eğer samsun avni aker e geldi zaman samsunspor taraftarlarıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynamazsak namerdiz ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
gecen senenin sansi yok maalesef.kritik yerlerde attigimiz goller bizi rahatlatiyordu.bu sezon bir türlü sans bizden yana degil.2 yi bulamazsan yiyorsun maalesef.adamlarin attigina bak bizimkilerin kacirdiklarina bak.olmayinca olmuyor.tüm bu olanlar kötü oynadigimiz gercegini degistirmez.iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBU LAZIM BU!
Takim oyunu...!!!İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İsim vermeğe gerek yok. Teknik ekibinden tutunda sahadaki oyuncuların alayı çok kötüydü.. Yazık çoook yazık.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Ah ulan geçen sezonki takım olacaktı en az 3 tane çakmıştık şu eziklere.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bu sene ligde fazla beklentiye girmeye gerek yok.Takım alışma sürecinde ve kazanma duygusu oyuncularda yerleşmedi.
En çok İnter maçı sonrası takımı Barcelona yapanların şimdi 'yazıklar olsun' tepkisine gülüyorum.Ligin en kötü takımımıyız bilmem ama ligin en kötü seyircisine sahibiz (.)''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Ne demek ben kurmadım bu kadroyu..İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadroyu ben kurmadım diyor kısaca Şenol Güneş ama anlayana!
Durmasın o zaman orda...TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum