Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mert kafaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursa-beşiktaş husumeti gibi bir husumet yaratılmaya çalışılıyor sanki, buna izin verilmemeli. beşiktaş bursa'da maç kazanamaz hale gelmiş durumda. bu böyle de devam eder. o yüzden bir sınır çekip; ne ileri ne geri, o sınırda kalmamız gerek.
    O konuda haklısında sence Bursa , Beşiktaş husumeti olacak kadar yürek olurmu Samsun'da yada cesaret.

Nufusun çoğunluğu nerdeyse bizdeyken , sessiz mi kalacaklar buna o hırçın sinirli hazmedemeyen renktaşlarımız.

Öyle bir rekabet olsa ezip geçeriz ama olmasın kimse yaralanmasın.
    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Sıradan ligin sıradan takımıyla maç yapacağız, büyütmeyelim mevzuyu. Ufak bir heyecan var bende ancak o heyecan bilmem kaçıncı ligin bilmem kaçıncı sırasında bir takım da olsa olurdu bende, takımımızın eksiklerini artılarını görmek için güzel bir maç olacak; o kadar.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Vururuz!!!

Yorum

• Bu arada Henrique'nin kadroya alınmaması son derece hatalı ve yanlış bir karar. Oynanan o kadar maç gösterdi ki bu takımın defans hattı Celustka-Giray-Glo-Cech olmalıdır. Zorda kalmadıkça bu 4lü böyle olmalıdır. Serkan artık bir süre oynamasın.

Bu akşam için:

--------------------Tolga----------------------
          -----------Glo--------------Giray--------------
          -Celustka--------------------------Cech-------
          -----------------------------------------------
          ------------Zokora----Colman-----------------
          --Volkan-------------------------Adrian--------
          -----------------------------------------------
          -----------Burak---------Halil--------------------

Yorum

• Samsunun yarisi Gsli.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bunların defteri 2 sayfa ilki bu akşam dolacak inşallah 2. sayfayada 20.haftada idam fermanlarını yazacağız kendi kendine havalara girip bize rakip olmaya çalışıyorlar bu maçta alacağımız galibiyet daha bir anlamlı olacak başarılar Trabzonspor'um.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Bir galibiyet takımımıza olumlu bir hava verir.Daha sonraki maçlarda kazanmak adına önemli bir adım atmış oluruz.

İnşallah samsunu yeneriz.

Tahmini skorum; 2-0 alırız veya 2-1 alırız.
                Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• Arkadaşlar kızıyoruz ediyoruz ama unutmayın ki aramızda Samsunlu olup Trabzonspor'lu olan çok fazla taraftar var.
                  Onların hatırına biraz daha sakin olmalıyız.
                  Tekrar edeyim. Bize laf atanlar gerçekten Samsunsporlu değiller.
                  Onlar yarası olan istanbul takımı taraftarları. diğer adıyla çift cinsiyetliler.
                  Provakatörlerin oyununa gelmeyin.
                  Dikkat ettiyseniz biz fenere çaktıkça samsunsporlu etiketi altında bize edilen hakaretler artıyor
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şuraya bak 100-200 hadi 500 kişilik bir grup Samsun'da Trabzonspor karşıtlığı yaparak ne hale getirdi durumu. Bitmez tükenmez bu Ts nefretleri sayesinde rüzgar ektiler fırtına biçecekler. 3-5 çapulcu yüzünden, taraftarımızca Samsun şehri genelinde yapılan yakıştırmaları da ayıplıyorum. 48 sayfanın yarısını gereksiz bu diyaloglar kaplıyor. Bizim kimseyle sorunumuz yok, sorun yaratmaya çalışanlara da prim vermeyin. Onlar eğer küfür edecekse küfürle karşılık vermeyeceğiz, gerekirse alkışlayacağız. Belki içlerinde utanma duygusu olanlar nasiplenirler.

Yorum

• Adrian-Burak ikilisi çok can yakacak bu maçta.
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Facebok samsunspor sayfasına baktım bakmaz olaydım kendimi yedim burda bölye rezil bir taraftar olurmu yaw adamlar bize etmediği hakaret yok Allahım yardıme tbugün samsunu o stadda sarma dağın edelim sen yardım et (amin)

Yorum

• Burası her yer değil şehr-i samsun diye pankart açacaklarmış

Pankarta topladığınız paraya yazık
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bize Samsunda Trabzon pankartına hazır olsunlar
                            HAMİ_41

Yorum

• cicncon 10 kişi kaldı...malpaçino muslera uçan tekme attı...
                              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Facebok samsunspor sayfasına baktım bakmaz olaydım kendimi yedim burda bölye rezil bir taraftar olurmu yaw adamlar bize etmediği hakaret yok Allahım yardıme tbugün samsunu o stadda sarma dağın edelim sen yardım et (amin)
                                Aynen öyle renkdaş . Bende bunları dost bilirdim.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X