İlk olarak Kaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İnter maçı.İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi şu soru oluşuyor: Burak yoksa galibiyet yok mu?61>34
Yorum
-
Yazıyı silİlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin'im koreografi güzel olabilir ama içeriğinde sıkıntı var.
Kırmızı beyaz kartonlar ve takımın logosu hoş.7
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYemez mi hocam gol attıktan sonra kulübeye koştular hep beraber arkadaşlarını da işin içine kattığından dolayı organize suç örgütüne girer 3 maç en az.
iyiydi bu
Yorum
-
Alanzinho'yu almasi icin yabanci cikarmak zorunda ki Adrian su haliyle beni cikartin diye bagiriyor...İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkanin yerine Volkan girmeli.Ama bence Alanzinhoyu oynatir Hoca maalesef
Yorum
-
Ben de öyle düşünüyorum. Çizgide oynayacaksa Voılkan-Adrian değişimi faydalı olur.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian yerine Volkan oynar mı acaba ?
Yorum
-
- Serkan-Volkan değişsin öylemi
hastayım sizin futbol taktiklerinize ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Adrian'da isteksiz nedense. Umarim biraz daha sahada kalir.
Suan icin degisiklik gerekmez bence.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum