Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlaşılan bunları tekrar hak ettikleri yer olan bank asya yollamak şart oldu . Haydi uşaklar averaj takımı yapın şu sms leri
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bugün kazanmalıyız!!
      Yok kabul etmiyorum başka sonucu!

Yeter! Cidden sinir katsayım yükselmeye başladı..

Haftada bir gene tamam da, 3 günde bir sinirlenmek yıpratmaya başladı!!!

La yakacağım evi yeter!!!

Yorum

• Şehirler adına taraftarlık yapıp ölçüyü kaçıranları bahane edip dümdüz gidilmesin...Trabzonsporun her şehirde seveni var...Samsunda da sevenimiz var...Düşmanlık edenlerin niyeti ne olursa olsun kalıcı olan Trabzonspor ve sevgisidir...Diğer anadolu takımları biraz gelip geçici...Büyük olmak bu...
        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• samsunspor nedir laa , Samsung'un cin mali cakmasi mi???????

Yorum

• bu tip gergin ortamlar deplasman takımı için her zaman dezavantaj yaratır. bana öyle geliyor ki bu akşam samsuna puan kağtıracağız. umarım yanılırım.

Yorum

• Çok çok zor bi maç, beraberlik tatmin etmeyecektir. İnşallah son 2 maçtır yanımızda olmayan şans bu sefer yanımızda olur. Çok ihtiyacımız olacak. Bence hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkmalıyız ve işi ilk yarım saatte bitirmeliyiz.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kazanacağız başka yolu yokk!!..

Yorum

• Ben artık galibiyet istiyorum puan kaybı olmaması lazım.
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak mert kafaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu tip gergin ortamlar deplasman takımı için her zaman dezavantaj yaratır. bana öyle geliyor ki bu akşam samsuna puan kağtıracağız. umarım yanılırım.
                    Biz sıradan bir deplasman takımı değiliz ama gittiğimiz her yer Trabzon.

Önce dik oyna der , sonra fırtınayı kopartırız ..
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Adamlar bir kere bizden esinlenmişler.Birde kafa tutuyolar.

Burası her yer değil şehri samsun.Bu ne la.Bir kere anlatım bozukluğu var.

Yorum

• nefretimi kazanamayacak kadar kucuk bir takim, sadece gulerim hallerine... Asansor takim diyecegim de asansorle inip merdivenle cikiyorlar lige...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nefretimi kazanamayacak kadar kucuk bir takim, sadece gulerim hallerine... Asansor takim diyecegim de asansorle inip merdivenle cikiyorlar lige...

Samsunsporu özetleyen en iyi cümle

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nefretimi kazanamayacak kadar kucuk bir takim, sadece gulerim hallerine... Asansor takim diyecegim de asansorle inip merdivenle cikiyorlar lige...

bence de , bunlardan gorece buyuk bir kocaelispor vardi vakti zamaninda simdi Yavuz Selim de pilot takimla mac yapiyor,

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz sıradan bir deplasman takımı değiliz ama gittiğimiz her yer Trabzon.

Önce dik oyna der , sonra fırtınayı kopartırız ..
                              bursa-beşiktaş husumeti gibi bir husumet yaratılmaya çalışılıyor sanki, buna izin verilmemeli. beşiktaş bursa'da maç kazanamaz hale gelmiş durumda. bu böyle de devam eder. o yüzden bir sınır çekip; ne ileri ne geri, o sınırda kalmamız gerek.

Yorum

• geçen sene trt de bunları izlerken görmüştüm o sloganı,

5 senedir maç yapmadığımızı düşünecek olursak, kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X