ya arkadaslar senol hoca neden bu saparaya kafayı taktı yıne kadroda yok henrıqede yok ne yapmaya calısıyor anlamadım 3 aydır top oynamayan powelmı oynıcak sımdı bunların yerıne en azından yedek klubesınde olamazlarmıydı sapara alanzınhodan dahamı kotu yada henrıqe poweldan bırı abana anlatsın bu kadar cok kadroyla oynanırmı takım nasıl bırbırını tanıyıp adapte olacak anlamadım ben gecen sene bjk nın dustuğu hataya dusuyoruz takım olarak bu kadar cok değsıklık yaplırmı 11 sayamıyoruz 3 hafta olmus..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende de 7 yabanci olmus sahadahalil i koyalım iyi fikir...İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 yabanci olmus alani cikar halili koy iyi kadro
Yorum
-
Şenol Hoca kimseye kafa takmaz, adaletlidir çünki, Sapara sakat haber sitelerini okumadan burada Şenol Hoca'ya laf etmeyelim lütfen.İlk olarak fatihmazlum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar senol hoca neden bu saparaya kafayı taktı yıne kadroda yok henrıqede yok ne yapmaya calısıyor anlamadım 3 aydır top oynamayan powelmı oynıcak sımdı bunların yerıne en azından yedek klubesınde olamazlarmıydı sapara alanzınhodan dahamı kotu yada henrıqe poweldan bırı abana anlatsın bu kadar cok kadroyla oynanırmı takım nasıl bırbırını tanıyıp adapte olacak anlamadım ben gecen sene bjk nın dustuğu hataya dusuyoruz takım olarak bu kadar cok değsıklık yaplırmı 11 sayamıyoruz 3 hafta olmus..DOZER CEMİL
Yorum
-
---------------------Tolga---------------------
Celustka-----Giray-----------Mustafa------Cech
-----------Zokora------------Colman----------
Burak---------------Adrian----------------Volkan
---------------------Halil-----------------------
muhtemelen bu çıkar
Yorum
-
Bence Mustafa'nin yerine Glowacki yi oynatacak... Ama su gencleride bu takima serpistirsin artik Senol hoca... aykuta, eren falan bu oyuncular gercekten kaliteli oyuncular...İlk olarak anerchy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------------Tolga---------------------
Celustka-----Giray-----------Mustafa------Cech
-----------Zokora------------Colman----------
Burak---------------Adrian----------------Volkan
---------------------Halil-----------------------
muhtemelen bu çıkarTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
önemli olan 11 değil yedekler nasıl olacak son maçta ofansif futbolcu yoktu senol hoca almadı erenle sercanı
suraya baksana ezik bahçe bile gökayı cıkardı altyapıdan bizim gibi bi fabrikada nası cıkmaz sezerden iyi topcu yok mu altyapımızdaBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
3 puanı aldıktan sonra gitmesi iyi olduİlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter teknik direktörü Gasperini'nin görevine son verildi..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bugün karşılaşacağın takımın maçtan bir kaç saat önce; "Hırsız haklıdır, hırsız candır !" dediğini unutma Trabzonspor ...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sezer bile yedek otururken küfür gibi geliyordur ona.Şu Sezer'e verdiğimiz paraya acıyorum vallahi.İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren yine yok kadroda... Hazırlık maçlarında herkes beğenmişti halbuki... Yedek dahi oturamıyor genç futbolcular...''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum