burası her yer değil şehri samsun pankartına ne gerek vardı şimdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
204 açık şuan, açılması lazımdıİlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Taraftar 204 kanalı açılacak mı yoksa sizde açıkta bende mi şifreli? cevaplarsanız sevinirim?
Yorum
-
açık bizde..................İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Taraftar 204 kanalı açılacak mı yoksa sizde açıkta bende mi şifreli? cevaplarsanız sevinirim?
Yorum
-
Yahu ne tezahürat yapmışız arkadaş. Ne dokunmuş arkadaş. Herkes sözün ağırlığının altından nasıl kalkabiliriz diye düşünüyor
Öyle ki "Bize Her Yer TRABZON"un altından kalkmak için Eskişehir'i taklit bile edilebiliyor. Eziksiniz. istanbul yalakaları sizi!
En son 61viya tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 21:08."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Adamlar atki yaptirmis dev pankart yaptirmis.
"BURASI HER YER DEGIL SAMSUNSPOR"
Arkadan bagiriyorlar 41.000 first lady sekerbahceli gibi "I... Trabzon olamazsin sampiyon" diye..
Komik olanda Trabzon - Samsun derbisi deniyor.
Derbi denilen sey : Ayni sehir takimlarinin oynadigi spor musabakasidir.
Ulkemizdeki aciklamasi : 4 Buyuklerin kendi arasindaki maclaridir.
Simdi ben bunu ne derbi olarak kabul ederim. Nede bir takimi KARDES TAKIM olarak benimsenirim.
TARIH ACIK VE NETTIR.
BIZIM BIZDEN BASKA DOSTUMUZ YOKTUR.OLAMAZDIR.
TRABZON KADAR DIK DURUSLU BIR TAKIM BIR SEHIR OLAMAZ.
HERKES HADDINI BILECEK!
B I Z E H E R Y E R T R A B Z O N!
Goruldu.. Onaylandi..
O kadar...
Yorum
-
Derbi mi?Ne derbisi?Derbi ne arar la Samsun'da..İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv'ye bak hemen derbi yapmış maçı resmen sizin denginiz Samsun diyor şerefsizler bir de Samsunlu birini bulmuşlar derbi diyor başka bir şey demiyor!
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
IQ lari düsükİlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadım gitti,nedir bu adamların derdi...
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum