- Valla kim ne derse desin ben bu Serkan'ı son saniyeye kadar oyunda tutarım arkadaş ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Beklentinin büyük olduğu falan yok 3 haftada 2 puan alınıyorsa orada tepki koymak şart.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeklentileri yüksek tutarsaniz böyle olur iste. Hayal kirikligi büyük olur.
Bir galibiyet alamadık, adam gibi bir maç tamamlayamadık. Hoca istemiyorsa bıraksın, onursal başkanı falan olsun yani ilk defa bu maç hocaya sinirlendim. Alanzinho'nun yerinde olsam girmem son 5 dakika her maç dalga mı geçiyorsun benimle derim. Sahada dökülüyor bütün futbolcular, fakat değişiklik yok.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Şenol Hoca'ya maçtaki taktikleri için değil, Transferde Aktif Olmadığı için kızıyorum. Bastır şu adamları alacaksınız diye ! Yada Bırak. Tabuta konmuş cesetleri dirilt diyorlar sana yine sende ses çıkarmadan malzeme bu mantığı ile oynuyorsun.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ben kelle istemiyom renktas am isticekler diyorum...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen kelle isteyin, aferin size... Bu takim bu taraftara gercekten cok fazla.
Bu takimin rezalet yönetimlerini anca Senol Hoca ceker baskasida ugrasmaz...
Kelle isteniyorsa dogru kelle istenmeli...
3 mcada 2 puan hemde, yedigin tum goller 85. Dk dan sonra...
Yorum
-
bu maçı 3-0 alsaydık bile takım çok kötüydüİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman golü atmayarak adeta takımı sattı.Şenol hocayı ele güne rezil etti.Bu adam bu takıma her maç ihanet ediyor.Colman bu takıma her maç ihanet ediyooooor..............
1-0 a yatıp kontradan gol bulmaya çalışacak bir takımmıdır trabzonspor ?
3 maçtır aynı muhabbet
kaçan golleri boşverin samsunda kaçırdı
futbol adına çok kötü durumdayız şuanSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Takımda 6 tane farklı oyuncu var.
Bu takım beraber oynadığı 3-4 maç.
Hazırlık döneminde bile yanyana oynamadılar.
Beklentileri fazla yükseltmemek lazım.
Oyuncular maç temposuna alışık değil , yorgunlar.
Zamanla düzelecektir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
!İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibi taraftara yazıklar olsun! Bir şey demiyorum.
Bize her yer Trabzon diyoruz ama suan bu Trabzonspor forumunun cogu bölümü bile Trabzon degil...
FrancescoTotti
Yorum
-
Hocalık nedir anlaşabildigin adamlarla çalışmaktır hem orda ekmek yiyip sora istedigim olmadı takımı ben kurmadım demek adamlık olmuyor çek git o zaman bu sebepten gittim de yerine başkası gelsin.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime laf mi gecirebiliyor zannediyorsun?
Yönetim kafasina göre takildi Transfer döneminde. Nerede Stoper, nerede Forvet?
Yorum
-
nedir ya, baslicam böyle futbola sinirlendiriyolar beni ya...glowacki, adrian nedir bunlar , bu kadar vasat takim olurmu? manisa, istanbul, samsun = 2 puan
burak haric hangisi o formaya yakisan futbolu ortaya koyuyor, olacak is degil
daha önce dedigim gibi hic kimse senol hocaya suc bulmasin, bu duruma gelmemizde en büyük pay yönetimin!
bu yeni gelen 2.lig topcularinin yerine bizim gencleri cikarsak bu 3 mactan minimum 5 puan cikarirlardi
atamayana atarlar misali ne zaman 1-0 öne gecsek macin son anlarina gol yiyoruz, glowacki ve giray ikiside cok vasat ancak siradan takimlarda oynayabilecek oyuncular
yönetim bu stoper transferinde cok gevsek davrandi daha cok basimizi agriticak, egemenin yerini kesinlikle kaliteli bir stoperle kapatmamiz gerekiyordu !!!
hücumda buraka ayak uydurcak bi adamimiz olsa cok gol atariz fakat malesef yok! ne halil ne adrian nede volkan sen, hic biri bu formayi giycek kalitede degil !
zokora+colman defansif fena degil fakat ofansif olarak oyuna katkilari gerektigi düzeyde degil....
artik insallah önümüzdeki maclarda puan kayiplari devam etmez, ne bilim hic ümidim kalmadi artik ama allahtan hayirlisi...En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:22.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum