Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Valla kim ne derse desin ben bu Serkan'ı son saniyeye kadar oyunda tutarım arkadaş ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beklentileri yüksek tutarsaniz böyle olur iste. Hayal kirikligi büyük olur.
      Beklentinin büyük olduğu falan yok 3 haftada 2 puan alınıyorsa orada tepki koymak şart.

Bir galibiyet alamadık, adam gibi bir maç tamamlayamadık. Hoca istemiyorsa bıraksın, onursal başkanı falan olsun yani ilk defa bu maç hocaya sinirlendim. Alanzinho'nun yerinde olsam girmem son 5 dakika her maç dalga mı geçiyorsun benimle derim. Sahada dökülüyor bütün futbolcular, fakat değişiklik yok.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Şenol Hoca'ya maçtaki taktikleri için değil, Transferde Aktif Olmadığı için kızıyorum. Bastır şu adamları alacaksınız diye ! Yada Bırak. Tabuta konmuş cesetleri dirilt diyorlar sana yine sende ses çıkarmadan malzeme bu mantığı ile oynuyorsun.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.
          Ben kelle istemiyom renktas am isticekler diyorum...
          Bu takimin rezalet yönetimlerini anca Senol Hoca ceker baskasida ugrasmaz...

Kelle isteniyorsa dogru kelle istenmeli...
          3 mcada 2 puan hemde, yedigin tum goller 85. Dk dan sonra...

Yorum

• zokora her maç 70'den sonra oyundan düşüyor ve her maç 90 dakika oynuyor..

Yorum

• Bir kere de 60, 75 ve 85. dakikaların dışında oyuncu değiştirse kafamı kıracam...
              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman golü atmayarak adeta takımı sattı.Şenol hocayı ele güne rezil etti.Bu adam bu takıma her maç ihanet ediyor.Colman bu takıma her maç ihanet ediyooooor..............
                bu maçı 3-0 alsaydık bile takım çok kötüydü

1-0 a yatıp kontradan gol bulmaya çalışacak bir takımmıdır trabzonspor ?

3 maçtır aynı muhabbet

kaçan golleri boşverin samsunda kaçırdı

futbol adına çok kötü durumdayız şuan
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Takımda 6 tane farklı oyuncu var.

Bu takım beraber oynadığı 3-4 maç.

Hazırlık döneminde bile yanyana oynamadılar.

Beklentileri fazla yükseltmemek lazım.

Oyuncular maç temposuna alışık değil , yorgunlar.

Zamanla düzelecektir.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizin gibi taraftara yazıklar olsun! Bir şey demiyorum.
                    !

Bize her yer Trabzon diyoruz ama suan bu Trabzonspor forumunun cogu bölümü bile Trabzon degil..
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Hoca Colman'i o kacirdigi pozisyon yüzünden mi kacirdi?
                      #BorussiaDortmund
                      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İyide takımın ileriye gidecek gücü yok hoca napsın..

Bu seneki sıkışık maç trafiğinden en çok etkilenen takımlardan biriyiz...
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• yahu sen şampiyon takımsın, 1-0'ın üstüne yatmak ne demek yahu ne demek!
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetime laf mi gecirebiliyor zannediyorsun?

Yönetim kafasina göre takildi Transfer döneminde. Nerede Stoper, nerede Forvet?
                            Hocalık nedir anlaşabildigin adamlarla çalışmaktır hem orda ekmek yiyip sora istedigim olmadı takımı ben kurmadım demek adamlık olmuyor çek git o zaman bu sebepten gittim de yerine başkası gelsin.

Yorum

• nedir ya, baslicam böyle futbola sinirlendiriyolar beni ya...glowacki, adrian nedir bunlar , bu kadar vasat takim olurmu? manisa, istanbul, samsun = 2 puan
                              burak haric hangisi o formaya yakisan futbolu ortaya koyuyor, olacak is degil
                              daha önce dedigim gibi hic kimse senol hocaya suc bulmasin, bu duruma gelmemizde en büyük pay yönetimin!
                              bu yeni gelen 2.lig topcularinin yerine bizim gencleri cikarsak bu 3 mactan minimum 5 puan cikarirlardi
                              atamayana atarlar misali ne zaman 1-0 öne gecsek macin son anlarina gol yiyoruz, glowacki ve giray ikiside cok vasat ancak siradan takimlarda oynayabilecek oyuncular
                              yönetim bu stoper transferinde cok gevsek davrandi daha cok basimizi agriticak, egemenin yerini kesinlikle kaliteli bir stoperle kapatmamiz gerekiyordu !!!
                              hücumda buraka ayak uydurcak bi adamimiz olsa cok gol atariz fakat malesef yok! ne halil ne adrian nede volkan sen, hic biri bu formayi giycek kalitede degil !
                              zokora+colman defansif fena degil fakat ofansif olarak oyuna katkilari gerektigi düzeyde degil....

artik insallah önümüzdeki maclarda puan kayiplari devam etmez, ne bilim hic ümidim kalmadi artik ama allahtan hayirlisi...
                              En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:22.

Yorum

• diyecek hiç bir laf bulamıyorum ... bi yerde bi cenabetlik var ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X