anlaşabildigin adamlarla çalışmaktır hem orda ekmek yiyip sora istedigim olmadı takımı ben kurmadım demek adamlık olmuyor çek git o zaman bu sebepten gittim de yerine başkası gelsin.

Kim gelecek peki onun yerine? Kim? Bana bunu söyle!!!

Cözüm üretmiyorsunuz...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• samsunspor ne takımmış! defanstan çıkamadık.

Yorum

• Şenol Hoca'ya küfreden defolsun gitsin !
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hala Colman diyenler var ya..
                sizin ben futbol bilginize tukureyim..sanki gol girse cok iyi oynamis olacaktik..
                manisa-samsun maclarinin ikinci yarisinda senin takimin gol yememek icin kalenin icine gomuldu..
                colman atsa ne olacakti bir anlatin hele..Colman kadar basiniza tas duser insallah..

Yorum

• Ne oldu hani eleştirilmezdi bu Şenol hoca,Colman bu takımın en iyisiydi,sizin gibi tutarsız taraftara yazıklar olsun.

Yorum

• Oyunu okuyamıyosan "BİZE HER YER TRABZON" kitabını oku. O zaman daha iyi anlarsın bizi Şenol GÜNEŞ! Kimse dokunulmaz değildir !
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• kimse kusura bakmasın ama bu senenin şampiyonu şimdiden belli, ister şike diyin ister haram.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İnter maçındaki ciddiyet ve sakinlik geldi geldi. Bu şekilde oynarsak bi de Giray ve Serkan gibi ne yaptığını bilmeyen adamların varsa böyle skorlar kaçınılmaz oluyor

Şu forumda Giray'ın topu oyuna iyi soktuğuna dair efsaneler vardı. Gülüyordum o zaman yine gülüyorum. Beyniyle oynamayan adamdan ii topçu olmaz! Bu kadar basit olay...
                        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Beraberliğe yaslan, 1 farka yaslan. Kalemiz de kilit var da garanti sanıyorsunuz heralde.
                          Böyle oyun anlayışıyla biz ancak eziyet çekeriz. Yazıklar olsun.
                          Ne diye asılmıyorsunuz maça ey Allah'ım deli olacağım!!
                          Ula ne oluyor size, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Maçı almak için oynayacaksın, aklınız ruhunuz nerdeeee!
                          Zaman geçiriyorlar bir de sanki 2 sıfır 3 sıfır maç. Adam attı işte kaldın ortada.
                          Offff

Yorum

• Bu takımı Şenol Güneş kurmadı..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              LÜTFEN acilen bu Baslik kapatilsin!!!
                              Bu nedir ya?
                              Colman Gol kacirdi diye küfür edilirmi?
                              Bu mu Trabzonspor Taraftarligi?
                              Ne farkimiz var 3 ezikden???

Her Futbolcu Gol kacirabilir!

3 Mac oynandi ve DÜNYA BATMADI!!!
                              3 kez aynı olay tekrarlanıyor ve hala tolarans mı vericez?
                              7

Yorum

• Daha 2 Gün Önce Hoca Öğrencilerine Kızdı Hoca Uyardı Falan Filan Oyuncular Hocayı İplemiyor Ozaman
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X