Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak Yılmaz atacak bir tane demedi demeyin
    Gol atması en yüksek ihtimalli oyuncu

Yorum

• 21:15 nedir yahu federasyon iyice fanteziye vurdu işi.

Yorum

• 2 kişimi bıçaklanmış bizden.

Yorum

• Beyler Samsun'da 3 kardeşimiz bıçaklanmış diye haberler var.İnşallah doğru değildir.

Yorum

• Alacağımız 3 puanın anlamı büyük olacak...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilet Satışı Varmı Bugun .??
              var var, samsun da site camiinin az aşağısında biletix noktasından alınıyor. stadda yok.

Yorum

• celustka bu takımda her türlü oynamalı arkadaş.nedir bu serkan sevdası
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Son Dakika

Samsun'da 3 Trabzonspor taraftarı bıçaklandı... Bıçaklanan taraftarların bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Facebookdan mı haberleri alıyorsunuz yahu kaynak gösterin

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya arkadaslar senol hoca neden bu saparaya kafayı taktı yıne kadroda yok henrıqede yok ne yapmaya calısıyor anlamadım 3 aydır top oynamayan powelmı oynıcak sımdı bunların yerıne en azından yedek klubesınde olamazlarmıydı sapara alanzınhodan dahamı kotu yada henrıqe poweldan bırı abana anlatsın bu kadar cok kadroyla oynanırmı takım nasıl bırbırını tanıyıp adapte olacak anlamadım ben gecen sene bjk nın dustuğu hataya dusuyoruz takım olarak bu kadar cok değsıklık yaplırmı 11 sayamıyoruz 3 hafta olmus..
                      Hocam ileri uçta Pawel şu anda olmazsa olmazımız. Burak, Henrique ve Halil bunlar üçü de aynı tip oyuncular. İleri kanatlarda oynayabilecek adamlar. Bunlar sırtı dönük futbol oynayamıyorlar. Şu anda bize forvette Pawel tarzı hava hakimiyeti iyi sırtı dönük oynayabilen forvet şart. Yoksa oyunu rakip sahaya yıkamayız.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son Dakika

Samsun'da 3 Trabzonspor taraftarı bıçaklandı... Bıçaklanan taraftarların bir tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi
                        Kaynak nedir kardes?????

Yorum

• bıçaklama haberinin kaynağı nedir arkadaşlar?
                          Trabzonspor

Yorum

• facebookta yaziyo haber bende anlamadim
                            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• şehir içinde yer yer taraftar grupları gördüm ama bıçaklama olayını duymadım. internette de aradım ama göremedim.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                facebookta yaziyo haber bende anlamadim
                                Çok sağlam mış kaynağın vikipedia gibi maşallah
                                Hemşerım ince hassas konular emın olmadan paylaşmamak lazım haberi gördüm ateşim çıktı yanı düşün

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X