Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaslar senol hoca neden bu saparaya kafayı taktı yıne kadroda yok henrıqede yok ne yapmaya calısıyor anlamadım 3 aydır top oynamayan powelmı oynıcak sımdı bunların yerıne en azından yedek klubesınde olamazlarmıydı sapara alanzınhodan dahamı kotu yada henrıqe poweldan bırı abana anlatsın bu kadar cok kadroyla oynanırmı takım nasıl bırbırını tanıyıp adapte olacak anlamadım ben gecen sene bjk nın dustuğu hataya dusuyoruz takım olarak bu kadar cok değsıklık yaplırmı 11 sayamıyoruz 3 hafta olmus..

Yorum

• Eren yine yok kadroda... Hazırlık maçlarında herkes beğenmişti halbuki... Yedek dahi oturamıyor genç futbolcular...

Yorum

• Sapara'nın hafif sakatlığı var galiba, emin değilim.

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sende de 7 yabanci olmus sahada
          İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7 yabanci olmus alani cikar halili koy iyi kadro
          halil i koyalım iyi fikir...

Yorum

• İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya arkadaslar senol hoca neden bu saparaya kafayı taktı yıne kadroda yok henrıqede yok ne yapmaya calısıyor anlamadım 3 aydır top oynamayan powelmı oynıcak sımdı bunların yerıne en azından yedek klubesınde olamazlarmıydı sapara alanzınhodan dahamı kotu yada henrıqe poweldan bırı abana anlatsın bu kadar cok kadroyla oynanırmı takım nasıl bırbırını tanıyıp adapte olacak anlamadım ben gecen sene bjk nın dustuğu hataya dusuyoruz takım olarak bu kadar cok değsıklık yaplırmı 11 sayamıyoruz 3 hafta olmus..
            Şenol Hoca kimseye kafa takmaz, adaletlidir çünki, Sapara sakat haber sitelerini okumadan burada Şenol Hoca'ya laf etmeyelim lütfen.
            DOZER CEMİL

Yorum

• ---------------------Tolga---------------------

Celustka-----Giray-----------Mustafa------Cech

-----------Zokora------------Colman----------

Burak---------------Adrian----------------Volkan

---------------------Halil-----------------------

muhtemelen bu çıkar

Yorum

• O neden yok bu neden yok arkadaş kadro 50 kişimi olsun ilk 11 de ilk 20 olarakmı sahaya çıkalım

Bırakında 50 yıldır futbolun her kademesinde görev yapmış Zekasıyla ahlakıyla bilgisiyle tecrübesiyle kariyeri ile herşeyi ile Türkiye nin en iyi teknik direktörü kadro yapsın
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak anerchy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ---------------------Tolga---------------------

Celustka-----Giray-----------Mustafa------Cech

-----------Zokora------------Colman----------

Burak---------------Adrian----------------Volkan

---------------------Halil-----------------------

muhtemelen bu çıkar
                  Bence Mustafa'nin yerine Glowacki yi oynatacak... Ama su gencleride bu takima serpistirsin artik Senol hoca... aykuta, eren falan bu oyuncular gercekten kaliteli oyuncular...
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• önemli olan 11 değil yedekler nasıl olacak son maçta ofansif futbolcu yoktu senol hoca almadı erenle sercanı

suraya baksana ezik bahçe bile gökayı cıkardı altyapıdan bizim gibi bi fabrikada nası cıkmaz sezerden iyi topcu yok mu altyapımızda
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Inter teknik direktörü Gasperini'nin görevine son verildi..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Inter teknik direktörü Gasperini'nin görevine son verildi..
                        3 puanı aldıktan sonra gitmesi iyi oldu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugün karşılaşacağın takımın maçtan bir kaç saat önce; "Hırsız haklıdır, hırsız candır !" dediğini unutma Trabzonspor ...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eren yine yok kadroda... Hazırlık maçlarında herkes beğenmişti halbuki... Yedek dahi oturamıyor genç futbolcular...
                            Sezer bile yedek otururken küfür gibi geliyordur ona.Şu Sezer'e verdiğimiz paraya acıyorum vallahi.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Allah'ımdan tek dileğim Serkan ve Alanzinho'nun 11 de olmaması..
                              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Samsun'a çıkarma yapıyoruz. Hedefimiz 3 puan.
                                Hayde uşaklar, alın 3 puanı dönün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X