Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu sonucun tek sorumlusu şenol güneştir 2. yarı başında ilk yarı sahada gezen serkan'ı oyunda tutan nerdeyse ilerde tek top yaoan oyuncu olan adrian'ı dışarı alan samsunspor'dan korkup defansa çekilen şenol güneş'i kınıyorum !!

Yönetimdir...!

Bende Yönetimi kiniyorum!
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takım 1. dakkada 1-0 öne geçsin, yine kalan 89 dakika kapanır, 7 kişi defans yapar, uzun top çıkmaya çalışır...

Yorum

• Ben ömrü hayatımda bu kadar iddasız ve bu kadar korkak bir takım görmedim...
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Inter'i yendiğimiz güne lanet olsun yaa...

Hani bir laf vardır 'olmuş' derler ya kendini birşey sanıp hiç kimseyi beğenmez aynen öyle olduk...

Bu durumdan çıkmanın tek bir yolu var, Lille'e yenilmek...Bu kadar basit işte...
          Yemişim süpertoto yu, şampiyonlar liginde gidebildiğimiz kadar gidelim.

Yorum

• oyuncular top oynamıyorhücum hattı yoksadece burak yetmiyorsavunma rezalet3 maçtada son 10dk goller yeniyor

Yorum

• yeter ulan! 3 maçtir once direk sonra 80den sonra gol ye yeteeeeeeeeeeer! 3 maçtir ayni senaryo! one geçiyoruz kapaniyoruz halbuki oyunumuzu oynamaya devalm etsek boyle olmazdi, bu takima yeni transferler hangisi katki yapiyor??????????? transferler koca sifir!! ama biz inter'i yendik avuturlar bizi!
              Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Anti Şenol Hoca timi yine harekete geçmiş. Halil, Burak, ve Colman'ın kaleyle karşı karşıya pozisyonlarını Şenol Hoca mı çıkıp gol yapacaktı. Elindeki malzemeyle en yüksek verimi alıyor Şenol Hoca.
                Hem namert şikecilere hem içimizdeki hainlere karşı mücadele ediyor.
                Şerefsiz fenerasyonun atadığı şerefsiz hakemlerin yerine çıkıp, oyuncularımızı biçenlere Şenol Hoca mı kırmızı gösterecek.
                Fırat Aydunus sen bir tetikçisin.
                Adamlar balık bir gol atıp beraberliği kurtardılar. Şampiyon olmuş gibi sevindiler.
                Samsunspor senin futbolda gelebileceğin en üst nokta budur. Trabzonspor'dan şansa bir beraberlik kurtarmak.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
                  yaw kurmadıysa durmasın gitsin öyle iğnelemekle olmaz o zaman masaya yumruğunu vursun arkadaş ne yani ben kurmadım ne demek
                  Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Ayrıca Şenol hocada bir bikkinlik, umursamamazlik var. Ünal'a taktik verdirtiyor yakışmıyor hocam bu saçma sapan küsmüş cocuk hareketleri.

Yorum

• 96 sendromu geri geldi hemde Samsunspor beraberliğiyle...

Ayakta alkışlıyorum!
                      Bordomavi.net

Yorum

• Eleştirinin haddini bilin!

Anasına bacısına küfrettiğiniz adam Şenol Güneş!

Kişilliksiz olmayın!
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Burak olmasa sahamızdan çıkacağımız yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sinirden saçlarım beyazlarsa sebebi Trabzonspor.
                            Yeter vallahi yeter.
                            7

Yorum

• tek başına maçı veren adam Serkan Balcıdır !!! oyunda bir kişi eksik oynasak bukadar kötü olamazdı. toplu ya da topsuz hiç farketmez tam rezaletti.
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Wolfsburg Sampiyon oldugunda ilk Devreyi 8. bitirmisdi!
                                Sonra Sampiyon oldular.
                                Ligde her Takim su an birbirinden Puan alabilir, kimse öyle süper Formda degil.
                                Karabük Maci ile birlikde Insallah seri baslatir ve Puan farkini kapatiriz!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X