Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şirinler ve SBÇ yok yani statta tribün grupları yok kendi evimizde oynuyormuş gibi destekle arkasında olup kazanalım

Yorum

• samsun taraftarinin acacagi pankart burasi her yer degil sehri samsun

ahmet cakar ne dedi ayi bokuyla oynamaz
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ......................................TOLGA...............................

CELUSKA .................. GİRAY .................. GLOVACKİ ................... CECH

..........................ZOKORA ..................COLMAN...................................

SERKAN ........................... ADRİAN ................................... HALİL

BURAK

Oyun disiplininden kopmaz isek kazanırız. Rahat maç yok zor mor kazanacağız.
        serkanın yerine volkanı koyalım bence serkanın biraz dinlenmesi lazım.fizik olarak hazır değil ama yinede çok çabaladığı için çok top kaybediyor.hem ilerde halil adrian burak volkan neredeyse her mevkide değişerek oynarlar(halil ilerde volkan solda burak sağda veya adrian solda volkan sağda halil burak çift forvet vs...)

Yorum

• çok zor olmayacak emin olun asıl inşallah tribüreldne bişey olmaz zirz aralarındabi r kısım istanbul yalakalaınrın olacağını ve harat durmayacaklarını biliyuroz aman dikkat oyuna gelmeyeli m0-2 olur volkan gol atar bu akşam
          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok zor olmayacak emin olun asıl inşallah tribüreldne bişey olmaz zirz aralarındabi r kısım istanbul yalakalaınrın olacağını ve harat durmayacaklarını biliyuroz aman dikkat oyuna gelmeyeli m0-2 olur volkan gol atar bu akşam
            Bir kisim mi? Bence tamami.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• arkadaşlarımdan bazıları trabzon tarafında yer kalmadığı için samsun tarafından bilet almış, maça gidenler samsun taraftarına fazla küfretmeyin bizmkilerde olacak aralarında
              Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

• ilk 2 maçı seyretmeye çok büyük umutlarla gitmiştim, ama gördümki takım top oynamıyor, kazanmaktan başka çaremiz yok inşallah kazanırız...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Volkan Şen, Adrian, Alanzinho, Burak

ligtv kadroyu değişmiş

celustka nın yedek kalmasına anlam veremiyorum lille maçı içinmi acaba bu hamle?
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Volkan Şen, Adrian, Alanzinho, Burak

ligtv kadroyu değişmiş

celustka nın yedek kalmasına anlam veremiyorum lille maçı içinmi acaba bu hamle?
                    Olabilir. Benim anlam veremedigim Alan'in ilk on birde olusu.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olabilir. Benim anlam veremedigim Alan'in ilk on birde olusu.
                      + benimde 3 maçtır ne yaptığı belli olmayan Serkanın.
                      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• aliriz bu maci..
                        sehri samsun olsa ne yazar, yurdun her yerinde ezeriz seve seve...
                        ForZa Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          + benimde 3 maçtır ne yaptığı belli olmayan Serkanın.
                          samsunun ofansif gücü nasıl kanatları vs?zayfısa belki serkan celustkaya göre ofansif anlamda daha bindirmeleri olan bir oyuncu olduğu için tercih edilmiş olabilir

celustka bence büyük maç oyuncusu

kötüde olsa serkanın çok göze batacağını düşünmüyorum
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• artık kazanıp silkelenmemiz gerekiyo. Tamam playoffa çok varda olsun artık tırmanalım yukarlara.

Yorum

• Trabzonlular çok Samsun'da, yani TS seyircisi evsahibi biletlerini almaya çalışıyor benim bildiğim Samsunsporlular mı? öyle bi güruh yok bir kısım çakma samsunfb li var)
                              Trabzonspor

Yorum

• yau arkadaş muhattap olmaya değmez valla bunlarla herşeyimizi taklit ederler sora bizle yarış etmeye çalışırlar... slogana bak arkadaş şehri samsun gülmekten ölüyorum daha zekice bişe yokmuydu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X