Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine mi Serkan???

Hocam Volkan Şen'i 2. yarıya saklıyor...İlk yarı yoralım 2. yarı Volkan-Alan ile finish

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      umutun yerine baskasi oynasaydi sampiyon olmayacakmiydik?
      Hala rüyalarda yaşıyorsunuz ne diyeyim size.

Olamayacaktık tabi arkadaşım Burak Yılmaz atamayacaktı Umut o koşuları yapıp alan boşaltmasaydı futbol tartışmak istemiyorum artık Umut düşmanlarıyla.

Henrique atar işte onu beğenirsiniz siz Umut'u beğenmezsiniz. Çünkü o çalım falan atıyor 90 dakikada 2 kere falan.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaslar link var mi link. Duaciniz olurum vallahi. Ozelden mesaj atabilirsiniz
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Halil 2 tane atacak. Yazdım buraya.
          7

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            20 kisi ile gittik kadroya giremeyen 2 kisi kim ?
            Bora ile Sercan sanırım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halil 2 tane atacak. Yazdım buraya.

2 Asist olabilir.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Allah Zokora ve Colman'ı korusun. yerlerine oynayacak adam yok.

35 - 40 maç kaldı dayanın..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Arkadaşlar bir adres donmayan lütfen.
                  TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umut un fonksiyonu bizim tahmin etmedigimizdende coktu... rakip suan oldugu gibi hizli ve rahat bir bicimde üzerimize gelip tehlike yaratamiyordu... bizim ileri uc oyuncularina inanilmaz alanlar bosaltiyordu.. umut suan olsaydi mesela emin ol ibb macini kaybetmezdik...
                    Ibb maçında golü defans attı da ben mi kaçırdım adamlar defanstan çıkmadı. Telefondan yazdığım için uzun uzadıya cevap veremiyorum ama şunu söyleyeyim bu takım Umut'u hiç bir zaman aramayacak.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah Zokora ve Colman'ı korusun. yerlerine oynayacak adam yok.
                      Ve Giray'ı

Yorum

• serkan son şansını kullanıyor
                        fenerbahçe dünya pisliğidir..
                        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu macda kemal tokak ı cok merak ediyorum...burdaki forumun yıldızıydı...bakalım nasıl bi topcu...görücez...
                          Forumun yildizi cenk tosun vede sercan yildirimdan bi farki olacagini sanmiyorum Cenk tosuna bu firumda 10 milyon verilsin diyenleri okudu bu gozler
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk 11

Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Serkan, Adrian, Halil, Burak

Volkan yedeğe çekilmiş. Hoca Serkan'dan vazgeçmiyor...
                            Yine 10 kisi basliyoruz desene.

Yorum

• evet özelden link vermeye baslayabilirsiniz varsa renkdaslar
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah Zokora ve Colman'ı korusun. yerlerine oynayacak adam yok.

35 - 40 maç kaldı dayanın..
                                sapara , aykut var
                                61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X