Acı acı koyacağız acı acı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
aynen...bu mac bizim tekrardan varoluş macımız...cok disiplinli bir takım bekliyrum ben bu aksam...gecen sozunki son maclardaki gibi maca asılan..İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta diğer 4'lü maçlarını kazandı, biz kaybettik...
Bu hafta febe berabere kaldı, gesenin durumu pek iç açısı değil, bursa ve bjk'den de en az biri puan kaybedecek, bu maçı almalıyız...
Yorum
-
Öylede canım kardeşim bu adamlar geçen sene şampiyonluğa oynadığımızda Trabzonspor aleyhine tezahürat edip durdular . Tabi ki genellememek lazım ama maçlara giden genel kitle Trabzonspor a düşman ben bunu anladım. Senin de söylediğin gibi Allah akıl fikir versin gerçekten olmaması gereken şeyler bunlar.İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşman olan bi grup olduğu gerçek. Ancak bunu Samsunlular şeklinde genellemek lazım. Herkesin , her yerin iyisi kötüsü vardır.
Allah akıl fikir versin dyip geçelim.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Samsunspor'a oluşan nefertin sebebi Samsunsporlular'dır...
O yüzden bu akşam alınacak galibiyetin anlamı biraz daha fazla olacak...
Sadece galibiyet değil adamlık dersi de vereceğiz...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Hami iyi penalticiydi hakketen. Fakat ilk gittigim fener deplasmaninda ki 15 yasindaydim, 1999-2000 sezonunda 2-1 maglup durumdayken son dakikada Rustu'ye teslim edip boynumuzu bukmustu sikecilerin stadyumunda...İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'nin penaltıya ne demeli. Ondan sonra penaltı olduğunda şöyle arkamıza yaslanıp tadını çıkarabileceğimiz güven veren bir penaltıcımız olmadı.
fenerin gollerini 17 hafta ustune gol atan Oulare ve Moldovan, bizimkini ise fenerin belalisi Osman atmisti.En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 19:55.
Yorum
-
nekaldı ...
En son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 19:54.1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Benim gittiğim ilk FB deplasmanında 5 atmıştık :-))İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami iyi penalticiydi hakketen. Fakat ilk gittigim fener deplasmaninda ki 15 yasindaydim, 1999-2000 sezonunda 2-1 maglup durumdayken son dakikada Rustu'ye teslim edip boynumuzu bukmustu sikecilerin stadyumunda...
Hami , Hamdi , Orhan üçlüsüyle
Yorum
-
O maci kahvede seyretmistim hala hatirliyorum. Usaktim daha, gözlerimi kapatmistim heyecandan. Bi actim top Rüstünün ellerinde...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami iyi penalticiydi hakketen. Fakat ilk gittigim fener deplasmaninda ki 15 yasindaydim, 1999-2000 sezonunda 2-1 maglup durumdayken son dakikada Rustu'ye teslim edip boynumuzu bukmustu sikecilerin stadyumunda...
fenerin gollerini 17 hafta ustune gol atan Oulare ve Moldovan, bizimkini ise fenerin belalisi Osman atmisti.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Zaten maçlara giden kitle genelde pek akıl fikir sahibi değil.İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖylede canım kardeşim bu adamlar geçen sene şampiyonluğa oynadığımızda Trabzonspor aleyhine tezahürat edip durdular . Tabi ki genellememek lazım ama maçlara giden genel kitle Trabzonspor a düşman ben bunu anladım. Senin de söylediğin gibi Allah akıl fikir versin gerçekten olmaması gereken şeyler bunlar.
Bu gibi serseri takımı akıllı insanları da tribünden kovuyor ister istemez.
Bir kaç mesaj önce ilk gittiğim maçtaki düşman pankartı yazmıştım.
Aynı fikirdeyiz. Demek istediğim samsunspor taraftarıyla samsunluları karıştırmamak gerek. Samsunda da gayet aklı başında efendi insanlar yaşar yurdumun her yerinde olduğu gibi.
Allah herkese akıl fikir versin
Yorum
-
Var mı şu alemde BMN den daha aklı başında bi taraftar grubu ... heyyytttİlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten maçlara giden kitle genelde pek akıl fikir sahibi değil.
Bu gibi serseri takımı akıllı insanları da tribünden kovuyor ister istemez.
Bir kaç mesaj önce ilk gittiğim maçtaki düşman pankartı yazmıştım.
Aynı fikirdeyiz. Demek istediğim samsunspor taraftarıyla samsunluları karıştırmamak gerek. Samsunda da gayet aklı başında efendi insanlar yaşar yurdumun her yerinde olduğu gibi.
Allah herkese akıl fikir versin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum